Резултатите от матури 2009 излязоха...
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Приятелката ми има
5.75 по БЕЛ
и 4.35 по Биология... (там не пипна дори малко та ме е яд...
Но като цяло много горд че положи усилия !
5.75 по БЕЛ
и 4.35 по Биология... (там не пипна дори малко та ме е яд...
Но като цяло много горд че положи усилия !

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Български език и литература
47.50 точки
Добър (3.87)
--------------------------------
География и икономика
29.00 точки
Среден (3.17)
Важното е , че са взети ! На косъм минах благодарен съм ! Честито на взелите , а за тези , които не са успяли им пожелавам успех септември месец

47.50 точки
Добър (3.87)
--------------------------------
География и икономика
29.00 точки
Среден (3.17)
Важното е , че са взети ! На косъм минах благодарен съм ! Честито на взелите , а за тези , които не са успяли им пожелавам успех септември месец

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
да ви кажа честно сички са супер горди с мен и на който и да казах не ми вярваше, даже собствената ми майка като знаеше колко малко съм 'учил'
таа- БЕЛ- 5,67
Англ.- 5.74 (ходих на изпит по англ във ВТУ и все пак съм учил тва
онова)
Късмет на всички, които са останали за септември

таа- БЕЛ- 5,67
Англ.- 5.74 (ходих на изпит по англ във ВТУ и все пак съм учил тва
онова)

Късмет на всички, които са останали за септември

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Spit-Fire написа:БЕЛ - 4.90
Френски език - 5.60
e просто не можах да се сдържа маа му стара...как може на майчиния си език да изкараш с близо единица по-малко от чужд език
и тва като гледам и другите колко са писали че имат по БЕЛ направо ми се драйфа....не били деградирали поколенията...чушки. После що ви викат че сте неграмотни еми....
ама пак колегата е изкарал супер оценка, ми има хора с 2-ки бе и то по български. Д'еба как са ядосах само...що я отворих тая тема
Аз като най-неграмотен явно да си кажа,че на есен - ПАК...Ебаси ташака от дискотека направо на афтър парти и после на матура по БЕЛ и съм я взел,по география тавряс и кво ли не и не съм я изкарал .. за кво да си говорим.
Български език и литература 33.00 точки Среден ( 3.28 )
География и икономика 18.50 точки Слаб ( 2.81 )
Български език и литература 33.00 точки Среден ( 3.28 )
География и икономика 18.50 точки Слаб ( 2.81 )
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Ако искате да кандидатствате с матурите..... с тези оценки е малко вероятно да влезете.. миналата година имах 5.50 по БЕЛ, 6.00 по математика и влязох на второ класиране в ЮЗУ-то... стягайте се, за да изкарате на изпитите по-високи оценки 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
ineedmoney написа:Spit-Fire написа:БЕЛ - 4.90
Френски език - 5.60
e просто не можах да се сдържа маа му стара...как може на майчиния си език да изкараш с близо единица по-малко от чужд език
и тва като гледам и другите колко са писали че имат по БЕЛ направо ми се драйфа....не били деградирали поколенията...чушки. После що ви викат че сте неграмотни еми....
ама пак колегата е изкарал супер оценка, ми има хора с 2-ки бе и то по български. Д'еба как са ядосах само...що я отворих тая тема
Не бързай с тея разсъждения. Последните 30 точки идват именно от "ЛИС" или "Литературно интерпретативно съчиение" или "на майка му... тирантите". Аз съм се справил добре на граматиката и тестовата част... ама никога не ми се е отдавало да разсъждавам в-у литературни произведения... докато пък по френски последните 30 точки бяха съчинение на много хубава тема - Абитуриентски бал, и аз както бях в такова настроение и си написах долу горе добре темата.
П.С. Малеееееее каква е тая гордост с тея 2-ки на тея лесни матури....

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
5 - АЕ, 5 - БЕЛ
Забележка: През цялата година не си мръднах и малкото пръстче на левия ми крак, за да науча нещо....четох Христоматията около 4 месеца
, ЛИШЕНА съм от ДАР СЛОВО, 2 теста реших преди матурата и един на класното....още повече, че "Разни хора, разни идеали" въобще не си го спомнях, камо ли да съм чела критика...прерафразирах темата няколко пъти...да запълня страницата...после някакви мъдри мисли ми дойдоха..
А по АЕ Listening-a най-вероятно ми е смъкнал повече, защото имаше супер подвеждащи въпроси....и го ударих на тото, защото в стаята ми имаше некви селяни дето само тропаха, мляскаха....и от това се нервирах още повече.
А по БЕЛ - през цялото време мислих някой да не ми надере колата....така че акъла ми беше на съседната улица
Абе що не си давах зор, значи е имало защо.....
Ама ако бях седнала да уча, щях да имам над 5.5 сигурно....макар че и с тези оценки дипломата ми няма да се развали много
Забележка: През цялата година не си мръднах и малкото пръстче на левия ми крак, за да науча нещо....четох Христоматията около 4 месеца

А по АЕ Listening-a най-вероятно ми е смъкнал повече, защото имаше супер подвеждащи въпроси....и го ударих на тото, защото в стаята ми имаше некви селяни дето само тропаха, мляскаха....и от това се нервирах още повече.
А по БЕЛ - през цялото време мислих някой да не ми надере колата....така че акъла ми беше на съседната улица

Абе що не си давах зор, значи е имало защо.....
Ама ако бях седнала да уча, щях да имам над 5.5 сигурно....макар че и с тези оценки дипломата ми няма да се развали много

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Как бяха матурите тая година като трудност? Гледам не са много добри оценките. Аз добре, че хванах последния влак без матури.
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5