Лек за вирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 03 Авг 2009, 16:50

kulov написа:Абе аз не съм голям разбирател, но доколкото знам не бива да имаш повече от 1 антивирусна програма. Чувал съм че ако са повече взаимно се разпознават като вируси. Аз действам с НОД32. След Касперски мисля, че тя е най-добрата.
Повтарям, че това са мнения на лаик, не ми се нахвърляйте ако не е баш така!

Това е така,но програмите ,които почистват spyware и adware не се водят антивирусни ,макар ,че може да имат и антивирусен модул.А относно най доброто е много субективно ,на един му харесва едно на друг друго.Аз лично ползвам безплатните версий на Avast,avira, AVG.
Бях си инсталирал Касперски интернет секюрити 2009 ,много ме кефеше но с тия лицензни ключове през седмица ми писна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 03 Авг 2009, 18:24

Преди доста време имаше една тема във форума на Дата.бг. Там бяха направили 1 архив с 1500+ вируса. Колкото бяха файловете толкова и вирусите. Та там тестваха всички налични антивирусни програми. На 1-во място беше Касперски, а на второ Avast. След Аваста беше Нортан, НОД32 и тн. Аз хванах Аваст-а, че каспереца беше твърде тежък тогава за моя комп. Само 1 път ми пропусна вирус от тогава и то защото аз му позволих. Лови всичко гадината. http://www.Avast.com и хоум версията е безплатна. :) Ще се учудите как имате вируси на компа и не сте знаели :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Предишна

Назад към Извън Темата