Дайте акъл
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
сеат ибиза 1.9 тди 110коня като тая... много по красив варянт за мен от разпространения голф3...Мотора е корав а подръжката му не е от най-скъпите
http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi ... 5755309221
другия варянт е фокус към 99г.Моторите са им здрави,нямат проблеми с турбото при добра подръжка.Ходовата част е стабилна като основни проблеми са биалетите отзад.
другия варянт е фокус към 99г.Моторите са им здрави,нямат проблеми с турбото при добра подръжка.Ходовата част е стабилна като основни проблеми са биалетите отзад.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Колело бе баце,колело.Твойта малко е хем сърби хем боли,хубаво ефтино и икономично.Е нема такова животно.А тва,че не можеш да се събереш в корсата направо ме плаши,аз съм 190 и 130 кила и като дръпна седалкага до края се чувствам добре,само слизането ми е малко трудно.Земи си един такъв кенеф дизел и си свиркай,до къде кара.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
|`oTuH написа:пусни си темата в тунинг.бг
тук няма коли с "евтина" подръжка и нисък разход...
С евтина поддръжка няма, но с никък разход се намират

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Едно време имах Голф2 1.8 над 100к.с. и много му се радвах, че вървеше за времето си. Обаче ръждата го нападна още на шестата му година.... Купих си тройка 1.6... признах го за паметник на ръждата. Не са лоши коли, ама мен специално страшно много ме дразни ръждата. Купих си и Астра 1.7 ТДИ двигател Изуцу, пардон Исузу, вървеше супер за времето си, но на 4!!!! години му протече ръждива струйка от задният прозорец - оттървах се бързо и ги забравих тези марки. И друго - никога не си купувай Рено...
- xpl0d
-
-
Мордехай написа:Едно време имах Голф2 1.8 над 100к.с. и много му се радвах, че вървеше за времето си. Обаче ръждата го нападна още на шестата му година.... Купих си тройка 1.6... признах го за паметник на ръждата. Не са лоши коли, ама мен специално страшно много ме дразни ръждата. Купих си и Астра 1.7 ТДИ двигател Изуцу, пардон Исузу, вървеше супер за времето си, но на 4!!!! години му протече ръждива струйка от задният прозорец - оттървах се бързо и ги забравих тези марки. И друго - никога не си купувай Рено...
Ти какво препоръчваш?

- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Ако много държиш на ръчката и скоростите, в не много високия ценови клас я провери дали има в продажба Пежо 306 S16, 2000 кубика, 16V двигател, 152 коня.
Върви много, бегачка е. Фабрично върви с ABS, лети джанти гуми 205/50/15, хидравлика, ел. стъкла и огледала с подгряване, климатик и прилична аудио система. Гледай да е фаза 3. Демек, трето поколение, последното. Около 4000 лева може да се намери читаво дори и в нашия форум. Ако е по-ново, след 94 година леко ще се качи цената, което е и логично.
Върви много, бегачка е. Фабрично върви с ABS, лети джанти гуми 205/50/15, хидравлика, ел. стъкла и огледала с подгряване, климатик и прилична аудио система. Гледай да е фаза 3. Демек, трето поколение, последното. Около 4000 лева може да се намери читаво дори и в нашия форум. Ако е по-ново, след 94 година леко ще се качи цената, което е и логично.
Да караш Peugeot е страст!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Карама такова 2ра година и няма грам ръжда...Мордехай написа:. Купих си тройка 1.6... признах го за паметник на ръждата. Не са лоши коли, ама мен специално страшно много ме дразни ръждата. ...

Но не бих си купил 2ри път-поне не с този двигател-слаб адски много-75 к.с. ,а градско Сф не пада под 10

Много е нестабилна и има лоши спирачки. Това е ...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Майка ми примерно си кара фиеста 97 1.4 16в и е 75 коня мисля ,върви прилично за кила и к.с. Има клима ,абс ел джамци и тн и харчи малко ,а майка ми трябва да и напомня да сложи 3та
Стигало се е и до прекъсвач ,представям си мен като ме няма какво е
Преди време я купихме за 5-6 мисля сега е 2-3-4 макс...

Live it like you Love it
xpl0d написа:Vaio E30 написа:купи си една жигулка-щарири по 5лв,филтър-2лв и така.нали все пак няма значение(и задължително с АГУ)
Не съм в BG, а и жигулитата нямат ни климатици ни каквито и да било екстри. Иначе защо не. За мен наистина няма значение какво ще е, стига да е немско.
Те, жигулите, са едни от най-популярните немски коли.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
+1 за Ибиза.RSxRacer написа:сеат ибиза 1.9 тди 110коня като тая... много по красив варянт за мен от разпространения голф3...Мотора е корав а подръжката му не е от най-скъпите

- xpl0d
-
-
nikolai_v написа:+1 за Ибиза.RSxRacer написа:сеат ибиза 1.9 тди 110коня като тая... много по красив варянт за мен от разпространения голф3...Мотора е корав а подръжката му не е от най-скъпите
Ибизата не е лош вариант. Като я споменахте сега се замислям за голф 3 ТДИ. По принцип под капака сигурно е еднакво, ама карай ...
Давайте и други мнения. Има време още до крайно решение

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3