Покривало за колата
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Аз не съм сигурен дали въобще се предлага за Е30 , защото преди
като се позаинтересувахме от "BMW" покривало за Е36 /компакт/ се
оказа , че не се предлага. За "компакт" се предлагаше само за Е46.
А тук , на първата картинка излиза информация за покривало ,
което BMW предлагат за Z4 , но мисля , че тя е валидна и за покривалата за същите условия ,
за другите модели.
като се позаинтересувахме от "BMW" покривало за Е36 /компакт/ се
оказа , че не се предлага. За "компакт" се предлагаше само за Е46.
А тук , на първата картинка излиза информация за покривало ,
което BMW предлагат за Z4 , но мисля , че тя е валидна и за покривалата за същите условия ,
за другите модели.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
LizarD написа:Евтинко.. кво.. за покривало 500 лв е страхотна сума![]()
![]()
![]()
![]()
ТЕЯ СЕ УЛИВАТ!
За пет'стин лева си открадна гараж бре
Аз си поръчах покривало за 30-ката при една баба-шивачка от едно димитровградско село.Закарах и колата,взе мерките и за една седмица го направи.Плата е непромокаем и хубавото е,че когато вали не стават петна по покривалото.
Водих и един приятел с Галант комбара - и той супер доволен остана.
Ако не е щамповано покривалото почти сигурно отлита.
Водих и един приятел с Галант комбара - и той супер доволен остана.
Ако не е щамповано покривалото почти сигурно отлита.
No time like the present.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Аз си купих от Практикер - двайсетина лева струваше. Първото ми беше малко, щото грешно съм преценил, второто ми стана, но като духне вятър и го отнася. Колата ми е в гараж и пазачите все ми го носят на другия ден, че е паднало. Сега му направих два илика в средата и ще го защипвам с един ластик с кукички отдолу. Но да призная ме е яд, че го купих, щото е гадно менте. Иначе платът пази - нещо подобно на шушляк е и има страничен цип, за да си отвориш вратата и да влезнеш без да сваляш покривалото. Китайците както обикновено обаче не са го доизкопирали. Бих си купил от БМВ, но там са едни тежки като отидеш - все едно са лапнали на Мойсей ..., та се дразня да ходя там. П.С. Не мога да влезна в сайта от компютъра вкъщи, дава ми все едно няма мрежа (а другите страници се отварят нормално) - някой има ли идея как да помогне - предварително благодаря. Може би има алтернативен адрес някакъв.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
и на мене ми излезна 100-на лева от една лелка след покрития басейн на дианабад... мери и шие на място... една уличка остра надолу в края у лево... дано не са я застроили нейната къщичка, че яко отливаха наоколо
адреса и телефона ги намерих с гугъла, и не ги помня

адреса и телефона ги намерих с гугъла, и не ги помня

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Аз пък доколкото знам от покривалото се драска лака на автомобила особено като има вятър и като е зима и завали и след това не може да изсъхне. По-добре си е да съхне и стои навън . Тази кола няма да е карам цял живот?
sineok_pi4_ написа:Аз пък доколкото знам от покривалото се драска лака на автомобила особено като има вятър и като е зима и завали и след това не може да изсъхне. По-добре си е да съхне и стои навън . Тази кола няма да е карам цял живот?
Според мен в повечео случаи покривалото се използва за автомобил , който не се кара често , за да не се занемарява външния му вид.
Попринцип прокривалата , които се предлагат от BMW се водят непромокаеми и незадържат вода , така , че няма какво толкова да им съхне. При валежи се навлажняват отвън , ако е много силен и продължителен дъжда , може да пропуснат съвсем малко и отвътре , но като цяло съхнат бързо и не съм забелязал да драскат лака на автомобила.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3