Дискусия за въздушни пушки / флоберки
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Нямам никакъв опит с многозарядни въздушни пушки-предпочитам нещо по- просто и надеждно, ако аз имах повечко пари бих си взел 3-тата от този списък-Gamo 1250, която е еталон за мощност, или 4-тата Gamo CFX, която е една от най-прецизните и точни въздушни пушки. По скъпи са обаче-първата малко над 650 лева, втората наполовина на тази цена, но испанците просто нямат равни при въздушното оръжие. http://www.oragie.net/air_gamo.htm
Ако си фен непременно на турските пушки, имай предвид, че често възникват дефекти, като чупене на пружини, изпускане на спусъци и дори изкривяване на цеви, ама поне ще станеш майстор на оръжеен тунинг
Ако си фен непременно на турските пушки, имай предвид, че често възникват дефекти, като чупене на пружини, изпускане на спусъци и дори изкривяване на цеви, ама поне ще станеш майстор на оръжеен тунинг

Никой не мое ма връне на селу!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
saleen написа:Нямам никакъв опит с многозарядни въздушни пушки-предпочитам нещо по- просто и надеждно, ако аз имах повечко пари бих си взел 3-тата от този списък-Gamo 1250, която е еталон за мощност, или 4-тата Gamo CFX, която е една от най-прецизните и точни въздушни пушки. По скъпи са обаче-първата малко над 650 лева, втората наполовина на тази цена, но испанците просто нямат равни при въздушното оръжие. http://www.oragie.net/air_gamo.htm
а кво викаш!?!?
http://airgun.republika.pl/FX%20Cutlas.jpg
супер -суифт -синтетик!
http://l.b5z.net/i/u/6052293/i//logun_d ... _nwcoa.jpg
мойта е е тази с лазерен прицел,два барабана по 8 сачми със силиконови капи и фенер отпред. 240 бара налягане на три степени за мощност с възможност за 350 изстрела с едно помпане! тръся и заглушител!!
та гамо има малко да изчакат ,докато станат най-добрите!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring

- SKISA
-
-
Сондьора написа::shock: сорка ма сте луди за въздухарки да даате толко пара, китайките са супер и са точни, а и стават да се преправат на флоберка. И се намират и за по 35 кинта. Като сила също са добре.
да ,ма е забранено!
а с тоя логун мога да сваля до голямо куче или малка сърна. и нема нужда преправям нищо. щото за преправена на флобурка може да ми излезе бая по-скъпо като ме фанат.
- Сондьора
- ентусиаст
-
SKISA написа:Сондьора написа::shock: сорка ма сте луди за въздухарки да даате толко пара, китайките са супер и са точни, а и стават да се преправат на флоберка. И се намират и за по 35 кинта. Като сила също са добре.
да ,ма е забранено!
а с тоя логун мога да сваля до голямо куче или малка сърна. и нема нужда преправям нищо. щото за преправена на флобурка може да ми излезе бая по-скъпо като ме фанат.
Прав си, но ако говорим за сърнета то става сложно вече, билети дружини, другото пак незаконно.
По темата и харпунче се намира, буше перфектен! Има ли фенове на тоя спорт?
SKISA написа:saleen написа:Нямам никакъв опит с многозарядни въздушни пушки-предпочитам нещо по- просто и надеждно, ако аз имах повечко пари бих си взел 3-тата от този списък-Gamo 1250, която е еталон за мощност, или 4-тата Gamo CFX, която е една от най-прецизните и точни въздушни пушки. По скъпи са обаче-първата малко над 650 лева, втората наполовина на тази цена, но испанците просто нямат равни при въздушното оръжие. http://www.oragie.net/air_gamo.htm
а кво викаш!?!?
http://airgun.republika.pl/FX%20Cutlas.jpg
супер -суифт -синтетик!
http://l.b5z.net/i/u/6052293/i//logun_d ... _nwcoa.jpg
мойта е е тази с лазерен прицел,два барабана по 8 сачми със силиконови капи и фенер отпред. 240 бара налягане на три степени за мощност с възможност за 350 изстрела с едно помпане! тръся и заглушител!!
та гамо има малко да изчакат ,докато станат най-добрите!
Това не е лошо. Каква му е цената? И как се помпи цилиндъра? А за преправянето във флоберка, бих казал, че е глупаво да ти сложат петно в досието заради подобно нещо. Ако някой иска бойна пушка, по-добре да стане ловец и да изкара курсове за подборен лов.
saleen написа:Нямам никакъв опит с многозарядни въздушни пушки-предпочитам нещо по- просто и надеждно, ако аз имах повечко пари бих си взел 3-тата от този списък-Gamo 1250, която е еталон за мощност, или 4-тата Gamo CFX, която е една от най-прецизните и точни въздушни пушки. По скъпи са обаче-първата малко над 650 лева, втората наполовина на тази цена, но испанците просто нямат равни при въздушното оръжие. http://www.oragie.net/air_gamo.htm
Не ми се става майстор на оръжеен тунинг. Вече съм бил и всеки ден ме беше яд, че съм дал пари за български боклук (докато не му хванах цаката):mhihi: Но благодаря за инфото, този път ще се спра на нещо по-добро и скъпо;)
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Сондьора написа:SKISA написа:Сондьора написа::shock: сорка ма сте луди за въздухарки да даате толко пара, китайките са супер и са точни, а и стават да се преправат на флоберка. И се намират и за по 35 кинта. Като сила също са добре.
да ,ма е забранено!
Прав си, но ако говорим за сърнета то става сложно вече, билети дружини, другото пак незаконно.
Освен другите тапии за флоберка искат и разрешително за подборен лов, с 2 думи-майка си и баща си.
- Сондьора
- ентусиаст
-
saleen написа:Сондьора написа:SKISA написа:Сондьора написа::shock: сорка ма сте луди за въздухарки да даате толко пара, китайките са супер и са точни, а и стават да се преправат на флоберка. И се намират и за по 35 кинта. Като сила също са добре.
да ,ма е забранено!
Освен другите тапии за флоберка искат и разрешително за подборен лов, с 2 думи-майка си и баща си.
Аз за тва писах, че другото е сложно, то само дружина да си намериш е кинти

