откраднато бмв в студентски
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
знаеш ли малко историята на колата...стария собственик от къде е,разпитаха ли го? очна двамата правихте ли? 100% я е затворил в някой гараж в София
От личен опит ти го казвам, че няколко пъти съм минавал вече по тази пътечка - полицайте почват да действат след месец най рано. Такава е системата, сега са записали за кражбата, ще разпределят по неква система на еди кой си дознател преписката, той ще я прочете и ще почне да прави нещо, т.е. да ви вика да давате показания. За 4 пъти когато съм бил замесен в такива неща, най бързото викане е било след 3 седмици.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Видях такъв цвят седан вчера на ул.Бачо Киро, там където трамвая излиза от бул.Дондуков към Халите. Не помня каква беше регистрацията и дали става дума за същата кола, чакаше отстрани напречно на паркираните, в района има много камери, може да се провери
като час 19:00-19:30
п.с. помня го, защото ми се стори мн странен и не-често срещан цвят на е36

п.с. помня го, защото ми се стори мн странен и не-често срещан цвят на е36
bmw
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
sonny написа:Абе хора, кво ст се хванали за това каско като вдовица за кур бе дееба? Модела вече не е актуален, реално тия коли са по 3-4000лв кой ше се занимава? Помните ли на Тано е28цата дето я гепиха. Беше минала през 15 човека и накрая се оказа, че един от тях не си е взел парите и я видял и си я прибрал. С бартерджийски коли е така понякога.
Колега да те попитам, като си я взел на бартер, големия талон взе ли си, договор, че си купил тази кола имаш ли? Имаш ли договор, че си продал голфа?
Колега, не е важно дали модела не е актуален, щом колата няма каско, означава че колата няма да бъде търсена, следователно - бързи пари!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
hemicharger написа:sonny написа:Абе хора, кво ст се хванали за това каско като вдовица за кур бе дееба? Модела вече не е актуален, реално тия коли са по 3-4000лв кой ше се занимава? Помните ли на Тано е28цата дето я гепиха. Беше минала през 15 човека и накрая се оказа, че един от тях не си е взел парите и я видял и си я прибрал. С бартерджийски коли е така понякога.
Колега да те попитам, като си я взел на бартер, големия талон взе ли си, договор, че си купил тази кола имаш ли? Имаш ли договор, че си продал голфа?
Колега, не е важно дали модела не е актуален, щом колата няма каско, означава че колата няма да бъде търсена, следователно - бързи пари!
Колко бързи бре пич, те са по 2-3000лв вече, колко мислиш, че струва такава краденяк, а 500лв дали ще и вземат?????????
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
sonny написа:hemicharger написа:sonny написа:Абе хора, кво ст се хванали за това каско като вдовица за кур бе дееба? Модела вече не е актуален, реално тия коли са по 3-4000лв кой ше се занимава? Помните ли на Тано е28цата дето я гепиха. Беше минала през 15 човека и накрая се оказа, че един от тях не си е взел парите и я видял и си я прибрал. С бартерджийски коли е така понякога.
Колко бързи бре пич, те са по 2-3000лв вече, колко мислиш, че струва такава краденяк, а 500лв дали ще и вземат?????????
На кумицата, и свиха голфа /2ка/, пак на 7ми пак 60 блок, надали струва и 600лв, просто май някоя морга си търси части.
А на брат ми Е36цата /91г/ пред нас един я гледа точно в маркировката, тя изтичаше след 10на дни, след два дена имаше пластина зад колата, явно нещо са се объркали или са намеквали. Но яко се крадът коли без застраховки.
- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46
Сондьора написа:sonny написа:hemicharger написа:sonny написа:Абе хора, кво ст се хванали за това каско като вдовица за кур бе дееба? Модела вече не е актуален, реално тия коли са по 3-4000лв кой ше се занимава? Помните ли на Тано е28цата дето я гепиха. Беше минала през 15 човека и накрая се оказа, че един от тях не си е взел парите и я видял и си я прибрал. С бартерджийски коли е така понякога.
На кумицата, и свиха голфа /2ка/, пак на 7ми пак 60 блок, надали струва и 600лв, просто май някоя морга си търси части.
А на брат ми Е36цата /91г/ пред нас един я гледа точно в маркировката, тя изтичаше след 10на дни, след два дена имаше пластина зад колата, явно нещо са се объркали или са намеквали. Но яко се крадът коли без застраховки.
и на един познат наскоро му откраднаха голф2

пс. много жалко че напоследък постоянно изникват все повече подобни теми

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
затва аз от известно време държа колата на охраняем паркинг с кучета ( служебния на баща ми) за да ми е спокойно на душата....вярно не ми е пред блока и хода 15 мин пеш до там ама по-добре така
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
pach0 написа:Вече 8-ми ден колеги няма никакво раязвитие и обмислям самоубийство.........
Приятел, предполагам ти е много криво, ама не се ядосвай толкова! Горе главата!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
pach0 написа:Вече 8-ми ден колеги няма никакво раязвитие и обмислям самоубийство.........
върви давай зор на куките да ти дадът инфо дали са го разпитали ония пумяр стария собственик
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4