Ето какво ми се случи.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 02 Юли 2009, 17:54

само не мога да схвана идеята на разказа ти?твоя приятел трябва да се радва ли,да го е яд или да му е тъпо и да се чувства преебан или след месец два поне да си знае каде да си ги търси пак да не обикаля напразно,защото това са сигурно еди от наи балъшки пропиляните 500лв през живота му.вместо да ги натоварите в колата без обяснения,ти се хвалиш как сте направили подарак на бай мангал :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: Ето какво ми се случи.

Мнение от titto » 02 Юли 2009, 19:06

X-citer написа:
Nik4oZ написа:И за 500 лв пак бяха негови :D

Вместо да стимулирате крадците за 500 лева има хора дето няма да му оставят здрав крайник на тоя мангал и пак ще си получиш джантите............
:yes:

Ма бой бее, що не го осакАтихте!?Наистина, че има и неслучайни гаражи, но "от близко-резко", взимате си джантите и да Ви няма...!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Re: Ето какво ми се случи.

Мнение от pantzer3 » 02 Юли 2009, 19:15

X-citer написа:
Nik4oZ написа:И за 500 лв пак бяха негови :D

Вместо да стимулирате крадците за 500 лева има хора дето няма да му оставят здрав крайник на тоя мангал .....

Аз предпочитам лично да му троша краката и тея 500лв. да си ми стоят в джоба!!! Хем ще си взема джантите обратно, хем и кинтите в джоба, хем ще троша тиквата на гадния мангустер - с две думи - 3 в 1 !!! И ще си умра от кеф и ще си вдигна и настроението и еуфория и т.н. Пък и гадното шукри, ако много ме подразни, може и да си го направя на антифриз, че да имам за зимата - но ще си помисля щото пък ми трябва и хидравлична течност :)
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 02 Юли 2009, 19:24

доста кофти да купиш собствените си джанти :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 02 Юли 2009, 19:34

Kambe написа:доста кофти да купиш собствените си джанти :roll:
За съжаление може да се е случвало на десетки от нас да си купят обратно шукарийките.....я от "Симеон", я от някоя морга! :confused:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

а

Мнение от Bmw325is » 02 Юли 2009, 20:03

Според мен не си постъпил правило.
кажи му че джантите са си били ваши да не ви лъже че са От Австрия и ако каже нещо викаш полиция,те ше му искат поне някъв документ щом са от Австрия,после ше си кажете че си ги познавате по отличителен белег (заварката) ,но винаги има поне още 2 начина единия който сте направили вие да си ги купите пак,а другия да го набиете и той неможе да докаже ,че джантите са негови.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: малко

Мнение от acho.rs » 02 Юли 2009, 20:14

Е.Димитров написа:
Любо Мегов написа:
павката написа:абе вие много лесно сте ги дали тия пари,що те го натиснахте,да разберете кой е крадеца,много лековата постъпка за мен лично :roll:

на мен лично тая случка ми звучи малко измислена - дали сте 500 лева все едно са 5 :!:

И аз така мисля!!!
С разликата че не малко,а направо супер измислена

Аз ще кажа защо историята ми изглежда измилсена :
1 - автора е новак
2 - пише като кандидат-гимназист
3 - и най-съществено - защо слага иконката на ухиленото дяволече , след като е прее*ан
4 - защо ще се хвали , че са го прее*али
5 - защо , по-дяволите ще плаща за джанти , които са му откраднати и така лековата , както автора го описва :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Re: малко

Мнение от best_buy » 02 Юли 2009, 20:22

acho.rs написа:....
Колега , истина или не само автора си знае . Истината е че такива неща стават всеки ден в нашата мила родина ....... :bgflag:
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 02 Юли 2009, 20:45

Сега вече, като е свършена работата, е късно за съвети. Аз щях да си взема джантите без да давам лев и да идват да ми се извиняват после. Така е преценил колегата на момента, така е постъпил.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 02 Юли 2009, 21:03

Глупава постъпка. Парите са заминали това е ясно, но според мен е редно да се върнете и да хвърлите един здрав пердах на мангала, поне да си направи кефа за тия 500 кинта твоя приятел, че да не е съвсем валат. :idea: :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 02 Юли 2009, 23:21

Толкова ли не можахте да му вкарате 2 тупаника и да си вземете джантите :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 03 Юли 2009, 0:54

Ако не е измислена история, все пак си има обяснение. Не всички са биячи. И така или иначе човекът си е пригитвил пари да си купи джанти и си е купил. Да гадно му е но какво да направи, като не е метър и деведесет и 110 килограма. И да беше, трябва си психическа нагласа за тая работа с боя. А и трябва закалка и дългогдишен опит за да се пребие някой. На моменти един мангал изглежда рехав, но може да се окаже жилава гад и да тръшне трима студенти, които ходят на фитнес и карате едновременно. Но пък за това е форума на БМВ. Мисля че все ще се намерят десетина изпечени бойци да пребият един двама мангали. Само адресът на гаража е неизвестен в случая.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Юли 2009, 10:15

ukelichko написа:Ако не е измислена история, все пак си има обяснение. Не всички са биячи. И така или иначе човекът си е пригитвил пари да си купи джанти и си е купил. Да гадно му е но какво да направи, като не е метър и деведесет и 110 килограма. И да беше, трябва си психическа нагласа за тая работа с боя. А и трябва закалка и дългогдишен опит за да се пребие някой. На моменти един мангал изглежда рехав, но може да се окаже жилава гад и да тръшне трима студенти, които ходят на фитнес и карате едновременно. Но пък за това е форума на БМВ. Мисля че все ще се намерят десетина изпечени бойци да пребият един двама мангали. Само адресът на гаража е неизвестен в случая.

Абе глупости,не всички са биачи ама все още има милиция,ти да не мислиш че като дойде милицията ще повярват на мангала че са от австрия,ми товарителница,касова бележка и още мислиони атрибути,направо ще го съсипят ,освен това що автора не сподели къде е това място,ще дойда и ще го видя въпросния мангал,веднага ще се разрешат нещата,а па и петс'тин лева,баси пък всеко хлапе вади ебаси и цифрите и е плащач,дори и баща му да е мангизлия все ще го попита-за какво са ти парите
Бе стига сте лъгали,като няма какво да се напише хич не пиши.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 03 Юли 2009, 10:44

Е.Димитров написа:Aбе глупости,не всички са биачи ама все още има милиция,ти да не мислиш че като дойде милицията ...

:lol: Милиция !!! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 03 Юли 2009, 10:47

ineedmoney написа:щом сте ги познали по отличителен белег значи можете да докажете че са ваши...

+1

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата