Пратеник на БМВ Клуб България по НТВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Авг 2009, 17:17

Така , едва намерих възможност за интернет , почика съм и сега най-малко искам да се притеснявам и да се занимавам с глупости ,но уви случи се :confused:

Нека това разяснение което даде с подробности моят брат Дилян Пенчев бъде един сериозен шамар в лицето на журналистите ,които в опитите си да правят сензации и да служат на една група хора силни на деня в крайна сметка се излагат - зная го аз ,знаете и вие уважаемата аудитория :help:

Вярвам ,че част от тези журналисти ,които в момента се ровят на умиране само и само да намерят нещо по наш адрес и по отношение на бизнеса ни ще прочетат освен тези мои редове редовете и на моят брат и ще ги прочетат много внимателно, защото това е нищо друго освен самата истина

Пожелавам искрено от сърце на водещата на предаването тази сутрин по НОВА да достигне нашето ниво на професионализъм в работата ни :!:
Всеки който пожелае може да се осведоми от интернет за естеството на работата ни подробно както и с изпълнените проекти в цялата страна и извън нея за времето на съществуването на фирмата :!:
Аз като част от семейната ни фирма не желая нищо друго да казвам . Това е всичко което мисля ,жалкото е че в тази държава на хората които се опитват да постигнат нещо значимо с много и честен труд , системата оказва адска преса а благоденстват тези , които най-малко го заслужават :!:

Благодаря за вниманието :yes:

Георги Пенчев
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 14 Авг 2009, 21:32

Току що гледах запис, нямам думи, Кадиев каза всичко с една реплика "Все едно да сравняваме Жигули с Мерцедес"
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 14 Авг 2009, 22:17

Къде го гледа, дай линк.
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 14 Авг 2009, 22:23

дайте да видим бат Дилян :D И не е верно че за пръв път си пред камера.Има едни клипчета в нета,с едно бясно комби :mhihi: та там май нямаш сценична треска :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 14 Авг 2009, 22:41

В БГ има яко обективизъм и оригинални технически решения, както и ценови предложения за да се спечели търг!!! ИзображениеИзображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 15 Авг 2009, 1:25

И аз немога да намеря никъде интервюто.
Айде, който има представа да дава линк.
Изображение
E34, E38

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Авг 2009, 16:00

:idea: ъп и некой ако е намерил линк да го даде!
аз за самото интервю и журналистите ще се изкажа след като гледам,но за пенчевите мога да се изкажа и сега.
с тези хора се познавам вече около 4-5г и освен приятели и работим заедно/прословутите асансьори ги карам от заводите/! та като такива-приятели и партньори мога да кажа ,че тва са хора,готови да помогнат във всеки един момент ,да направят и невъзможното ,за да свършат работата,да си загубят време и пари ,за да изпълнят обещаното. колко пъти сме се притеснявали заедно ,за дребни закъснения и то не по наша вина и приемат всичко на свой гръб и като емоция и като разходи.
просто тва не са хора ,дето ще седнат да правят кьопави неща или да играят нечестно.
на мене не ми е трудно да кажа:евала ,пенчеви! без да ме интересува какво и как са предали медиите!
два съвета: искайте винаги да гледате сглобеното интервю преди пускане !
ако имате нужда от помощ по обществените поръчки-в момента ги уча ,а и имам хората,които могат да дадат съвет.
още веднъж: радвам се ,че мога да ги нарека свои приятели!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 15 Авг 2009, 18:12

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2009, 18:38

Диляне, поздравления за труда.
Въпросите, които ти зададоха бяха напълно уместни ;) Не трявабше да задълбаваш в услугите и сроковете в този контекст. Много лошо те уцели журналистката. Също не мисля че трябваше да коментираш конкуренцията.

За жалост повечето хора не разбират, че съпътстващите услуги и логистика са обикновено 2 пъти по-скъпи от самия продукт. Поздравления още веднъж за интервюто и успех в бизнеса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Авг 2009, 18:39

А само трябваше да започнете с това при коя "журналистка" е било предаването. Едва издържах да догледам цялото предаване...
Та СКИСА, са нещо да кажеш за обективната ти журналистка?
;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2009, 18:44

Абе добра е журналистката :) Малко гад си пада, но там й е чара. Признай си, че ако не беше колега, и ти щеше да се почешеш по врата и да кажеш... "бааа тея са лапнали едни 100 хилки" без да се замислиш :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 15 Авг 2009, 18:53

А тая к**ва недоебана, кой кретен неосъзнат я сложи да води предаване не мога да разбера :evil:
Повече смятам да не я коментирам че ще си изпрося бан заради нея :evil:
Иначе Дилян, определено му личеше че камерата не му се отразява добре, но като цяло се справи добре според мен :yes:
Друг пък не се стягай толкова и не му мисли много много какво точно да кажеш ;)

Ако покрай случващото се имате нужда от помощ в каквато й да било насока, и ти и Жоро ми имате телефона :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Авг 2009, 19:19

liloff написа:Абе добра е журналистката :) Малко гад си пада, но там й е чара. Признай си, че ако не беше колега, и ти щеше да се почешеш по врата и да кажеш... "бааа тея са лапнали едни 100 хилки" без да се замислиш :)

Е не мисля, че точно с обществена поръчка за парламента ще правят далавера :) Прекалено очеизвадно е ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 15 Авг 2009, 19:23

:D ебати интервюто ... ебати дискусиите ... Все едно Обама е носил тениска на БМВ форум :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 15 Авг 2009, 19:30

///peter написа:А само трябваше да започнете с това при коя "журналистка" е било предаването. Едва издържах да догледам цялото предаване...
Та СКИСА, са нещо да кажеш за обективната ти журналистка?
;)

хах аз и половината едвам го изгледах,репортерката която взимаше интервюто и водещата имах чувството,че ако имаха повече ефирно време щяха да развият няква теория че Пенчеви с 5 асансиора са източили хазната и са бутнали икономиката в България ебаси :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата