Бихте ли си дали автомобила срещу заплащане на някой колега?
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Мойта на баща ми я не давам,камо ли на друг ... така му я давах в началоро и да я покра 1 седмица та квот има да се чупи да се чупи в него и да я оправяме и да си я взимам и още си я карам с заминали предми амортесьори и разбити шарнири...На друг приятел изключено,а на непознат и дума да не става...Настъпиха такива години,че всеки гледа как да те ебе,а приятелско дупе дет имаш доверие се ебе най-лесно...Виж да свърша на някой работа не отказвам никога.Ще го закарам ако си сипе бензин не съм токазал до сега на никого,ма да си дам колата да я мисля - абсурд...
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Варианта аз да я карам, а той да плаща горивото е единствения, който ме устройва.. а иначе, само ако нещо се наложи много...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
BMWPetar написа:Варианта аз да я карам, а той да плаща горивото е единствения, който ме устройва.. а иначе, само ако нещо се наложи много...

Последна промяна titto на 15 Авг 2009, 1:15, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
пък си ми и рацерTUZara` написа:Мойта на баща ми я не давам,камо ли на друг ... така му я давах в началоро и да я покра 1 седмица та квот има да се чупи да се чупи в него и да я оправяме и да си я взимам и още си я карам с заминали предми амортесьори и разбити шарнири...На друг приятел изключено,а на непознат и дума да не става...Настъпиха такива години,че всеки гледа как да те ебе,а приятелско дупе дет имаш доверие се ебе най-лесно...Виж да свърша на някой работа не отказвам никога.Ще го закарам ако си сипе бензин не съм токазал до сега на никого,ма да си дам колата да я мисля - абсурд...

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Колеги сами давали колите си с молба моя или наистина когато съм имал наистина голяма нужда от кола и ми се е налагало да помоля някой да ми я даде и като обесна за какво става въпрос
Колегите които са ми давали колите се винаги им бих върнал жеста
но на непознат не бих я дал 

- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
... на някои колеги бих дал без да се помислам ни секунда, и не мисля само на колеги од форума... зависи най много од това каков е човека 

Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town
But I've got the fastest set of wheels in town
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
От приятелите ми само един я е карал напълно сам (ама и той само вейрон дето не е карал). Другите само с мен. На непознати (дори и колеги от форума) категорично НЕ. Ако е много наложително и имам възможност - евентуално срещу заплащане на горивото и то пак според човека и дистанцията...
И аз на баща си не я давам, а на него се води
- ама си ме е страх за колицата... пазя си я.
ПС: с тези камери по софия знам как се карат служебни коли и после проблеми с началствата... та за лични
И аз на баща си не я давам, а на него се води

ПС: с тези камери по софия знам как се карат служебни коли и после проблеми с началствата... та за лични

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Гласувах за т.3, въпреки че са много относителни нещата, на много близък приятел бих я дал ако има спешна нужда. Например давал съм предишната си кола на приятел - съсед от блока да иде да си пребере детето от детска градина зимата, защото аз имах работа и не можех да изляза.....при друг такъв случай пак не бих се замислил....хора сме , трябва да си помагаме....
F**k them all!
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги, като гледам анкетата отговора е ясен ..Аз всъщност така и си мислех,но пуснах анкетата заради темата на колегата,който искаше под наем е38-ца. Е, колегата ако е следял анкетата е видял резултата,така че колега който искаш под наем е38-ца. Май това лято ще си отидеш с твоето БМВ-це, а за догодина се стягай и може и да изкараш пари за е38-ца. Много по-готино е да отидеш с твоя лична кола на морето ... Пък и тези 250 лв. който искаш да ги дадеш само за наем за колата смятам,че можеш да ги оползотвориш по друг начин като най-лесният,за който се сещам е вечеря с гаджетото и и диско.М-дам , все пак 250 лв. са си доста пари и можеш да си изкараш много добре ако ги дадеш за ядене и пиене....Не си струва заради някое гадже да хвърляш 250 лв. само за да се покажеш пред нея.Тя ако те харесва ще си те харесва и без автомобила. Нали тези 4 дена,заради който искаш автомобила ще отминат и какво след това ще свалиш розовите очила и ще погледнеш света по друг начин .Дори ще ти стане малко съвестно,че си пропилял 250 лв. ей-така при положение,че си имаш автомобил. Замисли се,че има хора който са съкратени и без работа и биха се зарадвали много на твойте 250 лв.,а ти ги даваш просто ей-така за да угодиш на някое гадже ...Няма смисъл колега! Животът не е само блясък, лъскави автомобили и красиви гаджета ...
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4