МВР затяга контрола по магистралите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 20 Юни 2009, 15:17

Новите патрулни автомобили са предоставени безвъзмездно на МВР от представителя на марката “БМВ България” като жест за доброто партньорство. МВР е един от най-големите корпоративни клиенти на БМВ. Само за последните шест месеца са закупени 40 нови мотори за нужните на КАТ и магистралната полиция.

бре..

http://press.mvr.bg/News/news090620_01.htm

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 20 Юни 2009, 15:17

kiko написа:а оня порш-а,тт-то,роудстъра ??да не са им парадни :mhihi:

Ми явно да ... поне на магистралата не са ги вадили .. ами само за по спец. случаи ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 20 Юни 2009, 15:27

Ето защо ще ни вдигат данъците в пъти...ми нали държавата и те са хора и те искат в БМВ да се возят :confused:
сякаш астричките не им бяха достатъчни ебати :(

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 20 Юни 2009, 15:31

Новите патрулни автомобили са предоставени безвъзмездно на МВР от представителя на марката “БМВ България” като жест за доброто партньорство.

;)
Малко ме съмнява да ги видим и тях по мгистралите, но няма нищо лошо.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 20 Юни 2009, 15:41

Искам да ги видя тия 330ки как ще ми догонят някое М5, М6, Порше Турбо,Р8,РС6...те тия коли за нас ли са купени, бе :mhihi: Май са пропуснали какви коли по-точно карат мутренцата :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 20 Юни 2009, 15:44

треперете хулигани :mhihi:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Юни 2009, 15:52

Pitbull_Germany написа:Искам да ги видя тия 330ки как ще ми догонят някое М5, М6, Порше Турбо,Р8,РС6...те тия коли за нас ли са купени, бе :mhihi: Май са пропуснали какви коли по-точно карат мутренцата :mhihi:
В некъв филм живеете да не сме в пустинята бе да се гониме има си радио станции едни такива уредчета шипове се наричат,кой нормален ще бяга на полиция на магистрала,пък и етз БМВ та могат да си карат със 250 па ти бегаи със 250 да те вида
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 20 Юни 2009, 16:11

mnh написа:Ето защо ще ни вдигат данъците в пъти...ми нали държавата и те са хора и те искат в БМВ да се возят :confused:
сякаш астричките не им бяха достатъчни ебати :(

Новите патрулни автомобили са предоставени БЕЗВЪЗМЕЗДНО на МВР от представителя на марката "БМВ България" като жест за доброто партньорство.

Четене му е майката ! :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 20 Юни 2009, 16:31

Scott написа:
Pitbull_Germany написа:Искам да ги видя тия 330ки как ще ми догонят някое М5, М6, Порше Турбо,Р8,РС6...те тия коли за нас ли са купени, бе :mhihi: Май са пропуснали какви коли по-точно карат мутренцата :mhihi:
В некъв филм живеете да не сме в пустинята бе да се гониме има си радио станции едни такива уредчета шипове се наричат,кой нормален ще бяга на полиция на магистрала,пък и етз БМВ та могат да си карат със 250 па ти бегаи със 250 да те вида

Ами явно нямат такива уредчета като радиостанцийките и такива едни шипчета, за да се говори за по-бързи коли ;) Ти колко хора познаваш, които да карат коли над 300 коня и да са с ограничител? Защото аз познавам около 7-8 такива "мамини синчета", които са си цакали и в момента като си седнат на магистралата и си обръщат километражите! Не знам за какви шипове ми говориш, ама май прекалено много филмчета си гледал, защото имам бивш съученик с М6 (подарък от татко и мама - адвокатите за сватбата), които 3 или повече пъти вече си ги отвява на магистралата и после нищо. Дори и не се опитват да го гонят. Те, ако можеха да се отганизират да отцепят движението на магистралата, да ти сложат едни шипове...ми то и Астричките щяха да им вършат работа - все пак магистралните са 20ка мотор и то пипан. А и не знам откъде си я чул тая простотия с шиповече, защото шипове се слагат, ако си крадец и си пуснат за издирване, а не ако си се набримчил по магистралата. Тогава практиката на запад е да те догонят, да ти щракнат номера, да те запишат на камерата как не искаш да отбиеш и после да ти еб*т майката в съда. Ама за тая цел в Германия например магистралните са с Порше Турбо или с М5, за Италия всички сме гледали снимки на Галярдото, нали ;)
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 20 Юни 2009, 16:39

Кви мутренца, кви филми бре :mhihi: Май някой още живее в 91-ва година. По времето когато Борисов беше глав.сек. на МВР един приятел казваше така: "Вече няма мутри, има Б. Борисов".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 20 Юни 2009, 16:43

2 коли за цяла България, супер :D
А за Поршето - малко атракционно ми е всеки път като го видя по Витошка, където автомобилният поток нещо не е на почит :mhihi: :mhihi:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 20 Юни 2009, 16:58

да им бяха дали М-поверитеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 20 Юни 2009, 17:02

Но като се замислиме поне ако идват на сбирките няма да ги е срам :D
Тамън ще се впишат добре в обстановката
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 20 Юни 2009, 17:03

Ехе, и от кога пишат актове на хора с коли по 100 бона ? Някакво ново гласуване ли е имало.. :roll: .. инфо ? :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 20 Юни 2009, 17:23

ахха тия не са прайли спавка май с кви коли се движат "неуловимите".
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата