Не на войната по пътищата
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
Веки се качва и си мисли леле ебати гъзара съм... са ще се кефят мацките... и какво става.. настъпва газта...невинни дечица още свят не видяли и родителите им мъчили се да заченат... умират сред куп ламарини, защото някой си решил да се съзари знаейки че е безнаказан!!!!
Айде живи и здрави и безаварийно
Айде живи и здрави и безаварийно

Аре нема нужда...
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Гъзарейте ... ама на място където при евентуална катастрофа пострадалите да сте само вие. Ма то пък тва ... ква гъзария е
По-добре да трепем хората
И аз съм пускал тема само че във Видео раздела. Доста отговори имаше.
Все пак съм сигурен че доста хора които уж подкрепят идеята пак вилнеят нощем. Някои и денем...
Аз още нямам книжка и искам или не немога да блъсна никой. Дано само не ме отнесе мен някой преди да си я взема

И аз съм пускал тема само че във Видео раздела. Доста отговори имаше.
Все пак съм сигурен че доста хора които уж подкрепят идеята пак вилнеят нощем. Някои и денем...
Аз още нямам книжка и искам или не немога да блъсна никой. Дано само не ме отнесе мен някой преди да си я взема

M - The most powerful letter in the world
- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46
играл съм си с колата , като малко детенце което си играе с колички. това само в случаи когато няма никой наоколо и много добре го познавам пътя. голям кеф беше
честно казано от такива теми ефекта е НУЛА!

честно казано от такива теми ефекта е НУЛА!
- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
докато има теми "Наше момче загина" и после всички съжаляваме,а той е отнесъл със себе си поне още един живот,докато има теми-възхищения на някой безмозъчен рейсър дето "дрифти" из централни улици ,до тогава темата за войната по улиците ще е само популистка,безмислена,тъпа и наивна
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2