Smart?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
rado_e30m40b16 написа:по добре поло или рено клио от колкото смрат гори съсщото .... тоя смрат се едно ме е вързал някои да ме влачи с корито по пътя![]()
![]()
Смарта е по-гъзарски

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Често имат проблем с двигателите! Обикновенно не работи един от трите цилиндъра. Влез в Мобиле.де и ще видиш колко много обяви има с "motor schaden", единствено Алфи има с повече счупени двигатели.
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
От прочетените мнения до тук ми стана ясно ,че реално никой не е притежавал количката,а всеки пише по инерция,каквото е чул или прочел по форумите .
Колега BMWPetar ,имам такъв СМАРТ ,безкрайно съм доволен от нея ,ако сега пак ми потрябва подобна количка ,пак ще избера нея.
Каквото те интересува,ще ти пиша на лично ,че тука много капацитети ........
Колега BMWPetar ,имам такъв СМАРТ ,безкрайно съм доволен от нея ,ако сега пак ми потрябва подобна количка ,пак ще избера нея.
Каквото те интересува,ще ти пиша на лично ,че тука много капацитети ........
vicho написа:Spit-Fire написа:Точно за Спорта говоря и аз. За града е приятна количка. Автоматика и е много хубав. Ако не се лъжа беше към 1000 кубика и 100 коня. Доста приятно дърпа като му натиснеш газта. И гори към 4-5 градско. И при скорост от 140-150 се държи много добре на пътя :)
майтапиш ли се?![]()
а 200 вдига ли?
не знам, дали се майтапи, обаче съм карал for two и си пълнеше километража. сега колко е стабилна на пътя..
virtue and tranquillity
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Нищо нестава от това, дойде ли време за някакъв ремонт ще изревеш сериозно.
Имам наблюдения над един дето прави такива и общо взето са тотални тоалетни
Имам наблюдения над един дето прави такива и общо взето са тотални тоалетни

- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
Давам кратко инфо за моя опит от смарт - майка ми кара и тя е руса
но нейния е брабус ForTwo 2007 1.0 куб. 86 к.с.
1.няма смарт на които километража да му е над 160 км.
2.късмет е за този който е дигнал там колко беше ??? 140 ??? - и не се е обърнал по таван.
3.устойчива е до макс. 90 км.
4.подръжката му е примерно като на ауди А 3.
5.гледай двигатела да е след 2003 и под4ертавам НЕ ДИЗЕЛ.
6.НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА НИТО ПАРИТЕ НИТО НИЩО!!!
Купи и БМВ 1 и ще е доволна.

1.няма смарт на които километража да му е над 160 км.
2.късмет е за този който е дигнал там колко беше ??? 140 ??? - и не се е обърнал по таван.
3.устойчива е до макс. 90 км.
4.подръжката му е примерно като на ауди А 3.
5.гледай двигатела да е след 2003 и под4ертавам НЕ ДИЗЕЛ.
6.НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА НИТО ПАРИТЕ НИТО НИЩО!!!
Купи и БМВ 1 и ще е доволна.
http://smartbg.eu/forum/
Имам 2ма приятели със смартове: на единия дизела не може да дигне повече от 90, съединителя струва колкото моята е34ка.
На другия е бенз, 2001. Горе долу е добре - като го взе веднага основен ремонт и сумати чаркове смени за около 2000 лева. Гори около 7/100 софийско. Паркира
се почти като мотопед, което за мене е единственото предимство на тези коли.
Имам 2ма приятели със смартове: на единия дизела не може да дигне повече от 90, съединителя струва колкото моята е34ка.
На другия е бенз, 2001. Горе долу е добре - като го взе веднага основен ремонт и сумати чаркове смени за около 2000 лева. Гори около 7/100 софийско. Паркира
се почти като мотопед, което за мене е единственото предимство на тези коли.
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
ако държи на малка кола намери й едно BMW Isetta хаха
не сериозно не си струва смарта според мен. Един приятел има и не знам какво му беше по специалното обаче като са прееба нещо по двигателя забравих какво не можаха да намерят сервиз в БГ да му го опраят
и го праща в чужбина пак не можаха да го опраят и накрая изнамери отнякъде някви части дето му трябваха и си го оправи сам... ама иначе седя половин година без кола 

не сериозно не си струва смарта според мен. Един приятел има и не знам какво му беше по специалното обаче като са прееба нещо по двигателя забравих какво не можаха да намерят сервиз в БГ да му го опраят

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
180 лв дръжка за отвяряне на вратата
2-ра употрбеба след доста търсене
350 лв заден калник (пласмасов) Аз съм карал 2 смарта и двата автоматик,и при двата даваше някаква грешка и понякога изключваше на "0" като никъде няма инфо за такава скоруст има си неутрална на,която си излиза N . Парно за зимата ъпсурт,умираш от студ... Да качиш още някой от зад още по-голям
Но иначе яко радва количката,за града е префектна... Местиш кофата и паркираш на нейното място
А това за р-да 4-5 литра,НЕ е вярно под 7-8 градско няма ! С над 90 км става ужас
като минеш през по голяма дупка влиза цялата кола в нея
НЯМАТ представителство в бг,счупили се нещо цакаш и чакаш... Отделно майстор трудно се намира...

НЯМАТ представителство в бг,счупили се нещо цакаш и чакаш... Отделно майстор трудно се намира...
... Недей да ме дразниш,че ще спра пред някое училище и ще се накачат в БМВ-то като в маршрутка 

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2