Качествено дизелово гориво

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 10 Юли 2009, 1:40

По принцип имам познат който държи ОМВ той мие казвал че такива като него само ползват името и пак до голяма степен могат да правят измами.Така че има значение на кое ОМВ или Петрол или от другите зареждате.Тук в Надежда ОМВто до илиенци почти всеки знае че лъжат в количеството на горивото.Кумъ ми има Порше Каен ходих с него до Порше да му сменят накладките.Заговорихме се с тия вътре момчето каза НИКОГА да не зарежда на ШЕЛ.Не знам това е от мен.Аз по принцип не съм манияк като много от вас и зареждам на големите бензиностанции но не подбирам.Винаги усещам някъква разлика във вървежа или по хубаво върви или е малко по спъната.За съжаление живеем в е......на държава и няма контрол за нищо ние си плащаме счупените джанти ние си плащаме преебаните дюзи и ние си мълчиме за всичко.Щом е така нека ни е......т и да продължаваме да си траеме.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Юли 2009, 10:54

Напоследък зареждам на петрол,новата им нафта и съм доволен,слагам и малко 2тактово масло в горивото и автомобила нито пуши а и е по-тих
Поздрави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 10 Юли 2009, 11:47

Аз пък сипвам нафта на една "ведомствена" колонка. Нафтата идва директно "от тръбата" и изобщо не минава през бензиностанция, предполагам, че е лукойлска, то и няма ква друга да е. Колата върви доста по-добре с нея. Или поне така ми се струва. ;) ;) :roll: :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от stuci » 10 Юли 2009, 12:38

Зареждам конкретно само от една бензиностанция на Shell, когато имам възможност де, понеже установих че от различните бензиностанции вървежа е различен. Докато карах бмв-то шест години зареждах само на Shell срещу Бриколажа в Люлин V Power 95 , от година и половина карам Зафира 1.9 CDTI отново там сипвам и да чукна на дърво досега не съм имал проблеми. Гледам 4е като сипя само V power diesel ми дава кам 10,4 градско каране но като сипя добавка хелиос на един ресервоар разхода ми пада на 7,5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 10 Юли 2009, 15:24

лелелел от 10,4 на 7,5 възможно ли е това:)Ако е така си е много добре:)По бензиностанциите ли я продават тази добавка;)
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата