Съвет в криза
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
Ами при тази ситуация си е по - добре кафенце с привлекателен интериор
.Най важна е обстановката, защото всеки би предпочел да седне на мека мебел и да изпие по 1 бира...
отколкото да влезне в един от 5те магазина за хляб
А ако успеха е с теб и го разработиш ще си два пъти по - доволен 

Аре нема нужда...
Брат магазинче и евтинко,хората това обичат и ще имаш работа.Кафене сума ти разправия,пияници,цигани,наркомани,побоища и по цял де ще те опушват.Не дай си пък и боже да случиш същият късмет,като на един приятел на баща ми.Човека си отвори кафенце и на вторият ден дойде един дилар от квартала и му заяви,ако не ми продаваш накотиците тук,аз познавам целият квартал и ще направя всичко всичко възможно никой да не ти влезне,обаче човка си е честен и не се съгласи,след това имаше по 20лв оборот
Re: Съвет в криза
[quote="acer"][/quote]
И какво реши все пак... ако е магазин кажи, съвети 3 дена можем ти даваме... особено от към тарикатлъците на продавачки.
И какво реши все пак... ако е магазин кажи, съвети 3 дена можем ти даваме... особено от към тарикатлъците на продавачки.

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Не знам ама тук в Габрово от тия на мойта възраст (14-18 годишни) бая лев се кърти от билярд

M - The most powerful letter in the world
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
acer написа:Мин маркет ще е... само да питам, знаете ли в такъв магазин трябва ли да ползвам платен windows?!
Всичко трябва да ти е платено, ако не искаш да се изприщваш всеки път кога дойде някоя служба на проверка. За твое успокоение ако някой не ти направи мръсно или не се заяде, няма да те хванат.
П.С. Комповете ги дават с лицнезирани windows-и вече, купи един таралясник за работен и си готов.
От тогава русото не е на мода.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Имай в предвид че трябва да правиш дооооооста сериозни обороти при мини маркета, там надценката на хранителните продукти е нищожна, просто не можеш да си позволиш по високи, защото съвсем никой няма да купува. Трябва бая хора да накараш да влизат при теб, а не да отидат в някоя голяма верига супермаркети. Направи си пак една хубава сметка за разходите ти за месец, и при тях трябва да си доста прибран
Ако вече си го решил да е супермаркет успех
Ако ли пък не помисли вариант за кафе-сладкарница примерно със по голям избор на сладки неща + сладолед, а за Еврофутбол мислил ли си ?!

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Тъй като не съм търговец, изказвам мнение на клиент-потребител:
В нашия квартал има 2-3 малки магазинчета за хранителни стоки на по един хвърлей разстояние..., които, както и да се рокадират, все има с какво да се заместят..., но на мен лично ми липсва малкото ателие за химическо чистене, пране, парно гладене и т.н., отварящо по-раничко и затварящо по-късничко, за удобство на клиентите си...
Успех!
П.П. Каквото и да захванеш, не забравяй всеки път да издаваш касова бележка. Без подканяне! С това се привличат доста клиенти!!!
(Както и с човешко отношение, разбира се...
)
В нашия квартал има 2-3 малки магазинчета за хранителни стоки на по един хвърлей разстояние..., които, както и да се рокадират, все има с какво да се заместят..., но на мен лично ми липсва малкото ателие за химическо чистене, пране, парно гладене и т.н., отварящо по-раничко и затварящо по-късничко, за удобство на клиентите си...

Успех!
П.П. Каквото и да захванеш, не забравяй всеки път да издаваш касова бележка. Без подканяне! С това се привличат доста клиенти!!!

"... _ _ _ ..."
Zapa написа:а за Еврофутбол мислил ли си ?!
по-добре въобще да не мисли... поне 700+лв на ден трябва да има залози, иначе ще хаби само нерви... ще се занимава с някакви под 18 години дето пускат 100 фиша по 10 ст.. пенсии и т.н.. повечето сериозно залагащи играят в други къщи.. няма как с тези условия и тези ниски коефиценти Еврофутбул да привлече сериозни играчи.
Щом си решил маркет.. инталирай камера която да гледа, касата-барплода, главната и цел ще е да следиш дали продавчката ти ще маркира всичко. Недей се надява, че с ревизия ще видиш нещо... с ревизия можеш да хванеш само някакви липси на колосални суми.. дребните просто забрави, пък и ще респектира клиентите.
Не е кой знае каква инвистиция.. можеш да ги избиеш за 2-3 месеца.. щото в началото като смениш 2-3 продавачки и всяка като те обърше по 5 лв(все ще забравя да маркира 1 кутия цигари

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Ryapoff написа:Пари се печелят...
ако си шеф на LUKoil
иначе ако направиш кафенце на 50кв. дето разни избягали от у-ще младежи и млади женици в майчинство да цедат по едно сокче 1-2 часа и да изпушват по кутия цигари(които дори не купуват от теб) няма смисъл. магазинчето верно си е хамалогия, но пък ако продаваш това което се търси може и да е по-добре...
Успех!
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3