Дискусия за въздушни пушки / флоберки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Авг 2009, 14:35

Нямам никакъв опит с многозарядни въздушни пушки-предпочитам нещо по- просто и надеждно, ако аз имах повечко пари бих си взел 3-тата от този списък-Gamo 1250, която е еталон за мощност, или 4-тата Gamo CFX, която е една от най-прецизните и точни въздушни пушки. По скъпи са обаче-първата малко над 650 лева, втората наполовина на тази цена, но испанците просто нямат равни при въздушното оръжие. http://www.oragie.net/air_gamo.htm
Ако си фен непременно на турските пушки, имай предвид, че често възникват дефекти, като чупене на пружини, изпускане на спусъци и дори изкривяване на цеви, ама поне ще станеш майстор на оръжеен тунинг ;)
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Авг 2009, 15:42

saleen написа:Нямам никакъв опит с многозарядни въздушни пушки-предпочитам нещо по- просто и надеждно, ако аз имах повечко пари бих си взел 3-тата от този списък-Gamo 1250, която е еталон за мощност, или 4-тата Gamo CFX, която е една от най-прецизните и точни въздушни пушки. По скъпи са обаче-първата малко над 650 лева, втората наполовина на тази цена, но испанците просто нямат равни при въздушното оръжие. http://www.oragie.net/air_gamo.htm
Ако си фен непременно на турските пушки, имай предвид, че често възникват дефекти, като чупене на пружини, изпускане на спусъци и дори изкривяване на цеви, ама поне ще станеш майстор на оръжеен тунинг ;)

а кво викаш!?!?
http://airgun.republika.pl/FX%20Cutlas.jpg
супер -суифт -синтетик!

http://l.b5z.net/i/u/6052293/i//logun_d ... _nwcoa.jpg
мойта е е тази с лазерен прицел,два барабана по 8 сачми със силиконови капи и фенер отпред. 240 бара налягане на три степени за мощност с възможност за 350 изстрела с едно помпане! тръся и заглушител!!
та гамо има малко да изчакат ,докато станат най-добрите!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 04 Авг 2009, 15:55

:shock: сорка ма сте луди за въздухарки да даате толко пара, китайките са супер и са точни, а и стават да се преправат на флоберка. И се намират и за по 35 кинта. Като сила също са добре.

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Авг 2009, 15:57

Сондьора написа::shock: сорка ма сте луди за въздухарки да даате толко пара, китайките са супер и са точни, а и стават да се преправат на флоберка. И се намират и за по 35 кинта. Като сила също са добре.

да ,ма е забранено!
а с тоя логун мога да сваля до голямо куче или малка сърна. и нема нужда преправям нищо. щото за преправена на флобурка може да ми излезе бая по-скъпо като ме фанат.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 04 Авг 2009, 16:39

SKISA написа:
Сондьора написа::shock: сорка ма сте луди за въздухарки да даате толко пара, китайките са супер и са точни, а и стават да се преправат на флоберка. И се намират и за по 35 кинта. Като сила също са добре.

да ,ма е забранено!
а с тоя логун мога да сваля до голямо куче или малка сърна. и нема нужда преправям нищо. щото за преправена на флобурка може да ми излезе бая по-скъпо като ме фанат.

Прав си, но ако говорим за сърнета то става сложно вече, билети дружини, другото пак незаконно.

По темата и харпунче се намира, буше перфектен! Има ли фенове на тоя спорт?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 04 Авг 2009, 17:06

SKISA написа:
saleen написа:Нямам никакъв опит с многозарядни въздушни пушки-предпочитам нещо по- просто и надеждно, ако аз имах повечко пари бих си взел 3-тата от този списък-Gamo 1250, която е еталон за мощност, или 4-тата Gamo CFX, която е една от най-прецизните и точни въздушни пушки. По скъпи са обаче-първата малко над 650 лева, втората наполовина на тази цена, но испанците просто нямат равни при въздушното оръжие. http://www.oragie.net/air_gamo.htm

а кво викаш!?!?
http://airgun.republika.pl/FX%20Cutlas.jpg
супер -суифт -синтетик!

http://l.b5z.net/i/u/6052293/i//logun_d ... _nwcoa.jpg
мойта е е тази с лазерен прицел,два барабана по 8 сачми със силиконови капи и фенер отпред. 240 бара налягане на три степени за мощност с възможност за 350 изстрела с едно помпане! тръся и заглушител!!
та гамо има малко да изчакат ,докато станат най-добрите!

Това не е лошо. Каква му е цената? И как се помпи цилиндъра? А за преправянето във флоберка, бих казал, че е глупаво да ти сложат петно в досието заради подобно нещо. Ако някой иска бойна пушка, по-добре да стане ловец и да изкара курсове за подборен лов.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 04 Авг 2009, 17:15

Не ми се става майстор на оръжеен тунинг. Вече съм бил и всеки ден ме беше яд, че съм дал пари за български боклук (докато не му хванах цаката):mhihi: Но благодаря за инфото, този път ще се спра на нещо по-добро и скъпо;)

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Авг 2009, 17:26

Сондьора написа:
SKISA написа:

да ,ма е забранено!

Прав си, но ако говорим за сърнета то става сложно вече, билети дружини, другото пак незаконно.

Освен другите тапии за флоберка искат и разрешително за подборен лов, с 2 думи-майка си и баща си.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 04 Авг 2009, 17:33

saleen написа:
Сондьора написа:
SKISA написа:

да ,ма е забранено!

Освен другите тапии за флоберка искат и разрешително за подборен лов, с 2 думи-майка си и баща си.

Аз за тва писах, че другото е сложно, то само дружина да си намериш е кинти
:have one: кинти :yammy: кинти :have one: и т.н.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 04 Авг 2009, 17:57

Ами затова много хора си купуват въздушно оръжие, то даже и не се води оръжие, а ако те хванат с модната флоберка все едно си с незаконнопритежавано оръжие.
Някои слагат газови пружини и пушлето можело да седи дълго време заредено без проблем, планирам някой ден да сложа такава на моята рускиня :winky:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 04 Авг 2009, 18:35

Разделям темата, че се получи що-годе читава дискусия.

Аз лично имам 2 GAMO-та - HUNTER 1250 & 440. Адски много съм доволен и не виждам смисъл да ги преправям на флоберки (не че знам дали стават де :mhihi: )
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 04 Авг 2009, 18:54

Azrail написа:Разделям темата, че се получи що-годе читава дискусия.

Аз лично имам 2 GAMO-та - HUNTER 1250 & 440. Адски много съм доволен и не виждам смисъл да ги преправям на флоберки (не че знам дали стават де :mhihi: )

Благородно ти завиждам, страхотни пушки, особено първата се доближава до флоберка

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 & ML320CDI

Мнение от Transporter.e60 » 04 Авг 2009, 18:58

моята е: SLAVIA 631 DE LUXE ;)
burnout

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Авг 2009, 19:09

Гамотата и Славията - велики пушки. Ей сега отварям форума и хоп - пуснал съм тема :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Авг 2009, 20:33

парите са много за логуна ,но кеф -цена нема!
а буша ми е харпуна и съм супер доволен-кефала става на дреб на лозенец.
таа година мисля да избия рибата там.
помпа се с помпа! потта е около литър след напомпване до край ,като се спира два пъти ,щото треа си изкара конденза от помпата през една специална клапа! за сметка на тва пушката е чук и просто нямам празно с нея! стиви вондър да е -па ше уцели! оптиката е страхотна,лазера помага,а силата е наистина голема! на нормални съчми е 300м/сек ,а с силиконови капи стига до 320 ,което е много!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата