метрополис 07.08.09. Бургас
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- IvanIlkovMinev
-
-
ми централния плаж е онуи там с пързалката
колата ...... пакринг на близо нема освен да си я оставиш отгоре точно пред стълбичките ама МНОГО се съмнявам че ша има място щот има и ресторант наблизо...та тъка те .. ама може да си я оставиш на пантеона къдет им е на бургаските е30 срещата всяка седмица .. там мисля че е наи добре.иначе има доста места по пътя от там до мястото ама не ми са верва да има и едно свободно 

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
За колегите,който ще ходят на Метрополис на Бургаският плаж. Оставяйте си автомобилите на паркинга на Централна гара. Там винаги има места и след 17 часа не е платен. Аз като ходя на диско или вечер по Бургас все там си оставям колата и никога не съм имал проблем.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
sineok_pi4_ написа:За колегите,който ще ходят на Метрополис на Бургаският плаж. Оставяйте си автомобилите на паркинга на Централна гара. Там винаги има места и след 17 часа не е платен. Аз като ходя на диско или вечер по Бургас все там си оставям колата и никога не съм имал проблем.
а тази автогара на какво разтояне е от централния плаж.
аде бе няма ли други желаещи както е тръгнало сам ще ходя

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Illusion
- Бургаското явление
-
B U L L I написа:sineok_pi4_ написа:За колегите,който ще ходят на Метрополис на Бургаският плаж. Оставяйте си автомобилите на паркинга на Централна гара. Там винаги има места и след 17 часа не е платен. Аз като ходя на диско или вечер по Бургас все там си оставям колата и никога не съм имал проблем.
а тази автогара на какво разтояне е от централния плаж.
аде бе няма ли други желаещи както е тръгнало сам ще ходя
Става въпрос за Централната ЖП гара. От там се пускаш надолу и не е особено далеч.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2