Цените падат
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Е.Димитров написа:stillo написа:То пък много хубаво че цените на колите падат така рязко....
иначе тая обява ми изглежда много съмнителна....никой ли още не е ходил да я види колата...та да каже за кво става реч...
Аз се обадих и човека отсреща каза че всичко и било на ред,била в димитровград,верно е че докато не се види-не се знае каква е работата ,но в италия има автомобили от нашата марка и специално Е46 които могат да се вземат на 2-3к евро и то в добро състояние
Италия + добро състояние = Impossible

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
kirilov/325i написа:А като си такъв реалист вземи си продай бмв-то за 5000лв. ко ще кажеш....бива а ?
Не бе приятелю,споделям,ти ако си избираш автомобил който колкото е по-скъп толкова по-добре е друга работа,само споделям,най-вероятно вече няколко човека от този форум са се обадили на обявата,най-вероятно вече не е активна обявата,нещо не четеш както трябва постовете ми,аз съм си купил моята кола изгодно,и не намирам смисъл да я продавам,както е видно от подписа ми имам още една кола и както НЕ е видно в подписа ми имам и един ван крайслер вояджер който продавам и то доста изгодно
Когато си закупувам кола си я взимам за мен си,когато ми омръзне ще я продам дори и за 5000 лева ако струват още толкова.
Тая тема се яви като един своеобразен експеримент,имам един колега който преди си търсеше кола и такива дето бяха по-евтини все казваше "бе нещо им има",е аз си взех кола която според него нещо и имаше и се оказа перфектна(поне за сега -20к километра) а той си взе ...ворд фокус който не само че беше на максимална цена от обявите,ами се оказа удрян,пребоядисван,наложи се да даде ,един месец по късно и 1600 километра минати ,1400 лева за рециклиране на разпръсквачи,2600 лева за съединител(феродов,притискателен и огледален диск който бил някакъв специален) ,рециклиране на стартер и тн. и тн. а колата не беше хич евтина....
теста е че все има за какво да се мрънка ако един автомобил е на нормална цена
вие си знаете де

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е.Димитров написа:...2600 лева за съединител(феродов,притискателен и огледален диск който бил някакъв специален) ...
Всичко друго ОК, ама к'ъв тоз съединител златен бре. То и перформънс моделите не струват толкова дееба. Dual clutch нещо ли кво ше е?

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
То ако става за въпрос и по тънко изпадат,зимал съм Е46 дизел 00г. за 4 к ,заложи я човека не си изпълни договореното +един месец бонус без резултат и тя остана моя.Ма тва са еденични случаи,ако ти стане жега и ти трябват пари не за 7 ами и за 5 ще я дадеш.Но както казаха колегите това не определя пазара.

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
колега найстина виж обявите в mobile.de цените падат, но с нормални темпове(все пак колите остаряват). Когато си купувах моя автомобил през далечната 2007 година имаше и тдски в България и за 5500 и за 10500лв 97-98година в Германия вървяха по 3-4 хиляди ЕВРО...
стегни се малко не може ти да набиеш 2-3хиляди лева в колата си, да си я купил за 10 000 хиляди и след 2 години да я даваш за 5 бона. Ако те дразнят обявите не ги чети....хората само си мислят,че купуват по-евтино след 1-2 години се разбира какво си взел
П. С. Хората са го казали - взима се автомобил в годините точно преди да е спрян от производство така детските му болести ще са най-малко....
стегни се малко не може ти да набиеш 2-3хиляди лева в колата си, да си я купил за 10 000 хиляди и след 2 години да я даваш за 5 бона. Ако те дразнят обявите не ги чети....хората само си мислят,че купуват по-евтино след 1-2 години се разбира какво си взел
П. С. Хората са го казали - взима се автомобил в годините точно преди да е спрян от производство така детските му болести ще са най-малко....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
vanci88 написа:колега найстина виж обявите в mobile.de цените падат, но с нормални темпове(все пак колите остаряват). Когато си купувах моя автомобил през далечната 2007 година имаше и тдски в България и за 5500 и за 10500лв 97-98година в Германия вървяха по 3-4 хиляди ЕВРО...
не ме дразни нищо,просто ми стана странно защо в нашият форум и най-зле изглеждащата кола струва много повече от тези в нормалните обяви,стигам до извода че всеки който продава тук си мисли че тукашните потребители са идиоти,и дай само некаква емблемка от БМВ и веднага я купуват,бе както и да е....
xpl0d написа:Е.Димитров написа:...2600 лева за съединител(феродов,притискателен и огледален диск който бил някакъв специален) ...
Всичко друго ОК, ама к'ъв тоз съединител златен бре. То и перформънс моделите не струват толкова дееба. Dual clutch нещо ли кво ше е?
Маховика бил демпферен и в мотофое струва една торба пари,по магазините само с поръчка от немция
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
от Димитровград очаквай всякакви изненади , най-малкото е била с десен волан колата и лек удар в единя рог
Не виждам какво толкова те притеснява кой какви пари иска на СВОЯТА кола, на която само той знае какво и колко е налято. Факт е , че повечето момчета тук не жалят лев и е съвсем норлано цените им да са поне с 30% над кенефите с най-ниска цена в мобилето....