- saleen
- старши ентусиаст
-
Ами затова много хора си купуват въздушно оръжие, то даже и не се води оръжие, а ако те хванат с модната флоберка все едно си с незаконнопритежавано оръжие.
Някои слагат газови пружини и пушлето можело да седи дълго време заредено без проблем, планирам някой ден да сложа такава на моята рускиня
Някои слагат газови пружини и пушлето можело да седи дълго време заредено без проблем, планирам някой ден да сложа такава на моята рускиня

- Azrail
- UFO Pilot
-
Разделям темата, че се получи що-годе читава дискусия.
Аз лично имам 2 GAMO-та - HUNTER 1250 & 440. Адски много съм доволен и не виждам смисъл да ги преправям на флоберки (не че знам дали стават де
)
Аз лично имам 2 GAMO-та - HUNTER 1250 & 440. Адски много съм доволен и не виждам смисъл да ги преправям на флоберки (не че знам дали стават де

MORE BEER!
- saleen
- старши ентусиаст
-
Azrail написа:Разделям темата, че се получи що-годе читава дискусия.
Аз лично имам 2 GAMO-та - HUNTER 1250 & 440. Адски много съм доволен и не виждам смисъл да ги преправям на флоберки (не че знам дали стават де)
Благородно ти завиждам, страхотни пушки, особено първата се доближава до флоберка
- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
- SKISA
-
-
парите са много за логуна ,но кеф -цена нема!
а буша ми е харпуна и съм супер доволен-кефала става на дреб на лозенец.
таа година мисля да избия рибата там.
помпа се с помпа! потта е около литър след напомпване до край ,като се спира два пъти ,щото треа си изкара конденза от помпата през една специална клапа! за сметка на тва пушката е чук и просто нямам празно с нея! стиви вондър да е -па ше уцели! оптиката е страхотна,лазера помага,а силата е наистина голема! на нормални съчми е 300м/сек ,а с силиконови капи стига до 320 ,което е много!
а буша ми е харпуна и съм супер доволен-кефала става на дреб на лозенец.
таа година мисля да избия рибата там.
помпа се с помпа! потта е около литър след напомпване до край ,като се спира два пъти ,щото треа си изкара конденза от помпата през една специална клапа! за сметка на тва пушката е чук и просто нямам празно с нея! стиви вондър да е -па ше уцели! оптиката е страхотна,лазера помага,а силата е наистина голема! на нормални съчми е 300м/сек ,а с силиконови капи стига до 320 ,което е много!
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3