турците се прибират и по тракия е АД
Модератор: Общи модератори
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Archangel написа:Те да се стегнат нашите митничари малко, не да ходят разпасани като селски ергени по границата. Като ги поспрат няколко дена всичките и ги накарат целия багаж на земята да го ровят, ще се научат да не минават оттук. Ама това е защото гърците си знаят и не ги пускат.
Колега митничарите ги разбиват турците ваобще не им пускат аванта, бил сам свидетел на много слу4ки на границата и мога да ти кажа 4е не ги пускат туко така а и колко пати да мина на калотина все има турска кола на канала и я разглобяват

narcosan написа:Archangel написа:Те да се стегнат нашите митничари малко, не да ходят разпасани като селски ергени по границата. Като ги поспрат няколко дена всичките и ги накарат целия багаж на земята да го ровят, ще се научат да не минават оттук. Ама това е защото гърците си знаят и не ги пускат.
Колега митничарите ги разбиват турците ваобще не им пускат аванта, бил сам свидетел на много слу4ки на границата и мога да ти кажа 4е не ги пускат туко така а и колко пати да мина на калотина все има турска кола на канала и я разглобявати осте няколко 4акат за разглобяванв
Така и трябва да бъде!
Миналат година да кажа за протокола за таз сган ниедна глупава мръсна ще боядисваме бензиностанцията на еко на Чепинци.
Търкам си аз колонките с шлайфа,а около мен едни облаци жълт прах ви казвам едвам се диша!(аз съм си с маска де

А ония ми ти катунджий прийждат като Искъра пролетно време.
И спират кой къде му падне и как му падне.
Пазарят се с бензинджийте на касата за цената на горивото моля ви се!

И най-култовото как си търкам аз,а машината съответно има извод отзад за отвеждане на праха по един маркуч във прахосмукачка който аз естествено неползвам(все пак съм навън и търкам колонки),а ония ми ти гадове като невиждали хора се заврели на 50см от мен и гледат като циганче матрицата

Погледах ги погледах ги и обърнах машината към тях съответно викам мръднат,ама не!Едно мерцедесче и 5ма резани си отнесоха жълтия цвят за спомен към дома.

След 3 дни боядисваме колонките като затваряме бензиностанцията на половина и работи само тир колонката и газта който са далеч от другите колонки за да не съсипвам боята на колите.(за протокола боядисва се с пистолет със сив цвят).
Ония изруди спират пак къде си искат и хоп на колонката коята тамън ще боядисваме решават,че ще спрат и паркират!

Викам им махнете се боядисваме!Тия нещо ломотат и влезнаха вътре.
Казвам на зет ми давай пръскай да се оправят и той си пръска кво да прави,а оня ми ти лек бриз носи ли носи прекрасния сив цвят към 5цата от 2003-4 синя на цвят.
Казвам ви стана най-прекрасния синьо-сив шегрен на 5ца който съм виждал!

Яд ме е за боята и колата,ама с тия нема резбиране.
А за карането им просто си спомнете,че тия са измислили самоубийствените атаки и друго няма какво да добавя!

SKISA написа:флейм ти просто не знам дали си карал в кервана им като е рамазан-байрам или квото там като се влачат....!!!
Е, че карал съм разбира се - като всички останали. Може би при мен е по-различно щото карам изключително в лявата лента, а кереванът кара изключително в дясната

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
само 20% от проблема е само в турците и техният манталитет.
80% от проблема се крие в нашите пътища и граници!
80% от проблема се крие в нашите пътища и граници!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Да бе,тая тема е нещо от сорта на крив кур космите му пречат.
Като че ли ние караме перфектно,само по правилата,коректни и толерантни сме един към друг и бла-бла......
Хората се прибират от по 2-3000 километра и вече близо до тяхната си граница е нормално да припират.
Само можем да им завиждаме че си бачкат масово в Западна Европа,карат си доста нови коли,а ние си седим в българския курник,псуваме управниците,чудим се за кой да гласуваме и сме много силни зад клавиатурата и виртуалното пространство.
Като че ли ние караме перфектно,само по правилата,коректни и толерантни сме един към друг и бла-бла......
Хората се прибират от по 2-3000 километра и вече близо до тяхната си граница е нормално да припират.
Само можем да им завиждаме че си бачкат масово в Западна Европа,карат си доста нови коли,а ние си седим в българския курник,псуваме управниците,чудим се за кой да гласуваме и сме много силни зад клавиатурата и виртуалното пространство.
jordanpar написа:Да бе,тая тема е нещо от сорта на крив кур космите му пречат.
Ние желаещите да емигрират не ги спираме!

