Бихте ли си дали автомобила срещу заплащане на някой колега?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бихте ли преотстъпили автомобила си срещу заплащане на колега от форума?

Да, ако цената за наем ме удовлетворява
13
5%
Не, защото му нямам доверие,а и кола и жена на друг не се дават
130
51%
Може,но аз да шофирам и той само да плаща горивото
100
39%
Ако остави депозит, може и да му е преотстъпя
11
4%

Общо гласове : 254

Аватар

Мнение от TUZara` » 14 Авг 2009, 20:55

Мойта на баща ми я не давам,камо ли на друг ... така му я давах в началоро и да я покра 1 седмица та квот има да се чупи да се чупи в него и да я оправяме и да си я взимам и още си я карам с заминали предми амортесьори и разбити шарнири...На друг приятел изключено,а на непознат и дума да не става...Настъпиха такива години,че всеки гледа как да те ебе,а приятелско дупе дет имаш доверие се ебе най-лесно...Виж да свърша на някой работа не отказвам никога.Ще го закарам ако си сипе бензин не съм токазал до сега на никого,ма да си дам колата да я мисля - абсурд...

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 14 Авг 2009, 21:05

Точка 3 :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 14 Авг 2009, 21:09

Аз си подбирам кой да ваза в нея, па да не говориме да я дам на някой да я кара, а какво остава да не съм и там :roll: . Твърдо т2 .

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 14 Авг 2009, 21:11

Може,но аз да шофирам и той само да плаща горивото

:weed:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 14 Авг 2009, 23:24

Варианта аз да я карам, а той да плаща горивото е единствения, който ме устройва.. а иначе, само ако нещо се наложи много...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 15 Авг 2009, 0:38

BMWPetar написа:Варианта аз да я карам, а той да плаща горивото е единствения, който ме устройва.. а иначе, само ако нещо се наложи много...
:yes: Може и без да си плаща.... 8)
Последна промяна titto на 15 Авг 2009, 1:15, променена общо 1 път
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 15 Авг 2009, 0:55

TUZara` написа:Мойта на баща ми я не давам,камо ли на друг ... така му я давах в началоро и да я покра 1 седмица та квот има да се чупи да се чупи в него и да я оправяме и да си я взимам и още си я карам с заминали предми амортесьори и разбити шарнири...На друг приятел изключено,а на непознат и дума да не става...Настъпиха такива години,че всеки гледа как да те ебе,а приятелско дупе дет имаш доверие се ебе най-лесно...Виж да свърша на някой работа не отказвам никога.Ще го закарам ако си сипе бензин не съм токазал до сега на никого,ма да си дам колата да я мисля - абсурд...
пък си ми и рацер :mhihi:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 15 Авг 2009, 1:07

Само на близък приятел за без пари
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 15 Авг 2009, 1:56

petio_bmw 318is написа:точка 3 ,или отговор 3, или решение 3,или кво ще да е ама е 3 ИзображениеИзображениеИзображение

:yes: :yes: :owned:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 15 Авг 2009, 2:52

Колеги сами давали колите си с молба моя или наистина когато съм имал наистина голяма нужда от кола и ми се е налагало да помоля някой да ми я даде и като обесна за какво става въпрос :) Колегите които са ми давали колите се винаги им бих върнал жеста :) но на непознат не бих я дал ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 15 Авг 2009, 3:10

... на някои колеги бих дал без да се помислам ни секунда, и не мисля само на колеги од форума... зависи най много од това каков е човека :)
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 15 Авг 2009, 6:18

От приятелите ми само един я е карал напълно сам (ама и той само вейрон дето не е карал). Другите само с мен. На непознати (дори и колеги от форума) категорично НЕ. Ако е много наложително и имам възможност - евентуално срещу заплащане на горивото и то пак според човека и дистанцията...
И аз на баща си не я давам, а на него се води :( - ама си ме е страх за колицата... пазя си я.
ПС: с тези камери по софия знам как се карат служебни коли и после проблеми с началствата... та за лични :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 15 Авг 2009, 7:45

Гласувах за т.3, въпреки че са много относителни нещата, на много близък приятел бих я дал ако има спешна нужда. Например давал съм предишната си кола на приятел - съсед от блока да иде да си пребере детето от детска градина зимата, защото аз имах работа и не можех да изляза.....при друг такъв случай пак не бих се замислил....хора сме , трябва да си помагаме....
F**k them all!

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 15 Авг 2009, 9:05

" ...кола и жена на друг не се дават"
Има много коли и ....BMW
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 15 Авг 2009, 13:31

Колеги, като гледам анкетата отговора е ясен ..Аз всъщност така и си мислех,но пуснах анкетата заради темата на колегата,който искаше под наем е38-ца. Е, колегата ако е следял анкетата е видял резултата,така че колега който искаш под наем е38-ца. Май това лято ще си отидеш с твоето БМВ-це, а за догодина се стягай и може и да изкараш пари за е38-ца. Много по-готино е да отидеш с твоя лична кола на морето ... Пък и тези 250 лв. който искаш да ги дадеш само за наем за колата смятам,че можеш да ги оползотвориш по друг начин като най-лесният,за който се сещам е вечеря с гаджетото и и диско.М-дам , все пак 250 лв. са си доста пари и можеш да си изкараш много добре ако ги дадеш за ядене и пиене....Не си струва заради някое гадже да хвърляш 250 лв. само за да се покажеш пред нея.Тя ако те харесва ще си те харесва и без автомобила. Нали тези 4 дена,заради който искаш автомобила ще отминат и какво след това ще свалиш розовите очила и ще погледнеш света по друг начин .Дори ще ти стане малко съвестно,че си пропилял 250 лв. ей-така при положение,че си имаш автомобил. Замисли се,че има хора който са съкратени и без работа и биха се зарадвали много на твойте 250 лв.,а ти ги даваш просто ей-така за да угодиш на някое гадже ...Няма смисъл колега! Животът не е само блясък, лъскави автомобили и красиви гаджета ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата