Шумахер се връща във F1!!!!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
А има ли желаещи за групово посещение на Монца ? Мен много ме беше яд, че Шумахер се пенсионира преди да отида да гледам кръг от формулата и сега имам нов шанс. Изобщо не очаквам да спечели (въпреки че ако на Спа вали, шансовете му няма да са малки), просто искам поне веднъж да гледам любимия си пилот на живо.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Всички говорят, че вече е стар и не е във форма като преди.. наистина има и частица маркетингов трик, но ферари са голямо име и не биха рискували ей така да пуснат Шумахер,а не третия си пилот... може би има какво да покаже. Ще се радвам да натрие носовете на всички.. пък кой знае остават 7 състезания защо да не ги спечели

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Мисля, че грешите като казвате че колата на Ферари е слаба.Да имаха проблеми в началото, но за разлика от БМВ определено има прогрес и това се вижда.Мисля си че Ферари ще успеят да направат кола която е способна да печели и Пилето ще покаже на нескафето че има още мноооого хляб да яде докато стане голям съзтезател.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
"Вчера стана ясно, че Михаел Шумахер се завръща във Формула 1 като ще замени във Ферари катастрофиралия тежко Фелипе Маса. Легендата в този спорт ще направи своето завръщане на 23-и август в Гран при на Европа във Валенсия. Според "Дейли Мейл" германецът ще получава по 3 млн. паунда на състезание. До края на сезон 2009 има 7 състезания, като Шумахер ще прибави към банковата си сметка 21 млн. паунда. След като се отказа от Формула 1 в края на 2006 година, Шумахер стана съветник на Ферари, участваше редовно в мотоциклетни състезания и правеше тестове за Ферари. За последно кара колата на Ферари F2008 през април 2008 година в Барселона. "
мда... нека му е лошо...
мда... нека му е лошо...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
SKISA написа:нещата са направени заради спада на гледаемостта!! ясно е като бел ден.
и за мен е грешка от страна на шумахер да се върне -независимо от заплащането. нито колата е кат охората,нито той вече е същият след спирането...!! ако покаже и половината на тва,което беше пак няма да е малко ,но за мен тва е негова грешка ,а пък ,че ще гледаме с интерес е ясно.....!!!
Съгласен съм на 100% . Не знам дали ще гледам Ф1 след като БМВ се оттеглят - страшно много ми паднаха в очите БМВ след това нещо и цялостната им комерсиална политика , като цяло

Да ми говори , кой каквото иска - производител , който не се грижи за феновете си , не заслужава уважение

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
За жалост мисля ,като теб нещо немога да го смеля това отказване.Ако те е страх от мечки не ходиш в гората.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Сега ще стане много по интересно
А и той е човек който може да изстиска максимума от колата и според мен ще докаже че почти всичко зависи от задкормилното устройство 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз ще почна да ги гледам или като дойдат в БГ или като влезе нашенец в играта..като гледам не е невъзможно,що Шумахер килъри има у София 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
acho.rs написа:SKISA написа:нещата са направени заради спада на гледаемостта!! ясно е като бел ден.
и за мен е грешка от страна на шумахер да се върне -независимо от заплащането. нито колата е кат охората,нито той вече е същият след спирането...!! ако покаже и половината на тва,което беше пак няма да е малко ,но за мен тва е негова грешка ,а пък ,че ще гледаме с интерес е ясно.....!!!
Съгласен съм на 100% . Не знам дали ще гледам Ф1 след като БМВ се оттеглят - страшно много ми паднаха в очите БМВ след това нещо и цялостната им комерсиална политика , като цяло![]()
![]()
![]()
Да ми говори , кой каквото иска - производител , който не се грижи за феновете си , не заслужава уважениеТази комерсиалност е като да идеш във лачена кръчма и да ти сервира робот , защото евентуална малда,усмихната сервитиорка , не е изгодна и по-бавно ще ти донесе поръчката
+1

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
acho.rs написа:SKISA написа:нещата са направени заради спада на гледаемостта!! ясно е като бел ден.
Съгласен съм на 100% . Не знам дали ще гледам Ф1 след като БМВ се оттеглят - страшно много ми паднаха в очите БМВ след това нещо и цялостната им комерсиална политика , като цяло![]()
![]()
![]()
Да ми говори , кой каквото иска - производител , който не се грижи за феновете си , не заслужава уважениеТази комерсиалност е като да идеш във лачена кръчма и да ти сервира робот , защото евентуална малда,усмихната сервитиорка , не е изгодна и по-бавно ще ти донесе поръчката
Арчо ъи мачове не гледаш ли, там е също, аз Фто си гледам от га съм бил малък, и ше си я гледам, м/у другото 1 стинка не съм им дал, както и повечето фенове дет плюят шампионска лига и т.н., ся ше е гот поне пак да видим шумата....и както някой по горе писа, дано им скрие топките, такива кат него имаше ма вече нема! И винаги съм гледал Ф1 дали с бмв или без.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Сондьора написа:acho.rs написа:SKISA написа:нещата са направени заради спада на гледаемостта!! ясно е като бел ден.
![]()
![]()
Арчо ъи мачове не гледаш ли, там е също, аз Фто си гледам от га съм бил малък, и ше си я гледам, м/у другото 1 стинка не съм им дал, както и повечето фенове дет плюят шампионска лига и т.н., ся ше е гот поне пак да видим шумата....и както някой по горе писа, дано им скрие топките, такива кат него имаше ма вече нема! И винаги съм гледал Ф1 дали с бмв или без.
Браво на тебе - предполагам като си гледал , цял живот , сега много се кефиш на трагикомичното оттегляне на БМВ . Не вярвам да има някой фен на която и да е била друга марка да не ни се изсмее

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
acho.rs написа:Сондьора написа:acho.rs написа:SKISA написа:нещата са направени заради спада на гледаемостта!! ясно е като бел ден.
![]()
![]()
Браво на тебе - предполагам като си гледал , цял живот , сега много се кефиш на трагикомичното оттегляне на БМВ . Не вярвам да има някой фен на която и да е била друга марка да не ни се изсмееДа бъде БМВ на върха миналата година и след половин неуспешен сезон - отказаване от спорта
![]()
![]()
Не се праи на такъв фен понеже БМВ в Ф1 никога не е било на върха, гледай реално на нещата, както кат си с ауди не си с бмв нали, макар и с десен волан.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3