Въпрост за тези които разбират хехе
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

според мен темата е за "детския раздел" на форума
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
McClane написа:Каква е тая безумна тема
е що бе колега

нема такива хора

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
вижте сега... виждам че момчето дося не е писало във форума сигурно и не е много наясно и прави много добре че пита кадето може да му се отговори точно вместо да вярва да глупави приказки
някога и вие не сте разбирали нищо не го съдете 

lowshow написа:вижте сега... виждам че момчето дося не е писало във форума сигурно и не е много наясно и прави много добре че пита кадето може да му се отговори точно вместо да вярва да глупави приказкинякога и вие не сте разбирали нищо не го съдете
Ама колега, и аз нищо не съм разбирал от коли, обаче всеки имайки дори бегла престава ще е наясно, че няма кола 250++ коня която да гори по 7.5 средно
Иначе не се заяждаме за сбъркани коне, номерации, модел на мотор, година и т.н. това наистина няма как да го знае. Въпроса е че е наивно да се вярва на приказки за минималистични разходи
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Защо да е за детския раздел ? Просто видях че в този форум си разбирате доста от бмв-та и реших да се допитам до вас щотот тоз пич дето я продава яко е закасал за пари и си продава всичко (нз по ква причина) и бмв то го дава за 5 хиляди също така ми каза че от испания до българия на автопилот 130 - 140 средния разход му бил 6.9 иначе тук в испания да си го кара му бил 7.5 ако я карал спокойноhemicharger написа::shock:![]()
![]()
![]()

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
mito_n1 написа:Защо да е за детския раздел ? Просто видях че в този форум си разбирате доста от бмв-та и реших да се допитам до вас щотот тоз пич дето я продава яко е закасал за пари и си продава всичко (нз по ква причина) и бмв то го дава за 5 хиляди също така ми каза че от испания до българия на автопилот 130 - 140 средния разход му бил 6.9 иначе тук в испания да си го кара му бил 7.5 ако я карал спокойноhemicharger написа::shock:![]()
![]()
![]()
купувай повече такива М-ки и ги пращай към БГ ще имаш пазар обещавам ти ,с тоя разход и тея пари ,ще ги лапат като толъл хляб
аз лично ще взема 2 ако може едно кабрио и един седан

djpamboss написа:mito_n1 написа:Защо да е за детския раздел ? Просто видях че в този форум си разбирате доста от бмв-та и реших да се допитам до вас щотот тоз пич дето я продава яко е закасал за пари и си продава всичко (нз по ква причина) и бмв то го дава за 5 хиляди също така ми каза че от испания до българия на автопилот 130 - 140 средния разход му бил 6.9 иначе тук в испания да си го кара му бил 7.5 ако я карал спокойноhemicharger написа::shock:![]()
![]()
![]()
купувай повече такива М-ки и ги пращай към БГ ще имаш пазар обещавам ти ,с тоя разход и тея пари ,ще ги лапат като толъл хляб
аз лично ще взема 2 ако може едно кабрио и един седан
Смисъл казвам ви 5 хиляди евро някой да не се е обаркал да изглеждам още по зле

Ryapoff написа:Ми що не, по компютър може да дава и 5, зависи от майстора(компютърния де. Колега, ти возил ли си се в колата, продавача показвал ли е пред теб този разход?
Возил съм се , но няма разходомер

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Такава седанова от англиа до бг 8.1 разход, тука в града със размазващо каране 16.8 по борд!

E34, E38
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4