Измамата "Глобул"
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Абе не знам ама днес тъкмо след като прочетох темата на Емо ми се изтресоха в магазина от Комисията за защита на потребителите
За половин час двете "кокони" си проклинаха службата и се чудеха що за човек може да пусне такава жалба срещу магазина .......
Както и да е........
За мен няма файда от таз комисия.....,НО все пак пожелавам успех на Емо

За половин час двете "кокони" си проклинаха службата и се чудеха що за човек може да пусне такава жалба срещу магазина .......
Както и да е........

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Това му се вика "нелоялна търговска парктика"
Браво, че си търсите и защитавате правата по този начин, пускайте жалби до комисията, повярвайте ми има файда. Това са методите и пътищата да се промени отншението на търговците към потребителите.

Браво, че си търсите и защитавате правата по този начин, пускайте жалби до комисията, повярвайте ми има файда. Това са методите и пътищата да се промени отншението на търговците към потребителите.

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Hito написа:За мен няма файда от таз комисия.....,НО все пак пожелавам успех на Емо
И защо да няма файда от тази комисия ?! За да можете търговците да си правите каквото и както поискате ли ?! И никой да не се оплаква и да си търси правата.

Zapa написа:Браво, че си търсите и защитавате правата по този начин, пускайте жалби до комисията, повярвайте ми има файда. Това са методите и пътищата да се промени отношението на търговците към потребителите.
Определено са станали доста активни напоследък и си вършаш добре работата.
Колкото до трите ни мобилни оператори... Наблюдавам напоследък жестоката конкуренция и жаждата за пари. Е, няма как от 6 милиона абонати да искаш да носят 1 М-Тел-ски, 1 Вивател-ски и 1 Глобул-ски... и няколко предплатени карти на всички тях... и това за по една година договор и всеки да предлага по няколко вида абонаментни програми на принципа на "пре*би другарче", само и само да влизат пари... Е, не сме 20 милиона, все пак. Пазара започва да се презасища и се чудят, как да извият ръцете на клиентите.
Всички имаме договори, спазваме срокове за плащания и куп други правила. И след като спазваме правилата, Логично е някой да ни защити все пак.
Да караш Peugeot е страст!
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Аз си мисля ,че е масова практика да се заблуждава потребителя.Наскоро мой колега си търси нова кола, без предпочитания за марка.На един паркинг на голям супермаркет мяркаме форд фиеста от новите с грамадна цена 18900.Разгледахме я отвън и съответно прескочихме до дилъра за повече подробности.Съответно се оказа ,че такава цена няма.......това бил вариант без серво,без климатик....едва ли не без двигател ,който не се внасял в България.Реалната цена е доста по нагоре.Друг случай ,който всички сме виждали са цените на Метро, без ддс,съответно голяма на етикета и някъде в кюшето цената с ддс с лупа да я четеш.Тая комисия само имитира дейност според мен .
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Заблужденията в България нямат край, пък и не се научихте че от мобилни оператори се вземат само телефони и сим карти за разговори. Още малко и перални, двд и железария ще продават в германос, глобул и тем подобни. Компютри се купуват от фирми за компютри, лично ползвам дилъра на IBM - IBS, доволен съм от отношението към клиента - лицето, от цените и от това което получавам, досега не ми се е налагало да посещавам сервиз.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Hito написа:Абе не знам ама днес тъкмо след като прочетох темата на Емо ми се изтресоха в магазина от Комисията за защита на потребителите![]()
Както и да е........
Мерси колега
аз преди да пратя писмото в КЗП се обаждах първо по телефона ,от там ме пратиха да си пиша на имейл на PR@globul.bg ,естествено писах там с настояване за адекватен отговор,ама те са много "големи" и не ме удостоиха с какъвто и да е отговор,та следващата стъпка беше обаждане и писмо до КЗП.
Нали сме в европа (то като че ли тая държава има колела и се мести,вчера в азия,утре в европа,с тея темпове скоро ще стигнем в южна америка)и трябва да се действа по европейски,вече няма да се биеме по магазините а ше се оплакваме!!!

п/п
Ония малкия Мики маус (ники василев) нали издаде нови плавила,вече не се казва "жалба" а "сигнал",и нямало вече "молба" а ...еййй,забравих,някой да помага

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Следващия път, като ви се наложи да пишете до някоя фирма/служба/мишок - пишете копие и до най-висшестоящата му/им инстанция
. Изведнъж сроковете мистериозно се скъсяват
.

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
На всички брошурки на въпросните, а и не само тяхни има най-долу едни малки шрифтчета.Там пише доста интересни неща.
Предполагам се сещате каква армия работи за тия фирми да ни свалят кожите като НЕ допуска издънки в рекламите. По повод лаптопите се сещам, че условията бяха написани на брошурата, вярно объркано, но...........
Предполагам се сещате каква армия работи за тия фирми да ни свалят кожите като НЕ допуска издънки в рекламите. По повод лаптопите се сещам, че условията бяха написани на брошурата, вярно объркано, но...........
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Lenco написа:На всички брошурки на въпросните, а и не само тяхни има най-долу едни малки шрифтчета.Там пише доста интересни неща.
Те германос отнесоха 15000 лева глоба за измама,още никой не ми е писал от глобул,от КЗП е заведен вече номер под който се работи
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2