За плажовете и крадците.
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
divna_ написа:За съжаление това е БГ действителността ...........
Защо "БГ действителността"

Само в България ли се краде? Само в България ли като си оставиш Сд-то или парфюма в колата и ще ти я разбият? Ае малко се стегнете и почнете да мислите?!

Кво си мислите, че по Европа не се краде, няма корупция, не се убива?!!! Алооооо къде живеете!!!!!!!!!!!!!

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
mafia написа:Не е случайно тва че в София само се случва тва...просто всички селски глупаци ни окупираха, мислейки си че тука са по-лесни за криене и оставиха родните си места без кражби...за сметка на София)
Така си е....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
((:BuKcu:)) написа:divna_ написа:За съжаление това е БГ действителността ...........
Защо "БГ действителността"![]()
Само в България ли се краде? Само в България ли като си оставиш Сд-то или парфюма в колата и ще ти я разбият? Ае малко се стегнете и почнете да мислите?!![]()
Кво си мислите, че по Европа не се краде, няма корупция, не се убива?!!! Алооооо къде живеете!!!!!!!!!!!!!
Верно е...и там има Българи

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Е.Димитров написа:((:BuKcu:)) написа:divna_ написа:За съжаление това е БГ действителността ...........
Защо "БГ действителността"![]()
Само в България ли се краде? Само в България ли като си оставиш Сд-то или парфюма в колата и ще ти я разбият? Ае малко се стегнете и почнете да мислите?!![]()
Верно е...и там има Българи
Не и там има хора, които крадат,убиват и т.н

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Е, това панела да забравиш... явно се случва
Въпреки, че аз съм си създала навик, гася колата, откопчавам колана и моментално свалям панела... Ма дамска чантаааа
Малко си го е търсила момата
Абсолютно нищо не оставям в купето. Веднъж някъв плик с боклук имах и го прехвърлих в багажника
; заради един огромен лъскав...тенекиен пръстен, който ми пречеше да карам и бях свалила, се връщах 200 метра да го махна... Хехе, дали да не прибирам и дъвките в жабката се замислих сега

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
KUM4o написа:В Мездра съм забравял колата цял ден със свален прозорец ,а вътре документи ,пари ,телефон ,навигация и никой не е барнал.
наистина,забелязал съм,че доста коли със регистрация различна от София,Пловдив,Варна изобщо нямат стикери за каско по стъклата!което говори че хората са си по спокоини за което евала,явно в по малките градове по малко се гепи знаят се хората а пък и 80% си имат гаражи
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
KUM4o написа:В Мездра съм забравял колата цял ден със свален прозорец ,а вътре документи ,пари ,телефон ,навигация и никой не е барнал.
наистина,забелязал съм,че доста коли със регистрация различна от София,Пловдив,Варна изобщо нямат стикери за каско по стъклата!което говори че хората са си по спокоини за което евала,явно в по малките градове по малко се гепи знаят се хората а пък и 80% си имат гаражи
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
nasko_arsov написа:като цяло съм съгласен,но има и такива райони в софия където колите ни седят по цял ден откючени на улицата и никой непипа.slatanic написа:Vlados написа:Където в София и да си оставиш колата с панел и чанта, все тая...
кои са тези райони колега?
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
И си забърсвайте следите от вакумчетата по предното стъкло (от антирадар и/или навигация) че наркоманчетата гледат за тях 

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
NeoPrint написа:И си забърсвайте следите от вакумчетата по предното стъкло (от антирадар и/или навигация) че наркоманчетата гледат за тях
Ами че то аз стойката не свалям изобщо, но самия детектор никога не е оставал в колата сам. Панела е редовно с мен.
На старата кола оставях документите и панела непрекъснато в жабката, дори нямаше и каско, а веднъж я забравих не само отключена, но и с отворена задна врата пред един блок в столицата за 2 дни (няма да уточнявам, пък и карта да давам къде) - вярно документите си бяха в мен, но никой не бе пипнал... то винаги си има първи път. Пред нас обаче дано никой не решава да пипа, че като викна ако побегне боя ще му е за десерт след сачмите...
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3