Пратеник на БМВ Клуб България по НТВ
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Така , едва намерих възможност за интернет , почика съм и сега най-малко искам да се притеснявам и да се занимавам с глупости ,но уви случи се
Нека това разяснение което даде с подробности моят брат Дилян Пенчев бъде един сериозен шамар в лицето на журналистите ,които в опитите си да правят сензации и да служат на една група хора силни на деня в крайна сметка се излагат - зная го аз ,знаете и вие уважаемата аудитория
Вярвам ,че част от тези журналисти ,които в момента се ровят на умиране само и само да намерят нещо по наш адрес и по отношение на бизнеса ни ще прочетат освен тези мои редове редовете и на моят брат и ще ги прочетат много внимателно, защото това е нищо друго освен самата истина
Пожелавам искрено от сърце на водещата на предаването тази сутрин по НОВА да достигне нашето ниво на професионализъм в работата ни
Всеки който пожелае може да се осведоми от интернет за естеството на работата ни подробно както и с изпълнените проекти в цялата страна и извън нея за времето на съществуването на фирмата
Аз като част от семейната ни фирма не желая нищо друго да казвам . Това е всичко което мисля ,жалкото е че в тази държава на хората които се опитват да постигнат нещо значимо с много и честен труд , системата оказва адска преса а благоденстват тези , които най-малко го заслужават
Благодаря за вниманието
Георги Пенчев

Нека това разяснение което даде с подробности моят брат Дилян Пенчев бъде един сериозен шамар в лицето на журналистите ,които в опитите си да правят сензации и да служат на една група хора силни на деня в крайна сметка се излагат - зная го аз ,знаете и вие уважаемата аудитория

Вярвам ,че част от тези журналисти ,които в момента се ровят на умиране само и само да намерят нещо по наш адрес и по отношение на бизнеса ни ще прочетат освен тези мои редове редовете и на моят брат и ще ги прочетат много внимателно, защото това е нищо друго освен самата истина
Пожелавам искрено от сърце на водещата на предаването тази сутрин по НОВА да достигне нашето ниво на професионализъм в работата ни

Всеки който пожелае може да се осведоми от интернет за естеството на работата ни подробно както и с изпълнените проекти в цялата страна и извън нея за времето на съществуването на фирмата

Аз като част от семейната ни фирма не желая нищо друго да казвам . Това е всичко което мисля ,жалкото е че в тази държава на хората които се опитват да постигнат нещо значимо с много и честен труд , системата оказва адска преса а благоденстват тези , които най-малко го заслужават

Благодаря за вниманието

Георги Пенчев
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Току що гледах запис, нямам думи, Кадиев каза всичко с една реплика "Все едно да сравняваме Жигули с Мерцедес"

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
дайте да видим бат Дилян
И не е верно че за пръв път си пред камера.Има едни клипчета в нета,с едно бясно комби
та там май нямаш сценична треска 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
В БГ има яко обективизъм и оригинални технически решения, както и ценови предложения за да се спечели търг!!! 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!

аз за самото интервю и журналистите ще се изкажа след като гледам,но за пенчевите мога да се изкажа и сега.
с тези хора се познавам вече около 4-5г и освен приятели и работим заедно/прословутите асансьори ги карам от заводите/! та като такива-приятели и партньори мога да кажа ,че тва са хора,готови да помогнат във всеки един момент ,да направят и невъзможното ,за да свършат работата,да си загубят време и пари ,за да изпълнят обещаното. колко пъти сме се притеснявали заедно ,за дребни закъснения и то не по наша вина и приемат всичко на свой гръб и като емоция и като разходи.
просто тва не са хора ,дето ще седнат да правят кьопави неща или да играят нечестно.
на мене не ми е трудно да кажа:евала ,пенчеви! без да ме интересува какво и как са предали медиите!
два съвета: искайте винаги да гледате сглобеното интервю преди пускане !
ако имате нужда от помощ по обществените поръчки-в момента ги уча ,а и имам хората,които могат да дадат съвет.
още веднъж: радвам се ,че мога да ги нарека свои приятели!!!!!!!
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Диляне, поздравления за труда.
Въпросите, които ти зададоха бяха напълно уместни
Не трявабше да задълбаваш в услугите и сроковете в този контекст. Много лошо те уцели журналистката. Също не мисля че трябваше да коментираш конкуренцията.
За жалост повечето хора не разбират, че съпътстващите услуги и логистика са обикновено 2 пъти по-скъпи от самия продукт. Поздравления още веднъж за интервюто и успех в бизнеса.
Въпросите, които ти зададоха бяха напълно уместни

За жалост повечето хора не разбират, че съпътстващите услуги и логистика са обикновено 2 пъти по-скъпи от самия продукт. Поздравления още веднъж за интервюто и успех в бизнеса.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
А само трябваше да започнете с това при коя "журналистка" е било предаването. Едва издържах да догледам цялото предаване...
Та СКИСА, са нещо да кажеш за обективната ти журналистка?

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
А тая к**ва недоебана, кой кретен неосъзнат я сложи да води предаване не мога да разбера
Повече смятам да не я коментирам че ще си изпрося бан заради нея
Иначе Дилян, определено му личеше че камерата не му се отразява добре, но като цяло се справи добре според мен
Друг пък не се стягай толкова и не му мисли много много какво точно да кажеш
Ако покрай случващото се имате нужда от помощ в каквато й да било насока, и ти и Жоро ми имате телефона

Повече смятам да не я коментирам че ще си изпрося бан заради нея

Иначе Дилян, определено му личеше че камерата не му се отразява добре, но като цяло се справи добре според мен

Друг пък не се стягай толкова и не му мисли много много какво точно да кажеш

Ако покрай случващото се имате нужда от помощ в каквато й да било насока, и ти и Жоро ми имате телефона

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
liloff написа:Абе добра е журналисткатаМалко гад си пада, но там й е чара. Признай си, че ако не беше колега, и ти щеше да се почешеш по врата и да кажеш... "бааа тея са лапнали едни 100 хилки" без да се замислиш
Е не мисля, че точно с обществена поръчка за парламента ще правят далавера

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
///peter написа:А само трябваше да започнете с това при коя "журналистка" е било предаването. Едва издържах да догледам цялото предаване...
хах аз и половината едвам го изгледах,репортерката която взимаше интервюто и водещата имах чувството,че ако имаха повече ефирно време щяха да развият няква теория че Пенчеви с 5 асансиора са източили хазната и са бутнали икономиката в България ебаси