Още едно БМВ тотал за добро утро...........
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Онази вечер и аз щях да направя беля...
Добре, че ходя на места където няма жива душа... /до Булгарплод в 2 през ноща/... Влизам в завоя с над 120 колата се онася много приятно... С десните врати напреде... бия волана да я изправя и точно в тоя момент дупка... Предна дясна гума влиза успордно в дупката, задницата изпревари предницата и се почна с въртенето... Добре че съм със спортно окачване...Спрях на 2 санта от тротоара... Май нещо си бях повярвал... Знам ли. Та ето как и една дупка щеше да ме завърти през таван. И аз поне си правя експерименти и се уча малко по малко на безлюдни места. Според мене тези които го правят по улиците посред бял ден са за бои, е**е и бая солена глоба /може и книжката да се отнеме за година/. Внимавайте хора, че за секунда я в гроба я в затвора!!!

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BMW Ентусиаст написа:Има всякакви шофьори, добре, че няма жертви.
Шофиори или самоубиици-убиици ? Никога няма да мога да преживея , това че палячовците направиха от Е36 синоним на "голфаджия"

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
D_reamcatche_R написа:Онази вечер и аз щях да направя беля...Добре, че ходя на места където няма жива душа... /до Булгарплод в 2 през ноща/... Влизам в завоя с над 120 колата се онася много приятно... С десните врати напреде... бия волана да я изправя и точно в тоя момент дупка... Предна дясна гума влиза успордно в дупката, задницата изпревари предницата и се почна с въртенето... Добре че съм със спортно окачване...Спрях на 2 санта от тротоара... Май нещо си бях повярвал... Знам ли. Та ето как и една дупка щеше да ме завърти през таван. И аз поне си правя експерименти и се уча малко по малко на безлюдни места. Според мене тези които го правят по улиците посред бял ден са за бои, е**е и бая солена глоба /може и книжката да се отнеме за година/. Внимавайте хора, че за секунда я в гроба я в затвора!!!
Колега, ти на какво конкретно се учиш, влизайки в завой със 120, па макар и на безлюдно място? Мислиш ли, че това те оправдава нещо, от тия по-долу в поста ти или че си по-различен от тях? Не ти е виновна дупката да ти кажа аз.
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Квото и да кажете всички рано или късно ни избива простотията с тия бмв-та, не вярвам че тука има някой, дет да не е влизал с вратите напред по нормалните улици, а всички карате по пистите. Добре че е здрав шофера, другия път ще знае, че колата със задно е малко по-различно нещо от тази с предно. Мисля, че си е взел поука. А на останалите мога да кажа - като правите глупости, правете ги късно нощем като няма хора поне. 

Think. Believe. Dream. Dare...
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Лошите неща стават в момента в който сме сигурни че те са далеч от нас,точно в този момент те ни застигат най-бързо.И показват че не сме много добри.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2