нуждая се от съвет за служебна кола
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Fiat Cinquecento 1.0 96` 2800 лв.. много запазено.. добро си е.. ако имаш интерес мога да ти кача снимки..
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз мисля, че Пежото , пък да не говорим за тоя фиат чинкуеченто ще са за основен ремонт на двигател , ходова част , окачване и т.н. през 3-4месеца макс ако се карат яко из софия и то като служебна кола 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
И аз мисля ,че избора
Пежо е по-добър, ако си го харесал точно това
Имам колега с Пежо само,че 205D и е доволен от него.Ако намериш някое по-запазено, те са тънка лайсна,малки и малко харчат>градска кола.Аз имах Ford Fiesta-91г. от която бях изключително доволен, и това е някъкво добро според мен решение 

Може да съм малак и да решиш че си измислям или нещо такова ама не си копувай кола внос от Италаия.
Там не си поддържат колите добре...
На горубляне колко внос от италия има...прави си сметката!
Може и да се окаже добро пежото ама аз не бих рискувал... ти ще си прецениш след тест драйва
а тва поло ако е то е голям боклук... по добре да си вземеш пасат комби-по голям е,ако уцелиш на добър е евтина поддръжката а най добре да си вземеш един ескорт от по-новичките комби, с голям багажник е и точно този модел е надежден и лесен и ефтин за поддръжка!
Там не си поддържат колите добре...
На горубляне колко внос от италия има...прави си сметката!
Може и да се окаже добро пежото ама аз не бих рискувал... ти ще си прецениш след тест драйва
а тва поло ако е то е голям боклук... по добре да си вземеш пасат комби-по голям е,ако уцелиш на добър е евтина поддръжката а най добре да си вземеш един ескорт от по-новичките комби, с голям багажник е и точно този модел е надежден и лесен и ефтин за поддръжка!

Live it like you Love it
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2