Ето какво ми се случи.
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
само не мога да схвана идеята на разказа ти?твоя приятел трябва да се радва ли,да го е яд или да му е тъпо и да се чувства преебан или след месец два поне да си знае каде да си ги търси пак да не обикаля напразно,защото това са сигурно еди от наи балъшки пропиляните 500лв през живота му.вместо да ги натоварите в колата без обяснения,ти се хвалиш как сте направили подарак на бай мангал 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Ето какво ми се случи.
:yes:X-citer написа:Nik4oZ написа:И за 500 лв пак бяха негови
Вместо да стимулирате крадците за 500 лева има хора дето няма да му оставят здрав крайник на тоя мангал и пак ще си получиш джантите............
Ма бой бее, що не го осакАтихте!?Наистина, че има и неслучайни гаражи, но "от близко-резко", взимате си джантите и да Ви няма...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Re: Ето какво ми се случи.
X-citer написа:Nik4oZ написа:И за 500 лв пак бяха негови
Вместо да стимулирате крадците за 500 лева има хора дето няма да му оставят здрав крайник на тоя мангал .....
Аз предпочитам лично да му троша краката и тея 500лв. да си ми стоят в джоба!!! Хем ще си взема джантите обратно, хем и кинтите в джоба, хем ще троша тиквата на гадния мангустер - с две думи - 3 в 1 !!! И ще си умра от кеф и ще си вдигна и настроението и еуфория и т.н. Пък и гадното шукри, ако много ме подразни, може и да си го направя на антифриз, че да имам за зимата - но ще си помисля щото пък ми трябва и хидравлична течност

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
За съжаление може да се е случвало на десетки от нас да си купят обратно шукарийките.....я от "Симеон", я от някоя морга!Kambe написа:доста кофти да купиш собствените си джанти

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
а
Според мен не си постъпил правило.
кажи му че джантите са си били ваши да не ви лъже че са От Австрия и ако каже нещо викаш полиция,те ше му искат поне някъв документ щом са от Австрия,после ше си кажете че си ги познавате по отличителен белег (заварката) ,но винаги има поне още 2 начина единия който сте направили вие да си ги купите пак,а другия да го набиете и той неможе да докаже ,че джантите са негови.
кажи му че джантите са си били ваши да не ви лъже че са От Австрия и ако каже нещо викаш полиция,те ше му искат поне някъв документ щом са от Австрия,после ше си кажете че си ги познавате по отличителен белег (заварката) ,но винаги има поне още 2 начина единия който сте направили вие да си ги купите пак,а другия да го набиете и той неможе да докаже ,че джантите са негови.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: малко
Е.Димитров написа:Любо Мегов написа:павката написа:абе вие много лесно сте ги дали тия пари,що те го натиснахте,да разберете кой е крадеца,много лековата постъпка за мен лично
на мен лично тая случка ми звучи малко измислена - дали сте 500 лева все едно са 5
И аз така мисля!!!
С разликата че не малко,а направо супер измислена
Аз ще кажа защо историята ми изглежда измилсена :
1 - автора е новак
2 - пише като кандидат-гимназист
3 - и най-съществено - защо слага иконката на ухиленото дяволече , след като е прее*ан
4 - защо ще се хвали , че са го прее*али
5 - защо , по-дяволите ще плаща за джанти , които са му откраднати и така лековата , както автора го описва

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Сега вече, като е свършена работата, е късно за съвети. Аз щях да си взема джантите без да давам лев и да идват да ми се извиняват после. Така е преценил колегата на момента, така е постъпил.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ако не е измислена история, все пак си има обяснение. Не всички са биячи. И така или иначе човекът си е пригитвил пари да си купи джанти и си е купил. Да гадно му е но какво да направи, като не е метър и деведесет и 110 килограма. И да беше, трябва си психическа нагласа за тая работа с боя. А и трябва закалка и дългогдишен опит за да се пребие някой. На моменти един мангал изглежда рехав, но може да се окаже жилава гад и да тръшне трима студенти, които ходят на фитнес и карате едновременно. Но пък за това е форума на БМВ. Мисля че все ще се намерят десетина изпечени бойци да пребият един двама мангали. Само адресът на гаража е неизвестен в случая.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ukelichko написа:Ако не е измислена история, все пак си има обяснение. Не всички са биячи. И така или иначе човекът си е пригитвил пари да си купи джанти и си е купил. Да гадно му е но какво да направи, като не е метър и деведесет и 110 килограма. И да беше, трябва си психическа нагласа за тая работа с боя. А и трябва закалка и дългогдишен опит за да се пребие някой. На моменти един мангал изглежда рехав, но може да се окаже жилава гад и да тръшне трима студенти, които ходят на фитнес и карате едновременно. Но пък за това е форума на БМВ. Мисля че все ще се намерят десетина изпечени бойци да пребият един двама мангали. Само адресът на гаража е неизвестен в случая.
Абе глупости,не всички са биачи ама все още има милиция,ти да не мислиш че като дойде милицията ще повярват на мангала че са от австрия,ми товарителница,касова бележка и още мислиони атрибути,направо ще го съсипят ,освен това що автора не сподели къде е това място,ще дойда и ще го видя въпросния мангал,веднага ще се разрешат нещата,а па и петс'тин лева,баси пък всеко хлапе вади ебаси и цифрите и е плащач,дори и баща му да е мангизлия все ще го попита-за какво са ти парите
Бе стига сте лъгали,като няма какво да се напише хич не пиши.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3