ATV?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 27 Юли 2009, 20:46

Добре де за града Раптор 700 не става ли...примерно тоя

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=5

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2

Аз съм решил да си купувам за града нещо,гледам да е с алум. джанти с гуми за асвалт да има мигачи фарове и т.н,което да прави възможно регистрирането....та като гледам само от Ямаха намирам подходящи машини

Колега извинявай че ти ползвам темата
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 27 Юли 2009, 20:48

magareto_yori написа:алекс нищо не каза на момчето за сузукито бре :mhihi:

ми кво да казвам бре баце за мене единствено КТМ-а е пред него,той се е спрял на два модела и ако му спомена и за Сузуки и още повече ще го объркам:D

Лично аз няма да си взема нито Раптор нито КФХ но това си е мое мнение де ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 27 Юли 2009, 20:52

quickshare написа:Добре де за града Раптор 700 не става ли...примерно тоя

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=5

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2

Аз съм решил да си купувам за града нещо,гледам да е с алум. джанти с гуми за асвалт да има мигачи фарове и т.н,което да прави възможно регистрирането....та като гледам само от Ямаха намирам подходящи машини

Колега извинявай че ти ползвам темата
ако ти е за града и за возене си земи някое китаиче ... :)
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 27 Юли 2009, 22:02

ба не че нящо,ама в града атв не се кара бе.даже в нормалните държави е разрешено карането им по черни пътища само :roll: те затва и не са пригодени

едит:
абе аз не съм атв-ист обаче ми е интересно.така или иначе темата е за атв-та,докато обяснявате на колегата кое,какво,що не сложите някоя снимка на вашите атв-та да им се порадваме :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от p0wEr » 27 Юли 2009, 22:27

в галерията е моито китаиче 250цц на 1000 км е варви си доста прилично и на земните пътища се държи добре за сега съм сменял само масло и сипвам бензин в несвяс 1 нещо само съм сменил 1 шарнир отпред се беше разбил от "лекото" каране :mhihi: :mhihi:
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 27 Юли 2009, 22:31

magareto_yori написа:ба не че нящо,ама в града атв не се кара бе.даже в нормалните държави е разрешено карането им по черни пътища само :roll: те затва и не са пригодени

едит:
абе аз не съм атв-ист обаче ми е интересно.така или иначе темата е за атв-та,докато обяснявате на колегата кое,какво,що не сложите някоя снимка на вашите атв-та да им се порадваме :D

Е как да не се карат,в Германия за какво са регистрирани и с гуми за асвалт и са направени с удължени полуоси.....супер шоу си е
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 27 Юли 2009, 22:43

много точно го каза "в Германия" ;) тва въобще незнам тука дали ше се регистрира.На мен идеята ми обаче беше,че заводски не са пригодени за да се карат по асвалт.то е ясно,че можеш да ги къстъмайзнеш как си искаш ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 27 Юли 2009, 22:49

Регистрират се но не всички,а само тези е евро сертификат.
Един приятел като си го купува преди няколко месеца му искаха към 1500лв допълнително за въпросния сертификат.

В моита галерия качих 2-та модела на които съм се спрял,понеже немога да ги кача директно във форума :uups:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от p0wEr » 27 Юли 2009, 23:07

мойто атв има мигачи,къси-дълги,стоп,бибитка и сертификат си има и може да го регистрирам :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 27 Юли 2009, 23:51

Абе,ква е тая мания да набутвате пари по регистрацията на тия трактори.Като пристигна от Америка първо и аз имах намерение но като видях каква галимация е и им теглих майните.
За града немам идея как можеш да го караш,аз като мина и падат керемидите,тва значи всека патрулка по теб.За мен АТВ-то си е за черен път,да излезеш да изчешеш крастата.Па и като паднеш в гората нема чак толкова много хора да ти се смеят. :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 28 Юли 2009, 1:07

! Алекс написа:
еми разликите между кфх-са и раптора са че кфх-са е автоматик,с кардан,доста по тежък,по-голям просвет,разход около 20 зависи от вида на прехода

ремък колега хехе

Раптор- пистово каране
КФХ-гора

раптора в гората ще те смачка физически
кфх-а пистово те ограничава много

тествал съм го многократно
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 28 Юли 2009, 4:19

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 28 Юли 2009, 9:42

Sharo написа:
! Алекс написа:
еми разликите между кфх-са и раптора са че кфх-са е автоматик,с кардан,доста по тежък,по-голям просвет,разход около 20 зависи от вида на прехода

ремък колега хехе

Раптор- пистово каране
КФХ-гора

тествал съм го многократно

Значи да разбирам че раптора е по-добрия избор,така ли?И аз така мисля,но кавазакито ми изглеждаше по-красиво(брутално) :uups:
А имаш ли наблюдения кое издържа повече на душманско каране и кое е по-ефтино за поддръжка?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 28 Юли 2009, 9:42

Sharo написа: ремък колега хехе

Раптор- пистово каране
КФХ-гора

а де вместо каиш съм драснал кардан както и да е :D

остава колегата да реши къде ще кара повече и да се мята на едно

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 28 Юли 2009, 9:44

Истината е една... Can-Am Renegade 800 Х :twisted:

Изображение

:twisted: :twisted: :twisted:

---------------------------------------------------
Ама в твоита дилема КФХ са си е по добрия вариант... за гората е по добър, верно за писта не е най-подходящия, няма много да скачаш, но път ти не си профи :winky:
Пък и
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата