Заловиха шофьор с 6.08 промила алкохол
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
lowshow написа:със 6 промила... ако е реално .. тоз хем осъждам постъпката му като невероятно безотговорна и си заслужава затвор, хем съм втрещен от това че с 6 промила въобще успява да си координира крайниците, тфа трябва да са към 3 литра твърдо бахти изрода..
И е в съзнание, да откаже кръвна проба ?!
К'ъв беше рекорда ? 12 и нещо ли...
Ае не знам, аз от 3-4 вискита съм на Мелмак, пък за тоя не ми се мисли...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Кво му е на човечеца, ударил си е порядъчно няколко бутилки ракия. Не можело да бъде вярно. Айде да се обзаложим. Пригответе пиенето, дрегера и елате в наше село да ви покажа поне трима които ще подобрят рекорда на тоя аматьор. И ще координират крайниците си толкова добре, че и жените ще си ошамарят и после с колата ще отидат до съседното село да си допият. Ей героична нация сме ние Българете. Тези норми и промили при които се умира са измислени за някакви западни педерастчета и хич не им се връзвайте.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ukelichko написа:Кво му е на човечеца, ударил си е порядъчно няколко бутилки ракия. Не можело да бъде вярно. Айде да се обзаложим. Пригответе пиенето, дрегера и елате в наше село да ви покажа поне трима които ще подобрят рекорда на тоя аматьор. И ще координират крайниците си толкова добре, че и жените ще си ошамарят и после с колата ще отидат до съседното село да си допият. Ей героична нация сме ние Българете. Тези норми и промили при които се умира са измислени за някакви западни педерастчета и хич не им се връзвайте.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е ти утрепа сичко живо

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Батка,нали се сещаш че и колкото и да е кален организма му на алкохол-говорим за 6ПРОМИЛА. Како ти мирно-кротко пребиране,тоз с 30-40км. ще те отнесе,че и няма да разбере какво е станало и ще си се пребере човечеца в къщи....ukelichko написа:Кво му е на човечеца, ударил си е порядъчно няколко бутилки ракия. Не можело да бъде вярно. Айде да се обзаложим. Пригответе пиенето, дрегера и елате в наше село да ви покажа поне трима които ще подобрят рекорда на тоя аматьор. И ще координират крайниците си толкова добре, че и жените ще си ошамарят и после с колата ще отидат до съседното село да си допият. Ей героична нация сме ние Българете. Тези норми и промили при които се умира са измислени за някакви западни педерастчета и хич не им се връзвайте.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Няма лошо човек да се нацица като смок, ако после се прибере като смок- т.е. със змиевидни движения пълзейки по земята.
За такива престъпления трябва да вкарват в затвора, не да им дават някакви пробации и дегустации, какво има да пробва-да кара другият път с 10 промила ли?! Или дали може с дъха си да спиртоса пробационният служител?
В панделата няма да шофира, най- много да го качват на разни неща с надпис "Такси"....
За такива престъпления трябва да вкарват в затвора, не да им дават някакви пробации и дегустации, какво има да пробва-да кара другият път с 10 промила ли?! Или дали може с дъха си да спиртоса пробационният служител?
В панделата няма да шофира, най- много да го качват на разни неща с надпис "Такси"....
Никой не мое ма връне на селу!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Единственото хубаво нещо е, че са го хванали, преди тоя идиот да е претрепал някой.
Si non confectus, non reficiat.
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
_65536_kb_sec_ написа:ukelichko написа:Кво му е на човечеца, ударил си е порядъчно няколко бутилки ракия. Не можело да бъде вярно. Айде да се обзаложим. Пригответе пиенето, дрегера и елате в наше село да ви покажа поне трима които ще подобрят рекорда на тоя аматьор. И ще координират крайниците си толкова добре, че и жените ще си ошамарят и после с колата ще отидат до съседното село да си допият. Ей героична нация сме ние Българете. Тези норми и промили при които се умира са измислени за някакви западни педерастчета и хич не им се връзвайте.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е ти утрепа сичко живо

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
РА8318АХ написа:Заловиха шофьор с 6.08 промила алкохол
Тоя няма да види книжка сигурно
То изобщо не е сигурно, че е имал книжка.
Никой не мое ма връне на селу!
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
РА8318АХ написа:Заловиха шофьор с 6.08 промила алкохол
Тоя няма да види книжка сигурно
Колега ако тоя малоумник беше в Италия щеха не само книжката ами и колата да му вземат(в ИТ има закон в които ако те хванат с над 0.5 ти взимат колата и става собственост на държавата ) та ако имаше и такъв и в БГ доста от тия дето карат пили щяха да се замислят

Има и един друг пресен случай - миналата седмица една вечер тъкмо съм се върнал от работа (това е да речем 18.00-18.30). Излизам на терасата да видя кво става пред блока. И що да видя - някакъв льольо, пиян като кирка се клатушка по улицата. Подпря се на 1 кола, извади го (улицата пълна с народ) и уринира върху вратата на автомобила. Когато приключи с уринирането извади ключа влезе в същата кола, запали си и тръгна. Съответно забърса предната кола, и отне предимство на един бетон-миксер, който се беше засилил и не знам как успя да спре, за да може да излезне оня тиквеник пияния. Аз веднага 166. Казах на дежурния това, което написах тука + описание и регистрационен номер на колата, казах му имената си и къде става всичко. След 10 мин дойде патрулката и ме извикаха пред блока. Показах им петното, където се беше изпикал оня (дано не ме прокълнат животните, с които го сравнявам), както и къде беше забърсал предната кола (по скоро я беше подпрял, защото не се виждаше никаква щета). Яд ме е на такива хора и съм готов да свидетелствам срещу него ако се стигне до съд. Но малко се съмнявам, обаче... Както и да е, ако станете свидетели на такива неща, не стойте безучастни, подавайте сигнали!
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3