Отрова за хлебарки
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
До колкото знам Регент вече не се произвежда. Иначе има едни къбчета,разхвърляж ги из апартамента те ядът от тях и се телепортирата на едно по добро място.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
porostorm написа:Мамкаму, аз имам котка ама не върши работа, можеби щото е сиамкаAlien написа:Още един глас от мен в подкрепа на котките. Действат безотказно.![]()
не ти работи котката

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
RUNET написа:У меня была похожая история, но потом кто-то посоветовал купить мелок для тараканов. Сейчас вон сидят в углу, рисуют.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Аз също съм пръскала с Регента - само това ги мори!!!
Ако го няма - питаш за друга отрова за колорадски бръмбър.
Това е най-ефикасното - всичко друго е тествано вече и не става!!!
Ако го няма - питаш за друга отрова за колорадски бръмбър.
Това е най-ефикасното - всичко друго е тествано вече и не става!!!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Един студент имал много хлебарки и попитал свой колега как да се избави от тая напаст.
Другия му казал да си изнесе дюшека и те,хлебарките ще си помислят че си е тръгнал и те ще си отидат.
На другия ден първият отошъл при колегата си и му казал
-много тъп съвет,аз си изнесох дюшека...те обаче ми го внесоха
Тогава втория му казал-Убии една и те ще си помислят че е опасно и ще си тръгнат
На другия ден идва полазеният студент и казва
-Ебаси и още-по тъпия съвет,аз убих една,то дойдоха още 1500 на погребение и още са в квартирата...
Тогава "умният" колега му казал
-Скарай твойте с комшииските и те ще се избият
Още не минало обяд на другия ден и потърпевшият студент отишъл при колегата си и направо налитал на бой
-Какъв тъп съвет ми даде бре,мойте сега победиха и си донесоха 3000 военнопленника

Другия му казал да си изнесе дюшека и те,хлебарките ще си помислят че си е тръгнал и те ще си отидат.
На другия ден първият отошъл при колегата си и му казал
-много тъп съвет,аз си изнесох дюшека...те обаче ми го внесоха
Тогава втория му казал-Убии една и те ще си помислят че е опасно и ще си тръгнат
На другия ден идва полазеният студент и казва
-Ебаси и още-по тъпия съвет,аз убих една,то дойдоха още 1500 на погребение и още са в квартирата...
Тогава "умният" колега му казал
-Скарай твойте с комшииските и те ще се избият
Още не минало обяд на другия ден и потърпевшият студент отишъл при колегата си и направо налитал на бой
-Какъв тъп съвет ми даде бре,мойте сега победиха и си донесоха 3000 военнопленника

вече е излязъл от употреба не може да го намерите иначе ги мори аз ги храня с едни лентички обаче досега съм намирал само малки вирнали краката на големите май не им действа май ше викам фирмаbarty написа:Само Регент му е майката! Пръсках в нас преди 2 години и хлебарки няма! Няма мирис, цвят ..... Пръсках и пинчера оцеля![]()
Продава се в селскостопанските аптеки, прахче от 1гр, струва 1лев, разтваряш с вода и пръскаш и забравяш за хлебарките

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Още един глас за GLOBOL. У нас ги изтреби до крак и вече 6 - 7 години не съм виждал кокарачи

R6 - Was sonst?
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
А точно е за това говоря и аз , ефикасно та се пръска
Като станеш на другата сутрин задължително нещо на краката слагай 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Благодаря много колеги.Още в събота ще отскоча до някоя селскостопанска аптека да видя какво от нещата,които ми препоръчахте ще имат.
Благодаря
Благодаря

kusho написа:фендона ако и намериш оригинална на BASF, хлебарки ще гледаш само по телевизора.
Правилно!!!
Пръскал съм с Фендона преди около година. Измряха гадините. Ако се случи някоя заблудена да влезе с интерес я наблюдавам колко неориентирано ходи. Дори и след година фендоната си действа.
Най-важното обаче е че е напълно безвредна. Моят син още лазеше когато направих тази интервенция и за моя радост нямаше абсолютно никакви последствия.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Re: Отрова за хлебарки
x-ekutor написа:Колеги,някой да знае някое ефикасно средство против хлебарки?В аптеките ми предлагат само спрейчета на Райд,но те стават само за къпане на хлебарки,а аз искам някаква отрова,за да ги ликвидирам
Ми човек майка ми купи някъв препарат за цветя където се разрежда с вода и чесно да ви кажа от 1 година в нас хлебарка не съм видял ще я питам точно какво е и ще пиша

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3