Въпрос към водачите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 06 Авг 2009, 20:52

Стани написа:Простотия от незнание имам предвид

А ся, докат не караш ще имаш доста време до понеделник, хвани Закона, една такава зеленичка книжчица, с КАТ-аджийски ОРЕЛ отпред / вярвам я имаш/ и си почети... Ако си сигурен, че знаеш правилата, виж Глава Седма - Административните нарушения... Там ще се поограмотиш /скука голяма е де :mhihi: / за това колко ще ти струват разни веселяшки заигравки с баварката ;)

Имам предвид, не че аз съм най-примерния шофьор на света, но като знаеш какви са последствията, малко повече се замисляш как да караш ;) :roll:

Желая ти много безаварийни километри и още повече щастливи моменти на лявата седалка :D :) ;) И умната ;) Може и черната :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 06 Авг 2009, 20:53

А да ползвам и аз темата на колегата.Моята изтича на 10 август.Новата я дадох със закъснение че бях забравил и ще излезе до 22 август.Същото ли се получава и при мен?И аз имам талончето но и старата книжка.Колко парички рискувам ако ме хванат?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стани » 06 Авг 2009, 20:56

Apassionata написа:
Стани написа:Простотия от незнание имам предвид

А ся, докат не караш ще имаш доста време до понеделник, хвани Закона, една такава зеленичка книжчица, с КАТ-аджийски ОРЕЛ отпред / вярвам я имаш/ и си почети... Ако си сигурен, че знаеш правилата, виж Глава Седма - Административните нарушения... Там ще се поограмотиш /скука голяма е де :mhihi: / за това колко ще ти струват разни веселяшки заигравки с баварката ;)

Имам предвид, не че аз съм най-примерния шофьор на света, но като знаеш какви са последствията, малко повече се замисляш как да караш ;) :roll:

Желая ти много безаварийни километри и още повече щастливи моменти на лявата седалка :D :) ;) И умната ;) Може и черната :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бимата идва края на месеца живот и здрава и мерси за пожеланията
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Авг 2009, 22:37

Ivo_Borisov написа:А да ползвам и аз темата на колегата.Моята изтича на 10 август.Новата я дадох със закъснение че бях забравил и ще излезе до 22 август.Същото ли се получава и при мен?И аз имам талончето но и старата книжка.Колко парички рискувам ако ме хванат?

За глоба не знам, но ако направиш добро впечатление на полицайте, няма изобщо да се заяждат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 06 Авг 2009, 23:18

Е то тва е ясно,а и аз не съм заядлив.То и кво да се заяждаш като в тях е ножа и хляба :mhihi: Разчитам че за десетина дена може и да не ме спрат.Ама по закона на Мърфи.... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 07 Авг 2009, 0:34

Ivo_Borisov написа:Е то тва е ясно,а и аз не съм заядлив.То и кво да се заяждаш като в тях е ножа и хляба :mhihi: Разчитам че за десетина дена може и да не ме спрат.Ама по закона на Мърфи.... :mhihi:

Кой ?! За всеобщата гадост ли ?! Всички го знаем :mhihi: Мдааа... аз не бих рискувал... но бих се отдал десетина дена на алкохол и развлечения, така и така няма да караш, поне ще можеш да пиеш... Никому не са вредни :D Консумирайте с удоволствие и МЯРКА :!: :winky:
П.С. Лично мнение, решенията и последствията са си лично ваши :winky:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Авг 2009, 11:07

aureus_gold написа:Твърдо не
:yes: кратко и ясно
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Извън Темата