Гласувахте ли ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гласувахте ли ?

Не, не мисля, че има смисъл.
54
19%
Да, гласувах.
194
67%
Не, защото ме мързи да отида.
42
14%

Общо гласове : 290
ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 07 Юни 2009, 19:32

И аз гласувах :bgflag:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39 530i

Мнение от martin_anastasov » 07 Юни 2009, 19:39

ДА! :yes:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 07 Юни 2009, 19:44

колкото и да не виждам смисъл вече в държавата все пак отидох и дадох минус за мангите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

===

Мнение от MiSho_Spiralata » 07 Юни 2009, 19:49

Естествено,който го е грижа е направил същото!
Последна промяна MiSho_Spiralata на 07 Юни 2009, 20:33, променена общо 3 пъти
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 07 Юни 2009, 19:56

Не, не гласувах, защото не виждам смисъл.Когато някой излезе и се ангажира с решаването на конкретни проблеми в конкретни срокове, които ме касаят, тогава и аз ще изляза.Дали Доган или СерГей ще крадат за мен е все едно.Общи приказки- ще се борим с корупцията, ще представяме България по най-добрия начин, ще следваме европейските принципи не ме греят и нищо не значат за мен.Гледах част от предизборните кампании, направо чудо, как може да говориш половин час примерно и нищо конкретно да не кажеш, освен да оплюеш опонентите естествено."Българските депутати трябва да са сериозни хора" и прочие глупости, ама как никой не каза какво точно мисли да прави като стане евродепутат.И на парламентарните избори няма да гласувам, защото никой не се ангажира с нищо конкретно, което да ме касае и да подобри моя начин на живот.Примерно да каже, като спечеля ще сложа видеокамери в колите на КАТ за да спра корупция, 2010 ще намаля ДДС на 15%, ще огранича имунитета в съдебната власт, и ще прокарам такъв и такъв закон за да се преборя с не работещата съдебна система.Ще реформирам здравното осигуряване по следния начин.... в следните срокове.20 години слушам общи приказки от едни и същи маймуни, които като ги изберем си правят каквото искат. Е писна ми, ако има ентусиасти нека гласуват, аз се изморих от цялата простотия .Алеко го е описал много точно " И едните и другите са маскари".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 07 Юни 2009, 20:00

Archangel написа:Да, разбира се.
+1
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 07 Юни 2009, 20:03

колкото и да не виждам смисъл вече в държавата все пак отидох и дадох минус за мангите Laugh Laugh Laugh

И аз така

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 07 Юни 2009, 20:08

Гласувах! Не искам турци да вземат решения за нашата държава! :bgflag:

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 07 Юни 2009, 20:12

ivan1590 написа:Не, не гласувах, защото не виждам смисъл.Когато някой излезе и се ангажира с решаването на конкретни проблеми в конкретни срокове, които ме касаят, тогава и аз ще изляза.Дали Доган или СерГей ще крадат за мен е все едно.Общи приказки- ще се борим с корупцията, ще представяме България по най-добрия начин, ще следваме европейските принципи не ме греят и нищо не значат за мен.Гледах част от предизборните кампании, направо чудо, как може да говориш половин час примерно и нищо конкретно да не кажеш, освен да оплюеш опонентите естествено."Българските депутати трябва да са сериозни хора" и прочие глупости, ама как никой не каза какво точно мисли да прави като стане евродепутат.И на парламентарните избори няма да гласувам, защото никой не се ангажира с нищо конкретно, което да ме касае и да подобри моя начин на живот.Примерно да каже, като спечеля ще сложа видеокамери в колите на КАТ за да спра корупция, 2010 ще намаля ДДС на 15%, ще огранича имунитета в съдебната власт, и ще прокарам такъв и такъв закон за да се преборя с не работещата съдебна система.Ще реформирам здравното осигуряване по следния начин.... в следните срокове.20 години слушам общи приказки от едни и същи маймуни, които като ги изберем си правят каквото искат. Е писна ми, ако има ентусиасти нека гласуват, аз се изморих от цялата простотия .Алеко го е описал много точно " И едните и другите са маскари".

:kuku: :dummy: Е заради хора като тебе,турците и циганите ще ни управляват,а после мрънкай че никой не казвал с какво ще промени промени БГ и с какви срокове.Не гласувай и на парламентарните...щом не те късае какво правиш изобщо в БЪЛГАРИЯ!?!?!Обаче след някой друг месец като на къщата/блока ти сложат ТУРСКОТО знаме да не почнеш да лаеш!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 07 Юни 2009, 20:12

6per40 написа:Гласувах! Не искам турци да вземат решения за нашата държава! :bgflag:
:yes: Точно!Ако не друго, поне това....Гласувах без надежда, но поне заради това! :(
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Юни 2009, 20:18

гледахте ли ги бе? ГЛЕДАХТЕ ЛИ ГИ?!?!?!?

"За кого гласувахте?"
- Не знам. За 4.
"За кого гласувахте? Кого избираме днес?"
-Президент? Не знам. За 4
"За кого гласувахте"
-Не знам.

Те български не знаят, ходят да гласуват. Не знаят да четат, ходят да гласуват.

НЕ МОГА ДА ГИ ГЛЕДАМ! БЕСЕН СЪМ!

Днес специално съм минал 300км за да ида да гласувам, защото го чувствам, като дълг и като ги гледам скапаните турци направо съм извън кожата си.

ДУМИ НЯМАМ! НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.

И колко са още такива.

София - ДПС 1%
Големи градове - ДПС 3%
Малки градове - ДПС 5%
Села - ДПС 35%

за какво си говорим

пич*а им лелина ... ей...

направо не знам

и тази вечер братовчед ми вика "е за какво да гласувам"
ЕМИ НЕДЕЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ВЕ!!! :evil: :evil: :evil:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 07 Юни 2009, 20:19

Да

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 07 Юни 2009, 20:28

+1
Но така ще е - ще има гласове за доганците , докато има кой да НЕ гласува за някой друг.Няма ли да проумеете уважаеми негласуващи от мързел или незаинтересованост че те са в челните редици защото вие сте по диваните си !!!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Юни 2009, 20:30

Гласувах
Защото не искам да ме управляват Турци
Ще гласувам и на парламентарните избори
БСП,НДСВ и ДПС вън те ни ебават майката на страната
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар

Мнение от Memphis » 07 Юни 2009, 20:33

((:BuKcu:)) написа:Да

И аз така... +1 и от мен...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата