Моля за съвет-надраскана кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 02 Авг 2009, 15:24

vaskoni306 написа:Не искам никакви орагани да занимавам,защото знам как работи всичо в Бг-то.просто искам да залича драскотините по нея.като я гледам на сърца и малко трилисни детелини направо ми се реве,но в тази криза откъде толкова пари за боядисване.та въпроса ми е дали има някаква паста да се заличи всичко.благодаря ви предварително колеги.

Кажи ми откакто е криза - съкратили ли са те? Със строителство ли се занимаваш и са ти спряли заемите или са ти запряли сметките? Или просто гледаш новини и това те плаши, че има някакво боботене че амИриканцитьее за пръв път им е кофти нещо във всяко отношение! Да ти кажа аз покрай тая криза си купих и апартамент и нов автомобил на цени, които като отмине кризата има да сънувам само :!: Или май по-добре беше да кътам в буркани, че и банките не са сигурни заради кризата ама в крайна сметка ми пуснаха заема! По тая логика, не сипвай бензин и ходи пеш, че и той ще падне заради кризата, което в европа е станало отдавна, но управляващите ни се правят на луди и ни цицкат допоследно.... и парите които сега даваме за него след месец може да са двойни разходи! Що караме БМВта - хем скъпи за поддръжка, хем келешите да ни завиждат и да си рисуват градинки с цветя по тях....... и след това да не може да си оправим колата щото ако сме спестили за каско трябва да се бръкнем за боичка но заради кризата по добре не.

А по същинският въпрос. Ами ако са деруги забрави. Ако са повърхностни без груб релеф на добир пробвай с абразивна паста на 3М според това дали е металик колата или не ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Авг 2009, 16:55

kagebista написа:
vaskoni306 написа:Не искам никакви орагани да занимавам,защото знам как работи всичо в Бг-то.просто искам да залича драскотините по нея.като я гледам на сърца и малко трилисни детелини направо ми се реве,но в тази криза откъде толкова пари за боядисване.та въпроса ми е дали има някаква паста да се заличи всичко.благодаря ви предварително колеги.

Кажи ми откакто е криза - съкратили ли са те? Със строителство ли се занимаваш и са ти спряли заемите или са ти запряли сметките? Или просто гледаш новини и това те плаши, че има някакво боботене че амИриканцитьее за пръв път им е кофти нещо във всяко отношение! Да ти кажа аз покрай тая криза си купих и апартамент и нов автомобил на цени, които като отмине кризата има да сънувам само :!: Или май по-добре беше да кътам в буркани, че и банките не са сигурни заради кризата ама в крайна сметка ми пуснаха заема! По тая логика, не сипвай бензин и ходи пеш, че и той ще падне заради кризата, което в европа е станало отдавна, но управляващите ни се правят на луди и ни цицкат допоследно.... и парите които сега даваме за него след месец може да са двойни разходи! Що караме БМВта - хем скъпи за поддръжка, хем келешите да ни завиждат и да си рисуват градинки с цветя по тях....... и след това да не може да си оправим колата щото ако сме спестили за каско трябва да се бръкнем за боичка но заради кризата по добре не.

А по същинският въпрос. Ами ако са деруги забрави. Ако са повърхностни без груб релеф на добир пробвай с абразивна паста на 3М според това дали е металик колата или не ;)

Колега, много си прав. Цялата криза е изкуствена и ще свърши както е започнала. А ако имаш по-сериозна работа(кадър си и няма да те махнат) си свиркаш и не ти пречи това, че е "криза"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Авг 2009, 17:10

от надраскването-до кризата Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 02 Авг 2009, 19:59

Ми омръзна ми секи да се оплаква с това явление. Интересното е че по другите форуми хората не ревът а тук в този форум, в която тема попадна и като цяло на всеки 10 прочетени поста все някой се оплаква. И оплакващите като гледам незнаят изобщо за какво става въпрос :!: Колегата да не се сърди, че му сипах тук в неговата тема, а просто това се отнася за всички да земат да се осъзнаят малко. Типично българска работа да се оправдаваме и оплакваме за всичко без ясна причина, а лесно да посочим нещо за оправдание.

Разбирам тук да сме само милионери и да има защо да се оплакваме, че е намаляло производството заради липса на търсене заради липса на доход от крайния потребител зарди липса на заработка или наличие на съкращения заради липса на производство......
Пък и като е криза хората почнаха тук да си продават БМВтата на двойни цени, не че преди нея е било по различно ама май всички сме луди в тоя форум.

По темата - ако се вижда бялото под боята пробвай с пастели за надрано или цветни пасти според цвета ;) Една снимка може да помогне поне да добием представа за ко иде реч
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 02 Авг 2009, 20:03

бре много лош тоя кагебист :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Авг 2009, 20:04

Аз покрих драскотини с лак за нокти. Като има същия цвят и действаш внимателно - няма никакви проблеми.

Потребител
Аватар

Мнение от vaskoni306 » 02 Авг 2009, 22:23

ако може я заключете темата каквото можах направих да не си личи толкова

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Авг 2009, 22:27

Е, колега кажи поне с какво си замазал нещата и добре ли стой?

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 02 Авг 2009, 22:36

Ryapoff написа:Е, колега кажи поне с какво си замазал нещата и добре ли стой?

айде да ва открехна на малко джамбазки чалъми за драскорини.Ако не са прекалено дълбоки за маскиране със шлайф пастичка на 3м отивате с номера на боята в магазин за забъркване на автобойчки и молите да ви направят коректорче по номера на боята.Струва 5-6 лв и представлява едно такова като лак за нокти.Лекичко нанасяте по драскотините и сте готови.Ако го направите внимателно не си личи изобщо.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата