ДАИ спря изпитите
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Nightmare написа:Иска се диплома за ОСНОВНО образование, и ДА можеш спокойно да си изкараш книжката
Дам аз нея давах мин год щото щото още немах средно. Какво се палите нз

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Lia написа:Биволче едно приятелско съветче от кака ти- следващия път вместо да пускаш подобни теми- отвори сайта на КАТ и прочети закона. Не е трудно. Това все пак е възможно най-достоверния източник на информация
"Тц", не са й искали. На мен също не ми поискаха, когато си издавах българска книжка.
Добре , кака ти , ма нали за това сме колеги уж , да си помагаме не да ме изяждате веднага

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Lia написа:Биволче едно приятелско съветче от кака ти- следващия път вместо да пускаш подобни теми- отвори сайта на КАТ и прочети закона. Не е трудно. Това все пак е възможно най-достоверния източник на информация
"Тц", не са й искали. На мен също не ми поискаха, когато си издавах българска книжка.
Странно .. ама може

Утре ще им се скарам.

Айде, успех на изпитите

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Хубу де, те и на мене не са ми искали, ама защото тогава нямаше такова изискване.
След мен, всички мой познати които изкараха книжки им искаха и 2ма, 3ма ги върнаха за диплома.
Късмет ..
След мен, всички мой познати които изкараха книжки им искаха и 2ма, 3ма ги върнаха за диплома.
Късмет ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Туй пък са пълни глупости,за какво въобще искат някакво образование да имаш,щом имаш автомобил значи си тарикат и се оправяш у живота 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Много мои приятели сега почнаха курсове и викат, че ще бъде супер трудно да вземат книжка....много късали и т.н Чувствам се късметлийка
Но верно трябва да го направят да имаш диплома за Средно, а не с Основно....защото така масове....други етнически групи....ще имат право да получават книжка.
А и, както пишат в статията, там...за загиналите 1200души....демек от новаците...как едва ли не те убивали по пътя.....бих им казала, че вместо 30 часа.....не 300...ми 3000 трябва да са.....и не инструктура....да си говори по телефона докато ти караш и после само да ти вика на главата / така беше при мен/, в нито един час да не си паркирал / така беше при мен/....извънградското да ти е по Цариградско....и такива глупости.
Така че ако искат да променят нещо в системата, не дипломата и не жребият кой да те изпитва....са от най-голямо значение.

Но верно трябва да го направят да имаш диплома за Средно, а не с Основно....защото така масове....други етнически групи....ще имат право да получават книжка.
А и, както пишат в статията, там...за загиналите 1200души....демек от новаците...как едва ли не те убивали по пътя.....бих им казала, че вместо 30 часа.....не 300...ми 3000 трябва да са.....и не инструктура....да си говори по телефона докато ти караш и после само да ти вика на главата / така беше при мен/, в нито един час да не си паркирал / така беше при мен/....извънградското да ти е по Цариградско....и такива глупости.
Така че ако искат да променят нещо в системата, не дипломата и не жребият кой да те изпитва....са от най-голямо значение.

Между другото колкото и да ви е странно и невероятно, в България книжка се взима трудно. Аз карах курс в Англия и там взех книжка, като на изпита едва не блъснах паркирана кола и не спрях на знак СТОП
(добре, че тате след това седна с мен в колата и ме понаучи) Знам и в Германия как се взима изпит и в щатите. При нас е най-трудно. За това и има толкова сериозна предпоставка за корупция. Това е основния проблем, който пречи у нас да се подобри положението. Действително инструкторите ни тук са просто безумни. На кормуването си в София бях изумена, как гусин Полицай си бля през цялото време и аз съзнателно извърших нарушение, което той изобщо не забеляза (отнех предимство на дясно стоящ) и в картата ми писа- "без грешка"
Просто контрола ни е прекалено занижен, а власт имащите до някъде са с вързани ръце. Какво стана със законите които забраняваха на млади шофьори да карат кола над 1.6, да карат нощно време сами?!?! Едно голямо нищо, защото никъде по света няма такова нещо. Просто хлапетата ни са зле, а родителите им крайно безотговорни. Онази цифра от 1200 трупа на година скоро няма да започне да намалява....

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4