Въпрос за Дебитна карта....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 18 Авг 2009, 0:21

X-citer написа:
martin_g60 написа:Един глас и от мен за ПИБ-вече имат и опцията он-лайн да си проверяваш сметките,което мисля е супер!

Колега, би ли споделил къде и как може да се проверят преводите по сметката в ПИБ, че нещо не го видях в сайта им, а тази опция доста ще ме улесни :)

https://e-fibank.bg/EBank/
Първо се регистрираш тука и после отиваш в банката да ти активират акаунта

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Авг 2009, 0:28

Escape написа:
X-citer написа:
martin_g60 написа:Един глас и от мен за ПИБ-вече имат и опцията он-лайн да си проверяваш сметките,което мисля е супер!

Колега, би ли споделил къде и как може да се проверят преводите по сметката в ПИБ, че нещо не го видях в сайта им, а тази опция доста ще ме улесни :)

https://e-fibank.bg/EBank/
Първо се регистрираш тука и после отиваш в банката да ти активират акаунта

и да плаща всеки месец такса. Това е удобно ако често има транзакции и големи движения по сметки. И още по удобно ако се извършват преводи от личното РС без да се налага да се пишат и оформят документи ;) Ако е за еднократно или за произволно проверяване е достатъчно да се отиде в банката и да се поиска една разпечатка за определен период и служителите съдействат бързо ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 18 Авг 2009, 0:36

това е направо от сайта

Първа инвестиционна банка въвежда нова информационна интернет услуга Моята Fibank за онлайн проверка на извлечения по кредитни карти и отчети по разплащателни сметки. Новата услуга цели да насърчи клиентите да преустановят използването на традиционните извлечения, разпечатвани на хартия, и е в унисон с Еко програмата на Банката, която е част от стратегията на ПИБ за корпоративна социална отговорност.

С услугата Моята Fibank всеки клиент ще има възможност да проверява своите извлечения по кредитни карти и отчети по разплащателни сметки в интернет, навсякъде и по всяко време - само на един клик разстояние. Тя е продиктувана от нуждата от бърз достъп до информация, която съпътства забързаното ежедневие на съвременния човек. Разработената от Първа инвестиционна банка информационна интернет услуга Моята Fibank, предназначена за физически и юридически лица, е в крак със съвременните тенденции за бърз и удобен достъп до данни. Всеки клиент след предварителна регистрация може да проверява в интернет месечните си извлечения по кредитни карти и справки за движенията по разплащателни си сметки, както и да ги получава по e-mail. С регистрирането си в системата клиентите могат да се откажат от получаване на извлечения, отпечатани на хартия, като по този начин ще участват и в Еко програмата на ПИБ “Кликни и спаси дърво”.

Услугата Моята Fibank позволява да бъдат преглеждани месечните извлечения по кредитни карти, да се правят справки за движенията по разплащателни сметки за предходен период, да се получават извлеченията по кредитни карти и разплащателни сметки по e-mail, да се записват данните от извлечения в различни формати - еxcel, pdf или html, както и да се виждат салдата по сметки в реално време.

Основно предимство при ползването на услугата на Моята Fibank е, че клиентите на ПИБ вече не трябва да посещават банков клон, за да получат извлечение по разплащателната си сметка или да чакат месечното извлечение за кредитната карта да бъде доставено по пощата, за да направят справка за плащанията си. Всичко това вече е достъпно онлайн на адрес https://my.fibank.bg

По този начин клиентите на ПИБ получават безплатно навременна информация, спестяват време, лесно и удобно управляват системата за интернет информация Моята Fibank, за която имат безплатна регистрация, поддръжка и ползване.
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 18 Авг 2009, 0:47

Както повечето казаха ПИБ е банката и според мен.
обичам BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 18 Авг 2009, 4:25

И аз препоръчвам силно ПИБ, като освен потребител, имам участие в част от техническото изпълнение на системите :D

Определено се обръща внимание и се инвестира в модерните канали за комуникация и условията са най-добри
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Авг 2009, 4:50

:shock: Какво единодушие :shock: Явно ПИБ ще спечелят още 1 клиент :mhihi: Няма лошо :D Благодаря ви за мненията , колеги :bchug: :bowdown:
П.С. Само не разбрах... картата в ПИБ трябва да е дебитна Visa Electron ? :roll:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: lancia delta, bmw e46

Мнение от HF4WD » 18 Авг 2009, 11:38

да, много повече опции имаш с Visa Electron

kagebista написа:и да плаща всеки месец такса...

аз доколкото знам онлайн банкирането е безплатна услуга и не се плаща такава такса ако трябва например само да си проверяваш движението по сметките
http://www.fibank.bg/bg/page/42/tab/256

Потребител
Аватар

Мнение от иванов » 21 Авг 2009, 13:54

Алианц Банк дебитна карта Виза Електрон
-такса теглене на банкомат 0,25 ст.
-сметката може да се ползва като разплащателна
-по сметката тече лихва
-безплатно интернет банкиране
-СМС известяване за направени плащания
-овърдрафт по въпросната сметка
мисля че това е по-добрата дебитна карта

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 21 Авг 2009, 14:01

щом си на 18г. и мислиш да си студент - ДСК е най-добрия избор - е ако ще искаш стипендия де :D . Аз имах 2 други карти, но шибаното УНСС(предполагам и други университети) искат сметка в ДСК иначе си вадиш ISC карта.... така ще си спестиш време и пари 8)
36436
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от иванов » 21 Авг 2009, 14:12

при дебитните карти във всички банки минималната възраст е 18 години.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 21 Авг 2009, 14:19

иванов написа:при дебитните карти във всички банки минималната възраст е 18 години.

В ОББ можеш и на 17 да си изкараш.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от иванов » 21 Авг 2009, 14:36

Toneloker написа:
иванов написа:при дебитните карти във всички банки минималната възраст е 18 години.

В ОББ можеш и на 17 да си изкараш.

да прав си колега в някои банки е от 16 нагоре но това са продукти ограничени откъм екстри, но въпреки всичко си прав

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 21 Авг 2009, 14:37

Досега си имах разправии по повод моята дебитна карта Виза Електрон.
Аз съм към ОББ и ми се наложи да правя онлайн плащане, но не става. Отидох...така и така.....друга карта :shock: специално за интернет плащане, която е :shock:

Така че ако искаш да я има тая опция онлайн плащане, ходи и питай, за да не увиснеш като мене.

За ПИБ знам, че всичко им е наред, смисъл има я опцията онлайн плащане, така че направо скачай там.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 21 Авг 2009, 23:00

Ами за пазаруване през EBAY например става ли с Виза Електрон ( за ПИБ става въпрос) ?
Иначе това за спортингбет е супер, въпреки, че еврофутбола е на 30сек от вкъщи :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 21 Авг 2009, 23:11

и от мен глас за ПИБ и ВизаЕлектрон

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата