Aлкохолна проба - въпрос

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Мнение от lucky7o » 04 Юни 2009, 15:37

Escape написа:
lucky7o написа:ще давам кръв,тоя единия моя човек няма да духа бе ще ви даваме пари :) Полицая ама сега какво правиме?Аз - бе нищо давай дрегера пил съм една бира и сигурно 20 минути Единия земете парите другия абе няма да давам пари,полицая вече и той е вече духна няма начин,от там другия абе не се прави че няма да земеш 20 лв бе кой бега от парите :D Полицая ама не не е редно - Аре бе ние сме на 5 минути от нас елате да ни правите ескорт... Общо взето едни 30 минути голям смях и пазарлък (принципно беха големи шемети полицайте)

:help: :help: :help: :help:
Може ли някой да го преведе, че от давна не вях виждал по неграмотно написано изречение. Последния път пак беше в този форум

Земи прочети,че съм се извинил за правописа тъй като бързам и не ми е до точки запетаи и прочие,като няма какво да напишеш по темата недей да коментираш.Такива като теб ги има във всеки форум и са най-противното нещо !
А сега се извинявам за грубия тон,но ми писна от такива компетентни личности като теб !
А за алкохола,че е отрицателен няма значение от къде съм го разбрал,сигурен съм в това :winky:
... Недей да ме дразниш,че ще спра пред някое училище и ще се накачат в БМВ-то като в маршрутка :D

Аватар

Мнение от lucky7o » 04 Юни 2009, 15:41

Владо написа:ми след толкова алкохол мислиш ли че помни кво е било... много внимателно си провери заключението от болницата, и откъде си сигурен че е отрицателно, като нямаш нищо черно на бяло в теб :shock: ... доктора ли ти каза, или и там мина в шеги и закачки...

И от къде пък го реши това "след толко алкохол", ти да не беше с мен на масата да пиеш,че знаеш колко съм изпил ? Една бира много ли ти се вижда?Не казвам,че е редно да се пие и толко,но незнам нямате ли си друга работа освен да се чудите с кой да се заяждате?
... Недей да ме дразниш,че ще спра пред някое училище и ще се накачат в БМВ-то като в маршрутка :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Юни 2009, 16:03

Колега, не го приемай като заяждане-как е възможно след употреба на алкохол, пък било то и в рамките на разрешеното- 1 бира, да ти отчете 0.00 на кръвната проба :roll:
Не ти ли дадат запечатан мундщук за дрегера-въобще не се хващай на такава проба. За заверка на дрегер за пръв път чувам, в акта се пише фабричният му номер и по него може лесно да се провери кога последно е бил тариран.
Според мен е редно да получиш копие от резултата за изследването на кръвта.но не съм сигурен как беше да го ...
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 04 Юни 2009, 16:22

ми много лесно бе колега... като не даваш кръв ти... ей така се прави нулева проба :winky:
към пусналия темата... с двете или трите фурни хляб, дето ти водя, ми е ясно, че темата ти е пълен шит... днеска е трети ден, кво да правя... ма няма да възразявам, щото по-добре така... имам 0-ва проба, ама нямам документ... пил съм, ама малко... и пиша на китайски като бързам... шегаджия ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320D 163 hp

Мнение от panter » 04 Юни 2009, 16:48

Владо написа:ми много лесно бе колега... като не даваш кръв ти... ей така се прави нулева проба :winky:
към пусналия темата... с двете или трите фурни хляб, дето ти водя, ми е ясно, че темата ти е пълен шит... днеска е трети ден, кво да правя... ма няма да възразявам, щото по-добре така... имам 0-ва проба, ама нямам документ... пил съм, ама малко... и пиша на китайски като бързам... шегаджия ...

Абе що се заяждате с колегата ? Ако можете да помогнете помагайте, ако не си чететет спокойно форума !
И за да не съм като някой спамери тук колега надявам се че по времето което ти пиша ти вече си подал жалба в КАТ ! Иначе без жалба дори и при кръвна проба 0 пак може да ти задържът книжката защото в закона изрично се казва , че акт се обжалва в тридневен срок - дори и на АКТ-а го пише и съвсем спокойно могат да кажат , че нямаш възражение щом не си подал жалба в законния тридневен срок!
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 04 Юни 2009, 21:04

panter написа:
Владо написа:ми много лесно бе колега... като не даваш кръв ти... ей така се прави нулева проба :winky:

Абе що се заяждате с колегата ? Ако можете да помогнете помагайте, ако не си чететет спокойно форума !
И за да не съм като някой спамери тук колега надявам се че по времето което ти пиша ти вече си подал жалба в КАТ ! Иначе без жалба дори и при кръвна проба 0 пак може да ти задържът книжката защото в закона изрично се казва , че акт се обжалва в тридневен срок - дори и на АКТ-а го пише и съвсем спокойно могат да кажат , че нямаш възражение щом не си подал жалба в законния тридневен срок!

Не могат да му съставят акт.Той вече е подал един вид възражение като не се е съгласил с показанието на дрегера и затова го пращат да дава кръв,а когато има различия в показанията на дрегера и кръвта се взима под внимание винаги кръвната проба и дрегера отпада :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Юни 2009, 21:14

Това е ясно, въпроса е, че има неясноти около тая проба-изобщо много мътна работа. Мисля, че трябва да получи копие от това изследване, така казъл-рекъл....вятър и мъгла.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 04 Юни 2009, 21:28

По принцип такива проби се заплащат,поне трябва да има касова бележка
ПС А между другото,полицайте би трябвало да те придружат.След като ти отнемат документите ти реално оставаш без книжка докато не се изясни случая,как си карал до болницата незнам :dunno:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 04 Юни 2009, 23:05

panter написа:И за да не съм като някой спамери тук колега надявам се че по времето което ти пиша ти вече си подал жалба в КАТ ! Иначе без жалба дори и при кръвна проба 0 пак може да ти задържът книжката защото в закона изрично се казва , че акт се обжалва в тридневен срок - дори и на АКТ-а го пише и съвсем спокойно могат да кажат , че нямаш възражение щом не си подал жалба в законния тридневен срок!

Спамерите поне пишат явни глупости и на всички е ясно, че са несериозни, а ти пишеш по начин, който би подвел много хора. От всичко написано от теб, няма абсолютно нищо вярно - първо въобще не му трябва никакво писане (камо ли жалба), за да отпадне акта при кръвна проба по-малка от 0,6; книжката не могат да му задържат при това положение; акт НЕ се обжалва, обжалва се наказателното постановление и то в 7-дневен срок от връчването му по надлежния ред; жалба не се подава в никакъв тридневен срок...
Резултата от кръвната проба отива по служебен път в КАТ, а няма как да му дадат бележка с резултата, защото пробата се взима на няколко места, но самата експертиза се прави в Окръжна болница и става обикновено на следващия ден.
Това, че знае резултата от пробата (0,00) говори кой е дал кръв, но да не се отклоняваме от темата... по-добре дайте да си спамиме, поне не се лъжат хората...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Юни 2009, 0:02

А и ма и друго, кога си духал на дрегера / не всичко в системата е простотия/ и кога са ти взимали пробата....пич колко си пил???

Потребител
Аватар
Кара: e39 tds

Мнение от jelezar 70 » 05 Юни 2009, 0:35

При проба с "Дрегер" и показание 1.00 промил а на кръвната проба 0.00 промила означава че си пил алкохол и почити веднага си "духал" след консумацията или някой друг е дал кръв вместо тебе .
Кръвна проба се взима в присъствието на полицай.
Нещо смърди в тази история :roll: :cop:
Даването на кръв за химичен анализ е по твое желание , освен ако не си участник в ПТП с пострадали хора.
При нулеви показания на кръвната проба книжката ти се връща незабавно бе възражения и обжалване където и да било . :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320D 163 hp

Мнение от panter » 05 Юни 2009, 0:38

Vlados написа:
panter написа:И за да не съм като някой спамери тук колега надявам се че по времето което ти пиша ти вече си подал жалба в КАТ ! Иначе без жалба дори и при кръвна проба 0 пак може да ти задържът книжката защото в закона изрично се казва , че акт се обжалва в тридневен срок - дори и на АКТ-а го пише и съвсем спокойно могат да кажат , че нямаш възражение щом не си подал жалба в законния тридневен срок!