Иначе относно пътищата е ясно,но никой неможе да ме убеди,че тия въобще могат да карат.Нито камиони,нито коли!

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
M3 E92 написа:horhef написа:((:BuKcu:)) написа:Ами по магистралата от Калотина към СофияЗадръстванията почваха от Ауди център
Там пък къде има на Ауди център? Аз знам за Ситроен. Иначе аз като се прибирам от вилата точно по този път като се почне от метро магазина та чак до караулката има само фереджета
Почти срещу бензиностанцията на Лукойл има Ауди център.

Да ви кажа като бях до Турция миналата година не ми направи впечетление да карат като камикадзета. Ам тук в България съм ги виждал доста

- SuperSonic
- Потребител
-
flame написа:jordanpar написа:бачкат масово в Западна Европа,карат си доста нови коли,а ние си седим в българския курник,псуваме управниците,чудим се за кой да гласуваме и сме много силни зад клавиатурата и виртуалното пространство.
slatanic написа:Ние желаещите да емигрират не ги спираме!![]()

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Имайте предвид, че нощем спят и гледат да не пътуват.
Аз по принцип пътувам за Турция между 01:00 и 04:00 и е ок. Повечето дремят по бензиностанциите.
Така че ако имате възможност пътувайте през нощта.
Аз по принцип пътувам за Турция между 01:00 и 04:00 и е ок. Повечето дремят по бензиностанциите.
Така че ако имате възможност пътувайте през нощта.
Touring & windsurf club
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
[.на кой
пречат точно теэи гастербаитери неэнам...
плащат си винитки и си карат[/quote] ама карат като ненормални все едно на пук го прават все едно те командват парада епа мраза ги и не мога да ги траа на пътя ако искате ме плюите ако искате недеите вида ли турчин да кара пред мен или зад мен все едно съм му РОБ само заяждане може и некои тупаник да изяде еи така заради дедите ни
пречат точно теэи гастербаитери неэнам...
плащат си винитки и си карат[/quote] ама карат като ненормални все едно на пук го прават все едно те командват парада епа мраза ги и не мога да ги траа на пътя ако искате ме плюите ако искате недеите вида ли турчин да кара пред мен или зад мен все едно съм му РОБ само заяждане може и некои тупаник да изяде еи така заради дедите ни
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
flame написа:KON4ETO написа:Карам си към Драгоман за вилата около 150км и зад мен ме настига Х5 турчуляк гаден и дилги и клаксон, като полудех жар на бавареца и зад него и на 200 клаксон и дълги а беше настъпил спирачката удрям го без да се замислям егати тарикатите направо се насра турчуляка гаден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Па ако вътре не е бил турчуляк гаден? Или викаш кат е турски номер се лайна се возят вътре? И па да не би да се насрал от смях оня в Х5-та?![]()
П.С. Верно, че са много на Тракия, ама на движението изобщо не пречатНа мен единствено ми пречат като спра (т.е. като не мога да спра поради липса на места) на някоя бензиностанция за облекчение на естествени нужди
Преди 3 години мойта жена беше оправител на ханче атлантик на калотина и всеки божи ден 6 00 искра на баи БИМБАЙ и газ към работа .
Една сутрин си кара тя пак към калотина с около 100км и зад нея турски тир пуска и дълги и халогените от горе на ка бината и ще я удря .
Тоя я испреварва и я засича и тя излита в банкета и дветв десни джанти направо бяха на зарчета тотал щета.
Леле като ми се обади толкова се беше оплашила че неможа даже да ми обясни каде се намира.
Вервайтеми че ходих да го търся на митницата а го бех намерил щях да го расфасовам неговата мамица.
Па вия си уважайавайте турците тели са най големите тарикати бе.
Само да ги засеча по пътя за калотина ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