Измамниците - ГЛОБУЛ
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
да виновен съм че наистина не си плащах сметките
не бях в бг - това не ме оправдава
Но пак и те НЕ МЕ УВЕДОМИХА И ДОСТА ДР НЕЩА
не бях в бг - това не ме оправдава
Но пак и те НЕ МЕ УВЕДОМИХА И ДОСТА ДР НЕЩА
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Е.Димитров написа:абе каква е тая неустойка ,1200 лева,то да не си взел БМВ прикрепено към сим картата?
Колегата се е объркал и е сложил една единичка пред сумата

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
На това му викат "терминиране на номера"...същата тъпотия преживях и аз миналия октомври...и явно попаднах в офис с човечни хора,които ми обясниха,че номера ми се водел под карантина и съвсем скоро щял да бъде пуснат в системата и на случаен принцип да го дадат на някой друг и единствения вариант да го взема пак е да си платя за златен номер...ма си го ползвам от 6 години,нямаше как да го дам...помолих им се малко,отидох да купя бутилка уйски и кутия бонбони и съвсем случайно пак си се оказах с същия номер
Колега ако те интересува - ЛС

Колега ако те интересува - ЛС

- Hito
- Е46 Fanatic
-
///MapTo написа:......и единствения вариант да го взема пак е да си платя за златен номер.......
Номер по избор колега........... ,двете се различават

Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Hito написа:///MapTo написа:......и единствения вариант да го взема пак е да си платя за златен номер.......
Мислиш ли,че незнам дали се различават?
Номер по избор е да ти покажат един списък с "готини" номера - като тия в кат 1881 1991 4443 5556 и т.н. и да ти кажат избирай си за "символична" сума...
Златен номер е когато ТИ кажеш "ИСКАМ ТОЗИ НОМЕР - ХХХХХХ" и те ти го дават....сега ти разбра ли какво е номер по избор и какво е златен номер...никой няма да ти покаже пълния списък със незаетите номера в системата...ти цял ден ще им загубиш да висиш на бюрото да гледаш номера

- Hito
- Е46 Fanatic
-
Тъй да бъде.......
Не ми се спори

Не ми се спори

Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

само да вметна,че номер по избор не е така
Работих в Германост.Принципно ако е на кафе продавача може да се помотате да рефрешвате страницата докато изкочи някой свестен номер.Иначе номер по изобр е в една графа изкачат 10-тина номера който са на случаен принцип и принципно не стават 891243
и ти си избираш един
А за златния си е цяла процедура и си заплащаш сума в Глобул
а на Глобул продавачите просто ти пускат молбата 

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
///MapTo написа:Hito написа:///MapTo написа:......и единствения вариант да го взема пак е да си платя за златен номер.......
Мислиш ли,че незнам дали се различават?
Номер по избор е да ти покажат един списък с "готини" номера - като тия в кат 1881 1991 4443 5556 и т.н. и да ти кажат избирай си за "символична" сума...
Златен номер е когато ТИ кажеш "ИСКАМ ТОЗИ НОМЕР - ХХХХХХ" и те ти го дават....сега ти разбра ли какво е номер по избор и какво е златен номер...никой няма да ти покаже пълния списък със незаетите номера в системата...ти цял ден ще им загубиш да висиш на бюрото да гледаш номера
///MapTo много бъркаш с понятията относно номерата. Има си формули, който дефинират платинен, златен и сребърен номер. Наложи се, след като тарикатите по магазините почнаха да въртят далаверки с номера. Номер по избор можеш да си отсееш от номерата, който са прехвърлени към POS-a на магазина.
- micaelbal
- Потребител
-
- Кара: E39 525 DA
Колега извинявай че ти пиша в темата ама моя проблем пак е с глобул та затова. Малко се различава от твоя но , аз си легнах с текуща сметка 10 лв и се сабудих с сметка 682,26лв. Ако някой може да ме насочи какво трябва да направя бих бил много благодарен защото аз тези пари нямам намерение да ги плащам
- micaelbal
- Потребител
-
- Кара: E39 525 DA
Ами общо взето нищо не е станало освен това че според думите на оператора телефона ми взел че поумнял и решил да изпраща смс около 22:30 та чак до 23:40 но явно го е било яд на мен и ги е пращал на номер с добавена стойност и то цели 4 лв за смс. Ако това не е идиотщина здраве му кажи. По думите на оператора има изпращани смс на всеки 30 сек. с две паузи от по 4 мин. Значи гадния телефон като е забил пращал пращал и спрял за цигара после пак. Това че те са ме натоварили ми е ясно не ми е ясно само защо не са спрели телефона на кредитния лимит даже сутринта си работеше нормално говорих от него и около 10:00 ми изпратиха смс че телефона е срян за надвишаване на кредитния лимит ами кретени такива каде бяхте когато сметката е станала такава
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
chegevara1 написа:точно така е
уведомление - срок за изпълнение - прекраяване и наказание
ТОВА Е РЕДА
при мен е
прекратяване - наказание - уведомление за предните 2
СУПЕР
а тапанарщината е о6те по голяма че не ми дават и сертификат за пренос на номера за да мина към друг оператор
сертификат няма да ти дадът!!!С един приятел 10 пъти ходихме в глобул и все му казваха ела на 7-ми да ти прекратим договора.Дойде 7-ми и почнахме да ходим с уговорката,че искаме да си запази номера и да се прехвърли на друг оператор.За всякакви глупости ни връщаха и накрая като попитахме трябва ли още нещо отговора беше НЕ!!!Върнахме се на другия ден за да си заплати фактурата и да си прекрати договора с тях.Всичко точно,но се оказа,че за да си запази номера трябва да носи и оригиналния договор издаден преди години.Лют скандал,некъв оператор почна да се моли,да предлага некви безплатни минути и т.н ама вече беше късно.В МТЕЛ момчето обясни,че оригиналния договор винаги се пази от оператора,а за клиента остава копие.Тоест просто няма как да стане номера да си го прехвърлиш току така...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Не им плащайте нищо на тия и да си ебат мамата.Сменете си номерата и това е.Ако някой иска ще ви насоча към адвокат който взима супер тънко и ще им разкаже играта.Пак е към тази агенция на потребителите.Аз по тоя начин расказах играта на топлофикация. 

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3