Какво BMW да си купя
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и аз съм за ,за коли от италия
..звънни ми да я огледам,ако искаш и нямаш човек де 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Да знаете място край София, където мога да я покарам и без номера? Не смея така да взема каквато и да е кола, без да съм я покарала поне малко... Знам място на 60 км от града, но репатрака ще ми струва доста...
Колкото за километрите- ясно ми е че е невъзможно да са на толкова. Преди седмица продадох 10 годишно Ауди на 230 хиляди реални километра в перфектно състояние и ми предложиха срещу 10 лева да го върнат на зад във времето с около 70 хиляди
Колкото за километрите- ясно ми е че е невъзможно да са на толкова. Преди седмица продадох 10 годишно Ауди на 230 хиляди реални километра в перфектно състояние и ми предложиха срещу 10 лева да го върнат на зад във времето с около 70 хиляди

Последна промяна Lia на 06 Юни 2009, 22:00, променена общо 1 път
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Явор написа:и аз съм за ,за коли от италия..звънни ми да я огледам,ако искаш и нямаш човек де
Тъкмо се канех да пиша, че от толкова разбиращи никой не предложи на момичето помощ, но са ме изпреварили :-)

E34, E38
- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
И аз мисля, че за толкова години и на двете коли километрите са пипнати (хората там си карат) - километри не се гледат
До преди Е46-цата , която сега карам съм сменила 5-6 италиянки и съм била много доволна. То преди всичко зависи от собственика, а не от принадлежността му .
Ако е читава италиянката взимай нея - важното е да се влюбиш в колата си от пръв поглед! Да усетиш, че това е твоята кола
И все пак всичко си е до КЪСМЕТ

До преди Е46-цата , която сега карам съм сменила 5-6 италиянки и съм била много доволна. То преди всичко зависи от собственика, а не от принадлежността му .
Ако е читава италиянката взимай нея - важното е да се влюбиш в колата си от пръв поглед! Да усетиш, че това е твоята кола

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
divna_ написа:И аз мисля, че за толкова години и на двете коли километрите са пипнати (хората там си карат) - километри не се гледат![]()

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Аз бих ти дал съвет или да хванеш някой компетентен от е36 подфорума или Явор, защото те знаят какво да гледат на тоя модел
Също така разгледай обявите в продава на форума. Там смятам че можеш да намериш нещо доста читаво.
Също така разгледай обявите в продава на форума. Там смятам че можеш да намериш нещо доста читаво.
Много благодаря на всички ви за съветие.
Вече почти се навих за италианката. Тази седмица ще ида да я качат на стенд да я огледам отдолу, на компютър също, да видим какви грешки ще даде.
То покрай мен разбирачи много, но лошото е, че тия които най-много разбират са и вносители на автомобили, а пък аз не копувам от тях и е малко сконфузно...

То покрай мен разбирачи много, но лошото е, че тия които най-много разбират са и вносители на автомобили, а пък аз не копувам от тях и е малко сконфузно...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
- bace_martu
- ентусиаст