Колеги, моля препоръчайте ми маршрут София - Ахтопол
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
прясно минавах през Пловдив миналия уикенд по магистралата и в двете посоки до София, до там беше нормален пътя
дори в събота наобяд, когато потеглях нямаше толкова голям трафик, но имай едно на ум за невиждащите, които тръгват да изпреварват в последния момент на 50м пред теб
лек път
дори в събота наобяд, когато потеглях нямаше толкова голям трафик, но имай едно на ум за невиждащите, които тръгват да изпреварват в последния момент на 50м пред теб
лек път
what a helluva ride
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колега аз съм ти дал прясна информация,аз пътувах преди 20-тина дни а брат ми преди няколко дни се върна и си беше пътувал от Равда до София 11 часа,пак ти казвам сам да си прецениш,но от Стара Загора до Карнобат е ужас!!!
SKISA вярваш ли ми че на моменти верно ми идваще да тръгна пеша,пълно е с малоумни и безсмъртни,а колоната си е плътна по цялата отсечка и и да искаш не може да изпреварваш без да рискуваш като повечето перковци изпреварващи плътната колона разчитайки на това че хората се плашат и им правят място да се приберат в една лента 2 коли една до друга,а средната скорост на колоната е 20км/ч
SKISA вярваш ли ми че на моменти верно ми идваще да тръгна пеша,пълно е с малоумни и безсмъртни,а колоната си е плътна по цялата отсечка и и да искаш не може да изпреварваш без да рискуваш като повечето перковци изпреварващи плътната колона разчитайки на това че хората се плашат и им правят място да се приберат в една лента 2 коли една до друга,а средната скорост на колоната е 20км/ч

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
През Ямбол пътя е хубав и не е натоварен.Лошото е,че за теб е непознат.
Щом си със семейството си карай по царския път.
Щом си със семейството си карай по царския път.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
(bubsa) написа:Колега аз съм ти дал прясна информация,аз пътувах преди 20-тина дни а брат ми преди няколко дни се върна и си беше пътувал от Равда до София 11 часа,пак ти казвам сам да си прецениш,но от Стара Загора до Карнобат е ужас!!!
Прав си колега, но тук става въпрос вече за Ахтопол-София, много добре тряя да си прецениш, кога да тръгваш от морето, понеже повечето хора се "топят" за последно и тогава тръгват!!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Сондьора написа:(bubsa) написа:Колега аз съм ти дал прясна информация,аз пътувах преди 20-тина дни а брат ми преди няколко дни се върна и си беше пътувал от Равда до София 11 часа,пак ти казвам сам да си прецениш,но от Стара Загора до Карнобат е ужас!!!
Прав си колега, но тук става въпрос вече за Ахтопол-София, много добре тряя да си прецениш, кога да тръгваш от морето, понеже повечето хора се "топят" за последно и тогава тръгват!!
Същата работа е,пак се минава преа АДА-Карнобат Стара Загора

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Колега измъквай се по-раничко,че сега казаха че военен конвои ще минава към петолъчката утре сутринта
и допълнително ще натовари трафика!
Айде лек и безавариен път и щриятно прекарване

Айде лек и безавариен път и щриятно прекарване

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
да ъпна темата с ново инфо!
вчера се прибрах от морето. най-добрият вариант е ,който пътува да пътува през седмицата -не събота и неделя.
с много багаж,много тонаж и без много напъване вчера с тръгване около 2,30-бех в софия след 3ч48мин! лозенец-прид хотела до горубляне-пред вратата!
изобщо не беше ужасно -почти не усетих пътуването. няма навалици ,за разлика от на отиване на стара загора -излизането от магистралата на колелото и на бургас на влизане и излизане.
има кофти необозначени бели астри с камери и радар при нова загора.
разстоянието е точно 446км.
така че пътя към и от морето става ,но не през уикенд.
най-сложната ситуация ми се разви на цариградско вече в софия с един нахалник ! останалото време си е каране без много зор...
вчера се прибрах от морето. най-добрият вариант е ,който пътува да пътува през седмицата -не събота и неделя.
с много багаж,много тонаж и без много напъване вчера с тръгване около 2,30-бех в софия след 3ч48мин! лозенец-прид хотела до горубляне-пред вратата!
изобщо не беше ужасно -почти не усетих пътуването. няма навалици ,за разлика от на отиване на стара загора -излизането от магистралата на колелото и на бургас на влизане и излизане.
има кофти необозначени бели астри с камери и радар при нова загора.
разстоянието е точно 446км.
така че пътя към и от морето става ,но не през уикенд.
най-сложната ситуация ми се разви на цариградско вече в софия с един нахалник ! останалото време си е каране без много зор...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2