За тази България ли Левски отдаде живота си?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Демирев написа:nigh7lif3 написа:ГЛАСУВАЙТЕ![]()
![]()
За кой? За 12 г. откакто ми е отдадена възможност за гласуване само веднъж съм гласувал в казармата заради отпуска.
Заслужава си само ГЕРБ или РЗС донякъде. Може би ще гласувам...ще размислям.
Атака или която и да е друга партия само да не е за БСП и ДПС.Ако пък толкова неможете да си изберете просто вървете и гласувайте с невалидни бюлетини!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
RSxRacer написа:Демирев написа:nigh7lif3 написа:ГЛАСУВАЙТЕ![]()
![]()
За кой? За 12 г. откакто ми е отдадена възможност за гласуване само веднъж съм гласувал в казармата заради отпуска.
Заслужава си само ГЕРБ или РЗС донякъде. Може би ще гласувам...ще размислям.
Атака или която и да е друга партия само да не е за БСП и ДПС.Ако пък толкова неможете да си изберете просто вървете и гласувайте с невалидни бюлетини!!!
При избор само между трите: АТАКА, БСП и ДПС - предпочитам да не гласувам! Никога няма да дам глас за тея три партии!!!
Най-вероятно ще е РЗС от двете между които се колебая - ГЕРБ или споменатата.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Атака по тия телевизии ги изкарват ненормални но да ви кажа че гледам предаванията на Сидеров още много преди да влезе в политиката и да ви кажа много истини говори и не го е страх да ги говори за разлика от всички други.Както и да е не сме предизборно студио.
А тая турска сган,тия пумяри смрадливи леко по леко ни минават по фланга и лека по лека така както не се говори по националните телевизии за тях щото нали сме етнически толерантни ще си направят едно Българско Косово
Вместо да се учим от братята Сърби и да не допускаме да стане като при тях ние точно обратното пускаме им новини на техния език,строят се джамии.Интересно ми е през последните години колко е броя на построените джамии срещу броя на православните църкви които са построени
И не е само Левски загинал за тая страна в борбата срещу турската сган мръсна
Който не е гледал тва кличпче да го изгледа и да си направи изводите
http://clip4e.com/play.php?id=45143& ... mp;amp;amp
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
А тая турска сган,тия пумяри смрадливи леко по леко ни минават по фланга и лека по лека така както не се говори по националните телевизии за тях щото нали сме етнически толерантни ще си направят едно Българско Косово

Който не е гледал тва кличпче да го изгледа и да си направи изводите

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- martin_anastasov
- Потребител
-
- Кара: E39 530i
Защо си мисля, че гласуването ако е хаотично пак лошо.
Ако всички ние гласуваме за 10 различни партии всяка от тях ще събере по малък процент от от БСП и ДПС.

Ако всички ние гласуваме за 10 различни партии всяка от тях ще събере по малък процент от от БСП и ДПС.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
martin_anastasov написа:Защо си мисля, че гласуването ако е хаотично пак лошо.
БСП умря! Вече само половината от най-бесните бабички са за тях. Чувам стари хора - българи, които не искат и да чуят за БСП.
Тея стари хора които знам ще са за разните му БЗНС-та там - Мозери и сие.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
MOGY написа:Атака по тия телевизии ги изкарват ненормални но да ви кажа че гледам предаванията на Сидеров още много преди да влезе в политиката и да ви кажа много истини говори и не го е страх да ги говори за разлика от всички други.Както и да е не сме предизборно студио.
А тая турска сган,тия пумяри смрадливи леко по леко ни минават по фланга и лека по лека така както не се говори по националните телевизии за тях щото нали сме етнически толерантни ще си направят едно Българско КосовоВместо да се учим от братята Сърби и да не допускаме да стане като при тях ние точно обратното пускаме им новини на техния език,строят се джамии.Интересно ми е през последните години колко е броя на построените джамии срещу броя на православните църкви които са построени
![]()
Който не е гледал тва кличпче да го изгледа и да си направи изводите![]()
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

ГЕРБ, СДС, РЗС, АТАКА нека да покажем врата на БСП и ДПС!!!
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M

Само едно имам да кажа -

Спечели ли някоя друга партия , освен АТАКА , губят всички БЪЛГАРИ !!!

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа::shock:![]()
И след последния клип... писах поне 10 неща и ги изтривах... нямам какво да кажа... ето така съм буквално
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само едно имам да кажа -[!] АТАКА [!]
![]()
Спечели ли някоя друга партия , освен АТАКА , губят всички БЪЛГАРИ !!!
От последното клипче... в края... някой знае ли кое е Русенското село
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали случайно си се замислял че АТАКА е производна партия на БСП и ДПС

Замислял съм се и то доста... всички партии са навързани, спор няма, но... във връзка с казаното, тая вечер по новините, като даваха репортажи от празника, където са станали сблъсъци между привърженици на Атака и полицията, никой ли не чу как се отнасяше Сидеров към другите мизерии (чак не искам и да им споменавам циганските имена
) , така че това доста завърта нещата към Атака , отколкото към тия... ай стига толкоз....
П.С. А кой е твоя град, колега

П.С. А кой е твоя град, колега

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Да гласуваме против ДПС, съгласен, но как. Колко партии са СДС /синята коалиция/, Атака, РЗС, Герб, БСП и т.н. Ако всеки си избира, все тая, печелят ДПС, просто хората не са единни, няма как да ги гътнеш тия, и да гласуваш ако не сме за една партия, просто няма как да стане.
п.п. Аз съм си решил за кой, но колко ли хора ще сме за тази партия, бих си променил избора ако съм сигурен , че 100% от българите / тук да казвам Българи, понеже, когато минавам покрай селата виждам само цигани и потури, няма ги вече/ ще гласуват за определена партия , но надали!!!
п.п. Аз съм си решил за кой, но колко ли хора ще сме за тази партия, бих си променил избора ако съм сигурен , че 100% от българите / тук да казвам Българи, понеже, когато минавам покрай селата виждам само цигани и потури, няма ги вече/ ще гласуват за определена партия , но надали!!!
Eva* написа:безкръвното претопяване на България. Така се завземат тихо и без много шум цели територии от държави. У нас, вече е факт.
Да, за съжаление е така...

Chapai написа:Не само, трябва да се стегнете и за БЕБЕТА. Аз съм се отчел вече...
nikolai_v написа:Просто народа трябва да разбере, че е задължително да се гласува. Ако всички българи гласуват за партия различна от ДПС или БСП нещата ще са много по-различни.
MOGY написа:гледам предаванията на Сидеров още много преди да влезе в политиката и да ви кажа много истини говори и не го е страх да ги говори за разлика от всички други

MOGY написа:ще си направят едно Българско КосовоВместо да се учим от братята Сърби и да не допускаме да стане като при тях ние точно обратното пускаме им новини на техния език,строят се джамии.
"Братята" сърби (които гледат да ни прецакат винаги когато могат

MOGY написа:Интересно ми е през последните години колко е броя на построените джамии срещу броя на православните църкви които са построени
Вярно е това, и на мен не ми харесва да ми надуват главата по 5 пъти на ден, ама какво да направим - да взривяваме джамии ли?

MOGY написа:И не е само Левски загинал за тая страна в борбата срещу турската сган мръсна
Левски е загинал в борба срещу турските ПОРОБИТЕЛИ, а не срещу турската СГАН щото турците просто не го кефели като народ.

"Българи, турци, евреи и др. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в каквото и да било..."

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3