Скинари на НДК бият хора
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///HAMANN///
- кандидат ентусиаст
-
Познавам доста от тия скинари и мога да кажа че примерно когато бяха пребили турчолята пред билетния център , нямаше нищо вярно от това което показаха в новините
Скапаната ни държава и скапаните ни медии са много зле ! Че са тъпаци скиновете не отричам , но не се знае какви са били "пребитите" я пак е бил някой ЕМО стайл,гей или травестит
Аз поне не приемам тия неща , ако щете ме наречете ограничен , но за мене педераси и емо-та са не за бой ами за нещо по -зле това е извратено , няма утре да ми привлекат детето да стане ЕМО и да си реже вените
п.п. Не се връзвайте толкова на медиите
не са били повече от 5-6 човека винаги се твърди че са по 100 ама не е така 

п.п. Не се връзвайте толкова на медиите

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Е точно на това Ендека един приятел го наръгаха няколко пъти в раката и му прекъснаха сухожилия и така момчето си осакатя
Тази рака вече неможе да се оправи и хиляди операции и нищо не стана и така ще си остане е заради такива лайна като тия скинари.
Тези младежи заслужават не затвор а направо електрическия стол

Тази рака вече неможе да се оправи и хиляди операции и нищо не стана и така ще си остане е заради такива лайна като тия скинари.
Тези младежи заслужават не затвор а направо електрическия стол

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Небе,това не са били скинари,а най-кротко са си свирили на тарамбуки момчета и са изкарвали по некой лев,внезапно някаки никарагуанци решили да им оставят едни иляда лева,щото познали инструментите от родната си държава...ама там нали плочки нема пред ендекато на културата,спънали се...и се пребили....горките
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Toneloker написа:Mind_Control написа:Това ме навежда на мисълта- как ще реагирате ако ви нападнат 15 пишлягари с метални тръби? Сега разбирам момчетата от темата с огнестрелното оръжие, защо им трябва.
Тука е станало, като бойно поле. Айде ако си сам ще им избягаш, но ако си с приятелката ти?
Ти не знаеш ли, че те не нападат българите? Освен, ако не броиш циганите за българи.
И също така нападат пънкарите.
Не знам за теб, но аз лично никак не бих се чувствал спокоен минавайки покрай 10 човека скинари с метални тръби. Според мен шанса да те нападнат не е никак малък.
- ///HAMANN///
- кандидат ентусиаст
-
KON4ETO написа:Е точно на това Ендека един приятел го наръгаха няколко пъти в раката и му прекъснаха сухожилия и така момчето си осакатя![]()
![]()
![]()
Тези младежи заслужават не затвор а направо електрическия стол![]()
![]()
Колега , ако е отишъл твоя приятел в Пирогов е нормално , аз се чудя как не са му отрязали ръката там тия касапи от Пирогов

п.п. Виждал съм отрязана ръка от колело на влак , след което присадена и момчето си мажеше филията с нея

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Аз принципно също не съм позитивно настроен спрямо циганите, въпреки многото примери около мен за такива, които са по-българи от много мои бели съграждани...
За побоя - не може да има групички, които да правораздават по свое усмотрение из улиците... когато някой е виновен,обаче, трябва да си понесе последствията - и тогава вече смятам че съдебната ни система не функционира както трябва и така наречената "саморазправа" е по-добрата алтернатива...
За побоя - не може да има групички, които да правораздават по свое усмотрение из улиците... когато някой е виновен,обаче, трябва да си понесе последствията - и тогава вече смятам че съдебната ни система не функционира както трябва и така наречената "саморазправа" е по-добрата алтернатива...
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Мисля че трябва да има повече мангали с разцепени кратуни и ако някой добър самарянин се опита да ги защитава то нека си ги прибере в тях, нека им плаща тока, храната и лекарствата!!! Аз съм добър данъкоплатец ( както повечето от нас) и не искам като отида в болница гнусната МАНГАЛКА да крещи и псува че как така без осигуровки нещът да я прегледат, неща да гледам по БТВ как МАНГАЛИТЕ заплашват че ако отиде при тях кола на енергото да им спира тока който нее плащан една година щели да изколят всички в колата, и накрая да им се молят да ходят на училище и с автобус да ги карат само и само да отидат а българската майка кучета я яли
Аиде не ми говорете за добрите ромчета
И едно да ви кажа скин хедс българи не бие, тва добре да го знаете!!!

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Само на мен ли ми прави впечатление, че почти всеки ден има в новините бит полицай от цигани? При това когато си върши служебните задължения, а не да мишликярства някъде. И после какво, пускат ги. Щом и полицията не може да се защити от тях, камо ли да се справи, обществото е принидено да вземе нещата в свои ръце, а това винаги става с крайни методи - историята го е показала. А лично аз и тая вечер ще заредя пушката и ще пазя изгорялата кола на брата, която чака оглед от застрахователя пред блока, защото 4 вечери тая зган се опитва да я разсече и изнесе на части и от думи, предупреждения, полиция и т.н. не разбират.
От тогава русото не е на мода.
bozukov_g написа:Аиде не ми говорете за добрите ромчета![]()
![]()
![]()
Колега, няма ген на престъпността!

Затова тези деца трябва да бъдат интегрирани, а не бити. Да ходят на училище, да учат български, да се научат да правят разликата между добро и лошо, да вземат диплома и да могат да работят като порастнат, а не да крадат.
Мисля, че това биха искали всички. Всички, които могат да мислят и не са расисти.
bozukov_g написа:И едно да ви кажа скин хедс българи не бие, тва добре да го знаете!!!
Ти май на БГ мачове не ходиш

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Никой не е редно да бият
Дори и МАНГАЛИ да са били това не ги оправдава, и каква е гаранцията че няма да прибият и някой дето не е циганин а ги е погледнал на криво. 

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
И едно да ви кажа скин хедс българи не бие, тва добре да го знаете!!!
Ти май на БГ мачове не ходиш
Особенно на Левски : ЦСКА там направо е ужас

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
bozukov_g написа: И едно да ви кажа скин хедс българи не бие, тва добре да го знаете!!!
Айде бе, я сега да ти кажа едно приятелче как го обраха такива лайнари. Нито е циганин нито турчин нито е някакъв мургав ,че да го объркат случайно. Най-обикновен българин от свястно семейство, баща му има фитнес център в Драгалевци. 5 скинара ограбват 1. Вобще не им пука какъв си, гледат само да си избият тинейджърските комплекси. Иначе има едни тука такива, татуировки на Ботев, знамена пречупени кръстове, като влезат два мангала в кварталното кафе до него и се ослушва, иначе 10-15 срещу един са най-лудите. По изключение познавам 1-2 свестни от тия. Пази боже тия да ни спасят от циганите.

Както вика колегата станал на 16 от лошо семейство и се чуди кво да праи с живота си
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Re: Скинари на НДК бият хора
Mind_Control написа:Чухте ли, че някакви хаховци 10-15 човека пребили няколко човека на НДК с метални тръби?
Тия скинарите са най- големите мишоци, защото само в група са силни..
Изобщо не са мишоци, и индивидуално са силни- вервай ми

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3