Кога се сбихте за последно? И защо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 06 Юли 2009, 0:15

MatriX_Fucked написа:
bivola написа:Интересно ще се заформи сега :mhihi: Малко ще са хората признали поражение :D иначе не помня избягвам да има екшън , че съм бая "едър" :mhihi:

Ба! Не е важно дали биеш или те бият - важното е да си в кютека!

Ба! Ма то с тоя кютек бая глава боли после :mhihi: Или ше биеш или ше те бият , ама по - добре да не се стига до там макар,че някой път е наизбежно едва ли има човек , който да не е стигнал до там , но има къде , къде по - нормални начини за разбиране , животните са създадени да се бият , хората са да карат БМВ-та :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 06 Юли 2009, 0:16

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 06 Юли 2009, 0:19

bivola написа:но има къде , къде по - нормални начини за разбиране

- АК47, C4, RPG :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silver320 » 06 Юли 2009, 0:57

Последно беше тази зима пребиха един приятел и аз тръгнах да ги гоня (бях пиян ) те бяха 3-ма аз сам е скочих им и от тъмното изкочиха още 10 набиха ма стабилно и после се до напих стабилно и така :)
Изображение
Те мразят BMW Аз мразя тях

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 06 Юли 2009, 1:21

пресно от 1ви май тая година :D
късно вечер към 12 полунощ обирам кротко пепелниците от масите в заведението където работя/сам съм на смяна сервирам/ .. хоп влиза непознат мазен обект тип РОМ,под ръка с РОМКА :D .. видимо пиян..опитах се да обясня че затварям/не че през деня ги пускам де / и той ми се наежи..избегнах ситуацията но на входната врата циганина реши че е голям хаиз и ще ме дръпне за яката на ризата..е не.. няма как да стане това просто тактично изяде стъкления пепелник..с последвали прави удари в лицето..е паднахме на земята аз отгоре му отбивам му ръцете и го цепя в камбаната..е пазех си моето лице че не ми се ще да ми счупи нос,зъб... и те така..разтърваха ни след минути/а бе доста се бихме :D цял рунд дето се вика :) / ако беше се наежил отново щях да убия .. намеси се полиция .. жалби ... заплахи на излизане от РПУ-то от други цветнокожи ... и те така

циганина освен бой от друго не разбира!! :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 06 Юли 2009, 10:12

Не че е хубаво да смееш на чуждото нещастие, ама историите ви....искрено ме разсмяха :mhihi: :mhihi:

Нямам преживявания с "кютеци", ама някой посегне ли ми...или на някой мой близък....извънземна сила придобивам и супермен пасти да яде :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юли 2009, 10:22

Всека вечер го смазвам...ммм..това брой ли се? :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 06 Юли 2009, 10:29

Тая тема ... няма да я бъде.
Заключвам поради съображения за сигурност :mhihi:
MORE BEER!