Спамерите поне пишат явни глупости и на всички е ясно, че са несериозни, а ти пишеш по начин, който би подвел много хора. От всичко написано от теб, няма абсолютно нищо вярно - първо въобще не му трябва никакво писане (камо ли жалба), за да отпадне акта при кръвна проба по-малка от 0,6; книжката не могат да му задържат при това положение; акт НЕ се обжалва, обжалва се наказателното постановление и то в 7-дневен срок от връчването му по надлежния ред; жалба не се подава в никакъв тридневен срок...
Резултата от кръвната проба отива по служебен път в КАТ, а няма как да му дадат бележка с резултата, защото пробата се взима на няколко места, но самата експертиза се прави в Окръжна болница и става обикновено на следващия ден.
Това, че знае резултата от пробата (0,00) говори кой е дал кръв, но да не се отклоняваме от темата... по-добре дайте да си спамиме, поне не се лъжат хората...
Е ти явно си минал по този път ! Редовно ли пиеш и караш ????

Опитах се да помогна но явно съм криворазбран ! Аиде със здраве на всички !

И приятен СПАМ ;)
ИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от lucky7o » 05 Юни 2009, 11:39

Да се похваля :) Имах 5 точки в книжката,2004 когато взех даваха 27 :? Точно на следващия ден след като взех книжка ме спряха с 106 км в града и ми отнеха 16 точки.Останаха ми 11 след няколко дни ме спряха със 82 км още 6 точки и така 8) Това 2004 месец след като съм изкрал книжка оставам със завидните 5 точки... От тогава до днес имам доста актове :oops: Но за тях не ми се отнемат точки примерни 2 пъти без винетка :D и разни други... До преди 10 дена карах с изтекъл акт от 2007 година,спряха ме преди седмица и ми го подновиха така да се каже :lol: Днес ходих в КАТ алкохолната проба е 0.00 :mrgreen: Взех си книжката като си заплатих последния акт,който е за изтекъл акт (10лв) и този изтеклия който е от 2007 за без винетка (ако бях изчакал 10 дни още нямаше и него да го плащам ама шанс...) Фактически са ми отпаднали абсолютно всички актове,губене на давност - 2 години... Срещу 110лв ми върнаха книжката със 39 точки И нямам никакви задължения към кат :banana

п.с + 15 лв такса за алкохолната проба и 3лв превод към банката при заплашането на 110-те лв

Аватар

Мнение от lucky7o » 05 Юни 2009, 11:44

А иначе за интересуващите се ДА бях пил 1бира пак казвам ЕДНА излизам от кафето и след 10 метра ме спряха полицайте! Както написах духах с употребяван "мущук" или по-точно не запечатан... След 30-40 минути разправяне с полицайте и след още толко горе долу докато отидох до болницата + 20-на минути докато влезна в кабинета,все пак не бях само аз там... 2 кисели млека по пътя АМИ ДА не ми е показало алкохол кво да направя.Ще се радвам мн ясно.А хайде вие кажете дали,ако полицая ме види,че съм видимо пиян-залян и ми вземе книжката ще ме пусне да си ходя с колата?!
Тоест всякакви идиоти има де !

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Юни 2009, 12:01

lucky7o написа:.....А хайде вие кажете дали,ако полицая ме види,че съм видимо пиян-залян и ми вземе книжката ще ме пусне да си ходя с колата?!

ДА, с един приятел бяхме, при писане на акт и т.н. го пускат, след два завоя, втори куки, искаха да му пишат втори акт :roll: , та след пазарлъци го пуснаха да си кара пак до тях!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата