Една драма от Гърция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 11 Авг 2009, 14:29

и кво точно в термостата е дало фира :?: :idea: :arrow:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 523i

Мнение от Dani Dupeto » 11 Авг 2009, 14:54

EBEEMVACIA написа:и кво точно в термостата е дало фира :?: :idea: :arrow:

Ами колега на снимката се вижда, че е счупен пръстена който задържа скобата за свързване с маркуча ;)
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 11 Авг 2009, 15:08

Колеги, извинявайте, и аз мразя гърците като хора, но това с глобите е правилно, само дето гледат да одерат чужденците.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 11 Авг 2009, 15:17

:banghead: :banghead: Е как бе я изместихте там зад мантинелата.Колата я видехме връщайки се от летището в Солун ама нямаше никой покрай нея и си помислихме ,че човека е отишал по нужда.Иначе в Серес сте проверили в началото преди града при официалния представител,ако бяхте влезли в него непосредствено до първата бензионстанция в десно има магазин за части,собственика е фен на БМВ и е могъл да ви помогне,а и в моргата до светофара/точно на кръстовището където се отбивате за Солун/ има Е46 дизел разглобено.Е са ме хваща много яд,защото съм попадал в подобна ситуация в Румъния и съм си чукал главата 8 часа на пътя.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dani Dupeto » 11 Авг 2009, 15:43

GVT написа::banghead: :banghead: Е как бе я изместихте там зад мантинелата.Колата я видехме връщайки се от летището в Солун ама нямаше никой покрай нея и си помислихме ,че човека е отишал по нужда.Иначе в Серес сте проверили в началото преди града при официалния представител,ако бяхте влезли в него непосредствено до първата бензионстанция в десно има магазин за части,собственика е фен на БМВ и е могъл да ви помогне,а и в моргата до светофара/точно на кръстовището където се отбивате за Солун/ има Е46 дизел разглобено.Е са ме хваща много яд,защото съм попадал в подобна ситуация в Румъния и съм си чукал главата 8 часа на пътя.

Дано не ми се налага повече колега, но благодаря за инфото ;)
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 11 Авг 2009, 15:50

колега, евала че сте се справили със ситуацията, но според мен ако бяхте се напънали да го пробиете или отстраните тоя термостат щяхте да се приберетте ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dani Dupeto » 11 Авг 2009, 15:54

колега, виждам че доста разбираш, но този темостат се беше скапал НЕПОПРАВИМО ;) захващането му към маркуча по точно ;)
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 11 Авг 2009, 16:04

не ги разбирам много, помислих, че е блокирал в затворено положение и от там е избило.
важното е, че всичко е наред вече ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 11 Авг 2009, 17:59

мдаа-това наистина е факт,че дизелови и газови коли почти няма,като изключим такситата и от това е дошло премеждието
Като гледам екшъна се развива на новопостроената магистрала,но важното е,че всичко е приключило с хепи енд
Дойде ми една идея докато четях с интерес за премеждието на колегата
От 4-5г ни стана,като традиция с приятели от БМВ общноста да ходим всяко лято на Халкидики и на 1.09. мисля,като мина през това място да заровя двата ми стари пистови ремъка от М50 и М43--стари са,но връщат от пътя,защото екшъна ще е същия,ако някой скъса ремък

тука едно линкче за друг колега с подобно премеждие
http://marfiland.blogspot.com/2008/01/blog-post_27.html
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 11 Авг 2009, 18:50

///milko way написа:тука едно линкче за друг колега с подобно премеждие
http://marfiland.blogspot.com/2008/01/blog-post_27.html

то и друго премеждие има като например да ти изскочи лисица колкото овца и да ти помели предницата на дизела-ка ;)
ама не ми се пиши толкова много :D

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 11 Авг 2009, 19:48

Верно бе-беше слънчасал човека 2 дена,докато сина му докара воден радиатор за Форд 1,8Д
въобще с дизел в Гърция си е нож с две остриета,но като отворят Маказа България ще е на 50км
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 11 Авг 2009, 19:48

Грците са найголеми цигани, пак ще кажам...
Ас бях 10 дни на Corfu , и мога да кажам че апсолутно нямат никаква култура , маркети, ресторани никаде не вращтат кусур, бях на едно место на сладолер 4.3 еур , земахме два и на края да платиме казва 15еур, ас питам защо? па ако тук седите е поскапо :roll: :)
или ако купиш кола кола 1.6еур, а ладна е 2 еур... таква простотия няма никаде...
а за казни само чакат някои странец... там се карат такви пикапови , просто такви няма у африка ...
вече никога в Грция... а птиштата и са добре защото тоа е се донации од ЕУ.

Поздрав Кирил
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 11 Авг 2009, 22:08

Да, приятелите са най-важното нещо...
Хубава е46-ка колега, дано вече да върви без да спира...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Disco 300Tdi

Мнение от 6inline » 12 Авг 2009, 0:31

И в Европа на магистрала не можеш по закон да правиш ремонт - за сигурността на живота на хората сигурно са го мислили де. Както и не може да се разхождат хора, крави, овце, колоездачи и други такива - често срещано в България, Сърбия и отчасти в Гърция в интерес на истината.
А вариянт с рапатрак от България (от Сандански например) няма ли? или и за него 200 евро? .....защото не всички имаме такива приятели :( , а и винаги може да се прецака нещо недостъпно...
'...engage your brain before difflocks...'

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 12 Авг 2009, 7:52

голямо премеждие колега,ще се сещате след време с усмивка и умиление,че истинските приятели са много ценни!

а и рядко се случва,някой да пише и да му се разбира всичко от първия път,а не да се налага да се четът изреченията по няколко пъти,за да им се хване смисъла :clap:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата