откраднато бмв в студентски

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Юни 2009, 19:59

знаеш ли малко историята на колата...стария собственик от къде е,разпитаха ли го? очна двамата правихте ли? 100% я е затворил в някой гараж в София
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Потребител
Аватар

Мнение от pach0 » 11 Юни 2009, 20:21

Знам му имената и адреса които ги пише в договора за покупко-продажба.От полицията нищо не казват дали са го разпитвали на мен не са ми се обаждали..

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 12 Юни 2009, 9:15

От личен опит ти го казвам, че няколко пъти съм минавал вече по тази пътечка - полицайте почват да действат след месец най рано. Такава е системата, сега са записали за кражбата, ще разпределят по неква система на еди кой си дознател преписката, той ще я прочете и ще почне да прави нещо, т.е. да ви вика да давате показания. За 4 пъти когато съм бил замесен в такива неща, най бързото викане е било след 3 седмици.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 12 Юни 2009, 10:07

Видях такъв цвят седан вчера на ул.Бачо Киро, там където трамвая излиза от бул.Дондуков към Халите. Не помня каква беше регистрацията и дали става дума за същата кола, чакаше отстрани напречно на паркираните, в района има много камери, може да се провери :idea: като час 19:00-19:30

п.с. помня го, защото ми се стори мн странен и не-често срещан цвят на е36
bmw

Потребител
Аватар

Мнение от pach0 » 12 Юни 2009, 10:21

А каде може да се обадя за да проверя записи от тези камери

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 12 Юни 2009, 10:34

pach0 написа:А каде може да се обадя за да проверя записи от тези камери

Незнам, точно срещу трамвайната спирка беше някъде, ако искаш се разходи и виж дали има камера на някоя сграда, която да е заснела това място. Вече според това къде е камерата ще разбереш кой да питаш ...
bmw

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 12 Юни 2009, 10:58

sonny написа:Абе хора, кво ст се хванали за това каско като вдовица за кур бе дееба? Модела вече не е актуален, реално тия коли са по 3-4000лв кой ше се занимава? Помните ли на Тано е28цата дето я гепиха. Беше минала през 15 човека и накрая се оказа, че един от тях не си е взел парите и я видял и си я прибрал. С бартерджийски коли е така понякога.

Колега да те попитам, като си я взел на бартер, големия талон взе ли си, договор, че си купил тази кола имаш ли? Имаш ли договор, че си продал голфа?

Колега, не е важно дали модела не е актуален, щом колата няма каско, означава че колата няма да бъде търсена, следователно - бързи пари!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Потребител
Аватар

Мнение от pach0 » 12 Юни 2009, 11:06

Ще проверя какво ще мога да направя..но ме съмнява да си се разхождат по центъра така с нея

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Юни 2009, 23:08

hemicharger написа:
sonny написа:Абе хора, кво ст се хванали за това каско като вдовица за кур бе дееба? Модела вече не е актуален, реално тия коли са по 3-4000лв кой ше се занимава? Помните ли на Тано е28цата дето я гепиха. Беше минала през 15 човека и накрая се оказа, че един от тях не си е взел парите и я видял и си я прибрал. С бартерджийски коли е така понякога.

Колега да те попитам, като си я взел на бартер, големия талон взе ли си, договор, че си купил тази кола имаш ли? Имаш ли договор, че си продал голфа?

Колега, не е важно дали модела не е актуален, щом колата няма каско, означава че колата няма да бъде търсена, следователно - бързи пари!

Колко бързи бре пич, те са по 2-3000лв вече, колко мислиш, че струва такава краденяк, а 500лв дали ще и вземат?????????

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 13 Юни 2009, 0:08

sonny написа:
hemicharger написа:

Колко бързи бре пич, те са по 2-3000лв вече, колко мислиш, че струва такава краденяк, а 500лв дали ще и вземат?????????

На кумицата, и свиха голфа /2ка/, пак на 7ми пак 60 блок, надали струва и 600лв, просто май някоя морга си търси части.
А на брат ми Е36цата /91г/ пред нас един я гледа точно в маркировката, тя изтичаше след 10на дни, след два дена имаше пластина зад колата, явно нещо са се объркали или са намеквали. Но яко се крадът коли без застраховки.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: lancia delta, bmw e46

Мнение от HF4WD » 15 Юни 2009, 13:16

Сондьора написа:
sonny написа:
hemicharger написа:

На кумицата, и свиха голфа /2ка/, пак на 7ми пак 60 блок, надали струва и 600лв, просто май някоя морга си търси части.
А на брат ми Е36цата /91г/ пред нас един я гледа точно в маркировката, тя изтичаше след 10на дни, след два дена имаше пластина зад колата, явно нещо са се объркали или са намеквали. Но яко се крадът коли без застраховки.

и на един познат наскоро му откраднаха голф2 :!: ако няма застраховка колата, почти сигурно отива за части :evil:

пс. много жалко че напоследък постоянно изникват все повече подобни теми :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 15 Юни 2009, 13:35

затва аз от известно време държа колата на охраняем паркинг с кучета ( служебния на баща ми) за да ми е спокойно на душата....вярно не ми е пред блока и хода 15 мин пеш до там ама по-добре така
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Потребител
Аватар

Мнение от pach0 » 15 Юни 2009, 20:07

Вече 8-ми ден колеги няма никакво раязвитие и обмислям самоубийство.........
:banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306

Мнение от prel » 15 Юни 2009, 20:19

pach0 написа:Вече 8-ми ден колеги няма никакво раязвитие и обмислям самоубийство.........

Приятел, предполагам ти е много криво, ама не се ядосвай толкова! Горе главата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 16 Юни 2009, 0:14

pach0 написа:Вече 8-ми ден колеги няма никакво раязвитие и обмислям самоубийство.........

върви давай зор на куките да ти дадът инфо дали са го разпитали ония пумяр стария собственик
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата