Съвет за кученце

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 27 Юли 2009, 2:08

А заглеждал ли си Дого Аржентино. Много красива порода са. А и са от калибъра на ротвайлера-стабилни кучета, а не някакви лигави плюшени играчки.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 27 Юли 2009, 8:03

BMX написа:Джак ръсел териер ;)
http://www.youtube.com/watch?v=1ILzSzqWR6U

Същата порода като кучето от филма "Маската" с Джим Кери - страшни диваци са :mhihi:

няма толкова лудо куче, падаш от смех само като го гледаш кви ги върши, тва за 2 минути прави толкова движения, колкото аз за цял ден...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suki » 27 Юли 2009, 10:07

препоръчвам ти лабрадор.. аз имам близо от година :D страхотни кучета,пълни с енергия,възприемат изключително бързо и страшно любвеобилни :winky: гледам го в апартамент,има си доста голяма къщичка на терасата..и на ден по 2 разходки,по около час...ще чакаме да споделиш каква порода е новия ти домашен любимец :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i

Мнение от Bojidar » 27 Юли 2009, 10:48

И аз също ти препоръчвам да си вземеш Лабрадор. Напълно съм съгласен с мнението на колегата suki. Тези кученца са много любвеобилни и много се привързват към стопанина си. Наскоро една приятелка си взе такова куче и по цял ден у тях е голям fun с това куче. Само че нейното кученце е още бебе и кученцето прави ежедневно големи щети по мебелировката, но това се пренебрегва, когато погледнеш колко е сладко. Успех с намирането на домашен любимец!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 535d

Мнение от iv0 » 27 Юли 2009, 11:00

Пише се Голдън Ретрийвър (Golden Retriever). Имам такова кученце.. много е готино и лигаво ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque

Мнение от kirilov/325i » 27 Юли 2009, 11:03

Колега,беше ли доволен от Ротвайлера ?
Аз напромер имах ротвайлер преди,почина и после без да се замисля си взех пак ротвайлер !
Поне за мен това е кучето,но явно ти не си бил доволен ???
Последна промяна kirilov/325i на 27 Юли 2009, 11:38, променена общо 1 път
Изображение.

Потребител
Аватар

Мнение от Odita » 27 Юли 2009, 11:19

kirilov/325i написа:Колега,беше ли доволен от Ротвайлера ?
Аз напромер имсх ротвайлер преди,почина и после без да се замисля си взех пак ротвайлер !
Поне за мен това е кучето,но явно ти не си бил доволен ???

И аз имах Родвайлер, найстина невероятно куче!Единственото, с което бих го заместил е само Питбул, но уви няма време за куче.Колега препоръчвам ти немска овчарка от военен развъдник, ако искаш драсни едно Л.С. да ти дам някакви кординати.Невероятно умни и красиви кучета.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 & ML320CDI

Мнение от Transporter.e60 » 28 Юли 2009, 22:05

Оооо ротвайлера беше страхотен просто ако си взема пак такова кученце ще се сещам за моето, а с него бяхме постоянно заедно и тка...

Ами аз се ориентирах към Лабрадор. И смятам към Петъка да отида да си взема едно ;)
burnout

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Юли 2009, 22:10

Че кво му е на питбула :roll: Среден размер, къса козина (няма нужда да му събираш вълната по цял ден), носи на студ и жега, няма предопределени от породата проблеми със здравето, дружелюбно към хора и животни ако съзнателно не го озлобиш, пък същевременно знаеш, че имаш истинско куче до себе си.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Юли 2009, 22:42

Гледам тука по столицата доста често се срещат тия ретривърчета,доста приятни псета :D
Днес съм видял поне 4 в разстояние на около час и нещо :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 28 Юли 2009, 22:43

Изображение

Сериозно:Немска овчарка или Голдън Ритривер- най-умните и податливи на дресура кучета! ;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 28 Юли 2009, 23:42

Ми да колагата е прав взимаш си куче според средата в която може да го гледаш.Аз например имам 2-каракачанки 1-немска овчарка и един кокер шпаниол (откачена работа е моето :mhihi: :mhihi: :mhihi: ) и мога да кажа че няма проблеми с големите само кокера лятото го остригвам че иначе му е много топлао и като всеки кокер си има проблеми с ушите ;)
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
Мечтае да кара: М5

Мнение от plam81 » 29 Юли 2009, 12:58

uCnaHeTcA написа:И аз нямам, но ако си взимам , ще е Хъски... чисто бяло с кристално сини очи :uups: :yes:

;) :clap: :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от NeVKaTA » 29 Юли 2009, 13:54

Доберман - боди гард и си пази дома и собственика с цената на всичко , като се сгуши не заема никак място , да не подценяваме факта , че са изключително красиви :winky: .Даже от към храна , ще ти е почти двойно по-евтин ;) Факта , че не миришат , не е за подценяване :winky:
Изображение
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!!!

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 29 Юли 2009, 14:07

За апартамент няма по-подходящо куче от цвергшнауцера! Не правят бели като лабрадорите, хъскитата и много други не миришат и не пускат косми!!! Жена ви ще е доволна.
Други много важни плюсове са, че не страдат от типични за много породи заболявания (тазобедрена дисплазия и загуба на зрение, например). Не сумтят, не хъркат и не пърдят което е важно за собствения ви комфорт и здрав сън.
Не са опасни и не се бият с други кучета така, че да се притеснявате в парка за деца и кучета и да ви влачи насам-натам някакъв агресивен питбул, например. Агресивните кучета в града са извор на много тревоги питайте ме имал съм каракачанци.
Много са умни и дори се водят най-малката служебна порода, което на прост български означава, че подлежат на обучение.
Заради компактния размер можете да си позволите с лекота най-скъпата и качествена храна, да го возите в колата без да пречи и да го водите с вас по хотели, плажове и изобщо навсякъде без проблеми. Това е важно и много съществено удобство! Забравяте за ядове с кучешки хотели и не се налага да се чудите на кой да натресете кучето докато сте на почивка или в чужбина!
Има ги бели, черни, сол-пипер и черно-сребърни като моя (вижте линка в подписа ми). Въпрос на личен вкус и избор.
Цената за кученце е м/у 300 и 700 евро, но си заслужава всяка стотинка!!!
Нуждаят се от триминг имайте го предвид! Един добър развъдник за черно-сребърни цвергове:
http://www.housekazak.com/

П.С. Много е лесно да препоръчате на човека куче което ви харесва най-много, но какви са минусите и проблемите на дадената порода ги премълчавате, нали друг ще му бере гайлето ;)
П.С.2. Аз самия ако живеех в къща с двор до сега да съм се сдобил с Алабай (средноазиатска овчарка). Невероятни кучета и моя любима порода! Само,че аз съм на 40 и от 20 години гледам кучета, живея в София и искам да се кефим взаимно с кучето вместо да се чудя къде и по кое време да го извеждам или да рина косми целогодишно из къщи.
Последна промяна NeoPrint на 29 Юли 2009, 15:02, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата