mclaren f1 vs bugatti veyron
Модератор: Общи модератори
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Новите разработки ще са конкуренция на Lamborghini Gallardo, но дали ще са в класа на Lamborghini Reventon примерно 

Никой не мое ма връне на селу!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
vvaskoo написа:Колега , ако вярваш на тея от Топ Гиър .... Там всичко е шоу. Та по темата дълбоко се съмнявам тая позьорщина наречена Вейрон да минава велик автомобил като Макларън Ф1
Дистанцията е голяма и Бугатито има над 300 коня отгоре, затова. На 1/4 миля или на писта обаче... no chance.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
що с ИС що не пък с 320-каbest_buy написа:Що не ги замериха тея "бегачки" с една IS-ка че поне да научат коя е най-бързата кола на планетата

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
днеска ще пиеме кафе... и саид е на магистралата със неговия сиво/тъмно червен 16-цилиндров куад-турбо пантоф, а аз съм свистя 10 метра зад него със моя атмосферен 12-цилиндров s70/2.
....
....

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
MaXimal написа:Аз нещата ги виждам така
Вейрон за всекидневка, макларъна за писта
Всъщност доста хора твърдят, че въпреки типа и характера на Макларъна, той е един изключително приятен автомобил за градско шофиране

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Dimo написа:MaXimal написа:Аз нещата ги виждам така
Всъщност доста хора твърдят, че въпреки типа и характера на Макларъна, той е един изключително приятен автомобил за градско шофиране
а разхода в града какво казва

- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
Mollov написа:Veyron-a наистина е уникална кола, ама Mc F1 къв старт направи... тва на 400м мисля, че F1-то ще бие... на 1 миля вече е ясно, там коне и изобщо концепцията на Veyron-а не прощава... ама като е толкоз кисел тоя Veyron да го пуснат срещу Red Victor 1
Тва за red victor 1 ,го чета и не проумявам кво е тва ускорение 0-100 1,2 сек на гумирана писта обаче

- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
pioneeraudio написа:Mollov написа:Veyron-a наистина е уникална кола, ама Mc F1 къв старт направи... тва на 400м мисля, че F1-то ще бие... на 1 миля вече е ясно, там коне и изобщо концепцията на Veyron-а не прощава... ама като е толкоз кисел тоя Veyron да го пуснат срещу Red Victor 1
Тва за red victor 1 ,го чета и не проумявам кво е тва ускорение 0-100 1,2 сек на гумирана писта обачеБааа го във вейрона
И 300 за 7 секунди. Купете си новия Ауто Билд има цяла статия за него отделена ! Съпоставен е с Бугатито. Интерестна е статията. Списанието струва 1.99, така че е лесно достъпно.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
_65536_kb_sec_ написа:Dimo написа:MaXimal написа:Аз нещата ги виждам така
а разхода в града какво казва![]()
![]()
Разхода едва ли е много различен от този на някой V12 biturbo на Мерцедес S-Клас, който ги има по път и над път в бедната ни държава. Само дето собственика на Макларъна ще е дал пари за него колкото дузина S класи ако не и повече и едва ли ше го боли х*я за разхода

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Само да спомена за разхода на Мкларана.. Бях гледал една серия на Fifth Gear ,където Тифф кара на някакъв Руснак (По акцента поне ) Енцото и Ф1-цата в Англия и така солидно се оплака,че минава едва 6кмтра или мили не си спомням със 1 галон
http://www.youtube.com/watch?v=nkfvQvc9ipI
въпросното клипче

http://www.youtube.com/watch?v=nkfvQvc9ipI
въпросното клипче

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...