защо Бойко Борисов не агитира?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Това успокоява ли теTUZara` написа:друго е да си те крадат твой..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Колегата е прав за рекламите - БСП и ДПС само имат пари за реклами и билбордове, както и тяхното отроче Яне Янев.
А дали хората се влияят от реклами мисля че е ясно - след вече 8 години съвместно управление "светата троица" на Гоце построи 15 км магистрала.
България все още е единствената европейска страна, която няма нито една завършена магистрала, като се наложи да върнем парите за строежа, по причина че тримата не можаха да си ги поделят така, че да свършат работата.
Така че колеги - не гласувайте, карайте си колите по дупките и плащайте на ръка на полицаите, които се крият в храстите на 20 метра от натоварено кръстовище, вместо да си вършат работата.
Аз не искам да живея така и мисля да гласувам.
А дали хората се влияят от реклами мисля че е ясно - след вече 8 години съвместно управление "светата троица" на Гоце построи 15 км магистрала.
България все още е единствената европейска страна, която няма нито една завършена магистрала, като се наложи да върнем парите за строежа, по причина че тримата не можаха да си ги поделят така, че да свършат работата.
Така че колеги - не гласувайте, карайте си колите по дупките и плащайте на ръка на полицаите, които се крият в храстите на 20 метра от натоварено кръстовище, вместо да си вършат работата.
Аз не искам да живея така и мисля да гласувам.
Последна промяна Georgieff на 04 Юни 2009, 15:01, променена общо 1 път
Touring & windsurf club
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Колеги а някои знае ли как стой въпросът за гласуването от чужбина ? в посолството ли трябва къде изобщо имали някакъв начин ? мерси
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
sean-john написа:Колеги а някои знае ли как стой въпросът за гласуването от чужбина ? в посолството ли трябва къде изобщо имали някакъв начин ? мерси
В посолството с паспорта, ама е хубаво да се иде поне няколко дена по-рано да се пита дали трябва да се попълни някаква декларация, че няма да гласуваш някъде другаде.
Aim to be the best, live with the rest!

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
До колкото си спомням ББ на кемтските избори също нямаше рекламна кампания... тогава парите за рекламната кампания ги беше дарил някъде за благотворителност... да не би историята да се повтаря
ако е така както си мисля постъпката говори сама за себе си... вместо да похарчи парите на данакоплатеца и да си осигури едни 5% примерно отгоре той рискува и ги дава за добро...
може да не е цвете за мирисане но поне не краде толкова нагло като останалите... я си спомнете Софиянски през 1 седмица му повдигаха дело за злоупотреба с власта си и финансови измами... за ББ не съм чул да му повдигат дело за друго освен за оронване на авторитета на БСП
както и да е неискам да ви агитирам да гласувате за ГЕРБ искам да ви агитирам да ГЛАСУВАТЕ ЗА НЯКОЙ!

ако е така както си мисля постъпката говори сама за себе си... вместо да похарчи парите на данакоплатеца и да си осигури едни 5% примерно отгоре той рискува и ги дава за добро...
може да не е цвете за мирисане но поне не краде толкова нагло като останалите... я си спомнете Софиянски през 1 седмица му повдигаха дело за злоупотреба с власта си и финансови измами... за ББ не съм чул да му повдигат дело за друго освен за оронване на авторитета на БСП
както и да е неискам да ви агитирам да гласувате за ГЕРБ искам да ви агитирам да ГЛАСУВАТЕ ЗА НЯКОЙ!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
сутринта Бойко яко нахрани Станишев, много верни работи каза.
http://vbox7.com/play:3684dd60
Българският химн на фона на турското знаме и на руската емблема е доста гадно.
http://vbox7.com/play:3684dd60
Българският химн на фона на турското знаме и на руската емблема е доста гадно.
- fxp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318is
- Мечтае да кара: e36 m3
трябва да се гласува, за да не оставим съдбата ни да се определя от изкуфели пенсионери и помаци
малко да се посмеем - http://mamkamu.blog.bg/novini/2009/05/2 ... tni.341287
малко да се посмеем - http://mamkamu.blog.bg/novini/2009/05/2 ... tni.341287

Не вярвам на нищо което кърви по пет дни и не умира!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Защо да не агитират? Има си бая реклами, днес даже правиха концерт и раздаваха знаменца пред моето училище
А иначе, наистина всеки трябва да гласува, дори и с празна бюлетина, защото всички останали гласове се разпределят между обичайните заподозрени...

А иначе, наистина всеки трябва да гласува, дори и с празна бюлетина, защото всички останали гласове се разпределят между обичайните заподозрени...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Абе агитират си и Герб, днес мернах реклама на Герб по ТВ.
БСП и ДПС са ясни откъде взимат парите, ами Яне? Имам чувството, че той е най-рекламираният политик в момента, да не говорим, че предизборната му кампания почна още миналата година по всички медии с разни компромати...
БСП и ДПС са ясни откъде взимат парите, ами Яне? Имам чувството, че той е най-рекламираният политик в момента, да не говорим, че предизборната му кампания почна още миналата година по всички медии с разни компромати...
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4