Една драма от Гърция
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
и кво точно в термостата е дало фира

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
EBEEMVACIA написа:и кво точно в термостата е дало фира![]()
![]()
Ами колега на снимката се вижда, че е счупен пръстена който задържа скобата за свързване с маркуча

- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
GVT написа::banghead:Е как бе я изместихте там зад мантинелата.Колата я видехме връщайки се от летището в Солун ама нямаше никой покрай нея и си помислихме ,че човека е отишал по нужда.Иначе в Серес сте проверили в началото преди града при официалния представител,ако бяхте влезли в него непосредствено до първата бензионстанция в десно има магазин за части,собственика е фен на БМВ и е могъл да ви помогне,а и в моргата до светофара/точно на кръстовището където се отбивате за Солун/ има Е46 дизел разглобено.Е са ме хваща много яд,защото съм попадал в подобна ситуация в Румъния и съм си чукал главата 8 часа на пътя.
Дано не ми се налага повече колега, но благодаря за инфото

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
колега, евала че сте се справили със ситуацията, но според мен ако бяхте се напънали да го пробиете или отстраните тоя термостат щяхте да се приберетте 

- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
колега, виждам че доста разбираш, но този темостат се беше скапал НЕПОПРАВИМО
захващането му към маркуча по точно 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
не ги разбирам много, помислих, че е блокирал в затворено положение и от там е избило.
важното е, че всичко е наред вече
важното е, че всичко е наред вече

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
мдаа-това наистина е факт,че дизелови и газови коли почти няма,като изключим такситата и от това е дошло премеждието
Като гледам екшъна се развива на новопостроената магистрала,но важното е,че всичко е приключило с хепи енд
Дойде ми една идея докато четях с интерес за премеждието на колегата
От 4-5г ни стана,като традиция с приятели от БМВ общноста да ходим всяко лято на Халкидики и на 1.09. мисля,като мина през това място да заровя двата ми стари пистови ремъка от М50 и М43--стари са,но връщат от пътя,защото екшъна ще е същия,ако някой скъса ремък
тука едно линкче за друг колега с подобно премеждие
http://marfiland.blogspot.com/2008/01/blog-post_27.html
Като гледам екшъна се развива на новопостроената магистрала,но важното е,че всичко е приключило с хепи енд
Дойде ми една идея докато четях с интерес за премеждието на колегата
От 4-5г ни стана,като традиция с приятели от БМВ общноста да ходим всяко лято на Халкидики и на 1.09. мисля,като мина през това място да заровя двата ми стари пистови ремъка от М50 и М43--стари са,но връщат от пътя,защото екшъна ще е същия,ако някой скъса ремък
тука едно линкче за друг колега с подобно премеждие

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
///milko way написа:тука едно линкче за друг колега с подобно премеждие
то и друго премеждие има като например да ти изскочи лисица колкото овца и да ти помели предницата на дизела-ка

ама не ми се пиши толкова много

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Верно бе-беше слънчасал човека 2 дена,докато сина му докара воден радиатор за Форд 1,8Д
въобще с дизел в Гърция си е нож с две остриета,но като отворят Маказа България ще е на 50км
въобще с дизел в Гърция си е нож с две остриета,но като отворят Маказа България ще е на 50км

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Грците са найголеми цигани, пак ще кажам...
Ас бях 10 дни на Corfu , и мога да кажам че апсолутно нямат никаква култура , маркети, ресторани никаде не вращтат кусур, бях на едно место на сладолер 4.3 еур , земахме два и на края да платиме казва 15еур, ас питам защо? па ако тук седите е поскапо
или ако купиш кола кола 1.6еур, а ладна е 2 еур... таква простотия няма никаде...
а за казни само чакат някои странец... там се карат такви пикапови , просто такви няма у африка ...
вече никога в Грция... а птиштата и са добре защото тоа е се донации од ЕУ.
Поздрав Кирил
Ас бях 10 дни на Corfu , и мога да кажам че апсолутно нямат никаква култура , маркети, ресторани никаде не вращтат кусур, бях на едно место на сладолер 4.3 еур , земахме два и на края да платиме казва 15еур, ас питам защо? па ако тук седите е поскапо

или ако купиш кола кола 1.6еур, а ладна е 2 еур... таква простотия няма никаде...
а за казни само чакат някои странец... там се карат такви пикапови , просто такви няма у африка ...
вече никога в Грция... а птиштата и са добре защото тоа е се донации од ЕУ.
Поздрав Кирил
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town
But I've got the fastest set of wheels in town
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Да, приятелите са най-важното нещо...
Хубава е46-ка колега, дано вече да върви без да спира...
Хубава е46-ка колега, дано вече да върви без да спира...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
И в Европа на магистрала не можеш по закон да правиш ремонт - за сигурността на живота на хората сигурно са го мислили де. Както и не може да се разхождат хора, крави, овце, колоездачи и други такива - често срещано в България, Сърбия и отчасти в Гърция в интерес на истината.
А вариянт с рапатрак от България (от Сандански например) няма ли? или и за него 200 евро? .....защото не всички имаме такива приятели
, а и винаги може да се прецака нещо недостъпно...
А вариянт с рапатрак от България (от Сандански например) няма ли? или и за него 200 евро? .....защото не всички имаме такива приятели

'...engage your brain before difflocks...'
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
голямо премеждие колега,ще се сещате след време с усмивка и умиление,че истинските приятели са много ценни!
а и рядко се случва,някой да пише и да му се разбира всичко от първия път,а не да се налага да се четът изреченията по няколко пъти,за да им се хване смисъла
а и рядко се случва,някой да пише и да му се разбира всичко от първия път,а не да се налага да се четът изреченията по няколко пъти,за да им се хване смисъла

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3