Беше ми съставен акт моля малко помощ
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
BMWPetar написа:Айде сега, стига сте го хранили, случва се...
За съжаление според мен без връзки няма как да излезеш от ситуацията..
Кажи после какво е станало
Добре няма да го храним но ако те беше тряснал да речем друга песен щеше да пееш и нямаше да ти е много приятно ами тогава и ти щеше да го храниш.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Принципно пистолета не убива а човека който го държи какво ще кажеш а?motolov написа:Принципно книжката не кара колатаима тотлкова с книжки които правят сериозни катастрофи с жертви зада се возя при някой и да му дам да кара значи му имам доверие защото все пак си застрашавам собствения живот и колата най малкото
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
LiTtLeRoCk написа:Принципно пистолета не убива а човека който го държи какво ще кажеш а?motolov написа:Принципно книжката не кара колатаима тотлкова с книжки които правят сериозни катастрофи с жертви зада се возя при някой и да му дам да кара значи му имам доверие защото все пак си застрашавам собствения живот и колата най малкото
Така е но ако имаш акъл за пистолет и за кола и двете можеш да ги използваш адекватно ,защото ако някой старец който има пистолет за който е искарал разрешително още в казармата обаче е вече на 70 и нервите са му заминали дали ще го използва по адекватно от едно момче което е на 19 но е без разрешително ??? Ти какво ще кажеш по това греша ли ?
Но това не е проблема нито стареца го знам нито момчето.Всеки прави грешки но понякога последствията са прекалени както в случея ако знаех за последствията нямаше да правя тая грешка говорих си днеска с доста хора единствените 2 начина са или с някой човек в кат (какъвто не познавам) да го спре акта и да го прекрати срещу някаква сума или с добър адвокат в съда исками се много 1вото ако някой може да помогне ще съм много благодарен .Моля който иска да ме упреква да го напарви на ум без да има 200 безмислени коментара мерси на сички които се опитаха да помогнат.Поздрави и без лоши чуства

И малко за смях да кажа:
Дано да се измъкна някакси пред 1во раионно набих ръчна и не хвана и се одарих в 1 патрулка и ми се размина без последствия незнам как ще го понеса да ми земат книжката за нещо толкова по дребно...

- maty_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38
Много се задълбочихте, колеги - пистолети, пушки, ако стане това, ако стане онова ... Ситуацията е следната :
1.Предварително ти се извинявам за това, което ще кажа, но май не си с всичкия си да даваш кола на някой без книжка, макар и най - добрия ти приятел. Явно не си виждал наживо катастрофа с убити хора (не ти го и пожелавам, гледката е меко казано потресаваща);
2.Акта ти трябва да е написан не по член 171, а по член 102 от ЗДвП (това е точния член за твоето нарушение), където глобата е от 100 до 300 лв., но няма лишаване, т.е. няма да ти вземат книжката;
3.При повторно нарушение (ако си имал вече един такъв акт) глобата е от 150 до 1500 лв. и пак няма лишаване;
4.Не си прави експерименти със съда, защото може да загазиш сериозно;
5.Наеми си адвокат, ако ще обжалваш - резултата ще е положителен когато му обясниш точно какво е станало и точно какво е написано в акта;
1.Предварително ти се извинявам за това, което ще кажа, но май не си с всичкия си да даваш кола на някой без книжка, макар и най - добрия ти приятел. Явно не си виждал наживо катастрофа с убити хора (не ти го и пожелавам, гледката е меко казано потресаваща);
2.Акта ти трябва да е написан не по член 171, а по член 102 от ЗДвП (това е точния член за твоето нарушение), където глобата е от 100 до 300 лв., но няма лишаване, т.е. няма да ти вземат книжката;
3.При повторно нарушение (ако си имал вече един такъв акт) глобата е от 150 до 1500 лв. и пак няма лишаване;
5.Наеми си адвокат, ако ще обжалваш - резултата ще е положителен когато му обясниш точно какво е станало и точно какво е написано в акта;
maty_m написа:Много се задълбочихте, колеги - пистолети, пушки, ако стане това, ако стане онова ... Ситуацията е следната :
Мерси колега точно по 102 е написан акта бях се объркал ако е 100 лв няма да го обжалвам и няма да се занимавам с съдилища но ако е повече ще си наема адвокат обаче знам ли колко пари взимат ще видим дано да си прав .Повече няма да давам на човек без книжка да кара.
Вчера ми се случи доста странна случка но бояна един пич си даваше мотора кавазаки нинжа 1000 кубика на който иска да кара и един приятел го кара първо си мислих че се базика после му даде клучовете..След като го кара моя приятел тоя собственика мина цялата бояна на задна гума с над 200 км

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ааа, то на бояна има още по-странни случки... некои не само на задна, ами направо отлепят... от там над бояна, и още по-нагоре... странното е, че никой не се е върнал да сподели как е

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Какво му сипахте на пича, все едно вашето първо качване зад волана е било на учебната ви кола... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
alpina-ma6inata написа:Какво му сипахте на пича, все едно вашето първо качване зад волана е било на учебната ви кола...
моето беше на 11 на село на поляната със старото жигули... ама и баща ми беше до мен.И на мен ми се е случвало да си предоставям колата на неправоспособен,но само на полигон или на някое старо летище...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
alpina-ma6inata написа:Какво му сипахте на пича, все едно вашето първо качване зад волана е било на учебната ви кола...
М'да, на учебната кола беше

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
Е то всеки така ще каже..
Айде да не се правиме на луди, всеки като е бил на 15-16-17 години, ако не и по-малко е загорял като каубойски тиган да кара и никой не може да ме убеди, че не е врътвал по едно кръгче на жигата на село. 

2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
alpina-ma6inata написа:Е то всеки така ще каже..Айде да не се правиме на луди, всеки като е бил на 15-16-17 години, ако не и по-малко е загорял като каубойски тиган да кара и никой не може да ме убеди, че не е врътвал по едно кръгче на жигата на село.
Всъщност не. И хич не ме е срам да го кажа.

А и в крайна сметка за шофьор се учиш след като вземеш книжката, не преди т'ва.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
За това, че се учиш след като седнеш сам зад волана съм съгласен, но на всеки му се е искало да опита и го е правил и просто е излишно да ми обяснявате обратното.
Все едно да ме убеждаваш в това, че не си и пробвал алкохол преди да си навършил 18 години... Същата работа.. айде няма какво да се лъжеме.

Все едно да ме убеждаваш в това, че не си и пробвал алкохол преди да си навършил 18 години... Същата работа.. айде няма какво да се лъжеме.

2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3