Лек за вирус
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
kulov написа:Абе аз не съм голям разбирател, но доколкото знам не бива да имаш повече от 1 антивирусна програма. Чувал съм че ако са повече взаимно се разпознават като вируси. Аз действам с НОД32. След Касперски мисля, че тя е най-добрата.
Повтарям, че това са мнения на лаик, не ми се нахвърляйте ако не е баш така!
Това е така,но програмите ,които почистват spyware и adware не се водят антивирусни ,макар ,че може да имат и антивирусен модул.А относно най доброто е много субективно ,на един му харесва едно на друг друго.Аз лично ползвам безплатните версий на Avast,avira, AVG.
Бях си инсталирал Касперски интернет секюрити 2009 ,много ме кефеше но с тия лицензни ключове през седмица ми писна.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Преди доста време имаше една тема във форума на Дата.бг. Там бяха направили 1 архив с 1500+ вируса. Колкото бяха файловете толкова и вирусите. Та там тестваха всички налични антивирусни програми. На 1-во място беше Касперски, а на второ Avast. След Аваста беше Нортан, НОД32 и тн. Аз хванах Аваст-а, че каспереца беше твърде тежък тогава за моя комп. Само 1 път ми пропусна вирус от тогава и то защото аз му позволих. Лови всичко гадината. http://www.Avast.com и хоум версията е безплатна.
Ще се учудите как имате вируси на компа и не сте знаели 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2