Въпрос към водачите
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Стани написа:Простотия от незнание имам предвид
А ся, докат не караш ще имаш доста време до понеделник, хвани Закона, една такава зеленичка книжчица, с КАТ-аджийски ОРЕЛ отпред / вярвам я имаш/ и си почети... Ако си сигурен, че знаеш правилата, виж Глава Седма - Административните нарушения... Там ще се поограмотиш /скука голяма е де

Имам предвид, не че аз съм най-примерния шофьор на света, но като знаеш какви са последствията, малко повече се замисляш как да караш

Желая ти много безаварийни километри и още повече щастливи моменти на лявата седалка

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
А да ползвам и аз темата на колегата.Моята изтича на 10 август.Новата я дадох със закъснение че бях забравил и ще излезе до 22 август.Същото ли се получава и при мен?И аз имам талончето но и старата книжка.Колко парички рискувам ако ме хванат?

Apassionata написа:Стани написа:Простотия от незнание имам предвид
А ся, докат не караш ще имаш доста време до понеделник, хвани Закона, една такава зеленичка книжчица, с КАТ-аджийски ОРЕЛ отпред / вярвам я имаш/ и си почети... Ако си сигурен, че знаеш правилата, виж Глава Седма - Административните нарушения... Там ще се поограмотиш /скука голяма е де/ за това колко ще ти струват разни веселяшки заигравки с баварката
![]()
Имам предвид, не че аз съм най-примерния шофьор на света, но като знаеш какви са последствията, малко повече се замисляш как да караш![]()
![]()
Желая ти много безаварийни километри и още повече щастливи моменти на лявата седалка![]()
![]()
И умната
Може и черната
![]()
![]()
Бимата идва края на месеца живот и здрава и мерси за пожеланията

Ivo_Borisov написа:А да ползвам и аз темата на колегата.Моята изтича на 10 август.Новата я дадох със закъснение че бях забравил и ще излезе до 22 август.Същото ли се получава и при мен?И аз имам талончето но и старата книжка.Колко парички рискувам ако ме хванат?
За глоба не знам, но ако направиш добро впечатление на полицайте, няма изобщо да се заяждат.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Е то тва е ясно,а и аз не съм заядлив.То и кво да се заяждаш като в тях е ножа и хляба
Разчитам че за десетина дена може и да не ме спрат.Ама по закона на Мърфи.... 

Ivo_Borisov написа:Е то тва е ясно,а и аз не съм заядлив.То и кво да се заяждаш като в тях е ножа и хлябаРазчитам че за десетина дена може и да не ме спрат.Ама по закона на Мърфи....
Кой ?! За всеобщата гадост ли ?! Всички го знаем

П.С. Лично мнение, решенията и последствията са си лично ваши

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2