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Те и по новините приказват, че навсякъде по Горубляне и Дупница са паднали цените на автомобилите. Но я се замислете, ако ще сменяте автомобил - нали и вашия ще трябва да го продадете по-евтино...а за скритите дефекти няма нужда да ги обсъждаме пак.
ПП Цените на колите у форума са наистина по-високи. Има смисъл да си купиш кола от потребител, който е с много мнения/теми, можеш да го провериш какво е писал за колата, като цяло и т.н. После нали се сещаш, че ако нещо има скрито, а ти си дал една торба пари ще пускаш теми за него и ще го осереш пред целия форум, ако ходи по сбирки, по събори и т.н. ще му излезе кофти име и въобще няма да е приятно. Затова, а и поради ред други причини цените на автомобилите във форума са завишени. От тук можеш да си купиш кола с история, и дет се вика и сервизна книжка може да ти напишат.
Аз лично подкрепям по-високите цени във форума, но тези цени, на доказаните потребители, а не на някой регистрирал се тук само, за да продаде някой кенеф.
Айде мир вам
ПП Цените на колите у форума са наистина по-високи. Има смисъл да си купиш кола от потребител, който е с много мнения/теми, можеш да го провериш какво е писал за колата, като цяло и т.н. После нали се сещаш, че ако нещо има скрито, а ти си дал една торба пари ще пускаш теми за него и ще го осереш пред целия форум, ако ходи по сбирки, по събори и т.н. ще му излезе кофти име и въобще няма да е приятно. Затова, а и поради ред други причини цените на автомобилите във форума са завишени. От тук можеш да си купиш кола с история, и дет се вика и сервизна книжка може да ти напишат.
Аз лично подкрепям по-високите цени във форума, но тези цени, на доказаните потребители, а не на някой регистрирал се тук само, за да продаде някой кенеф.
Айде мир вам

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
miroslav4ev написа: Аз лично подкрепям по-високите цени във форума, но тези цени, на доказаните потребители, а не на някой регистрирал се тук само, за да продаде някой кенеф.
Айде мир вам![]()

напълно те подкрепям колега

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Цените тука във форума може да си ги определяме както си искаме,но факт е че от формума никой не купува.Така че само си пишем обяви по Шаблон и т.н да се намираме на работа.Аз имах обява за Е36 '96 края 318 ТДС клима,шпер и т.н нов внос, за форума направих цена 3600лв и никой не се обади.В мобилето беше за 4000лв и се продаде след 3 дни.Така 4е тука коли не се продават, а само има Спам отностно автомобилите.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Цената може и да се определя от продавача, но истинската цена на всяко нещо не само на колите е тази която някой е готов да даде реално!!!
Наблюдавам честичко мобиле.де и цените определено са паднали много, което е естествено предвид кризата и умрелия пазар.
Наблюдавам честичко мобиле.де и цените определено са паднали много, което е естествено предвид кризата и умрелия пазар.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Който има кешовица--той е господаря на положението.Преди два месеца далечен познат изпадна в лошо финансово състояние и след чакане по продажбата на едно 330д 2002 се принуди да го даде за 18К лева!!!!!
Представете си големите автокъщи продаващи масовите марки автомобили в ценовата гама 5-10К лева как са на зор.Особено тея с кредити и ползващи площи под наем,ще продават не,ами пушек ще се вдига.Особено намаление на цените се наблЮдава в по-скъпите автомобили,а при акцизните пазара е умрял и всеки гледа да продаде на колкото и да е такъв автомобил,поне да вземе някакъв кеш от него.
Само че тук във форума се тренират здраво клавиатурните умения и нищо повече.Който си има паричките,или вече си е купил 2 коли на цената на една от преди година и половина,или изчаква идната година.Който няма му остава писането по форумите за душевна утеха.
Представете си големите автокъщи продаващи масовите марки автомобили в ценовата гама 5-10К лева как са на зор.Особено тея с кредити и ползващи площи под наем,ще продават не,ами пушек ще се вдига.Особено намаление на цените се наблЮдава в по-скъпите автомобили,а при акцизните пазара е умрял и всеки гледа да продаде на колкото и да е такъв автомобил,поне да вземе някакъв кеш от него.
Само че тук във форума се тренират здраво клавиатурните умения и нищо повече.Който си има паричките,или вече си е купил 2 коли на цената на една от преди година и половина,или изчаква идната година.Който няма му остава писането по форумите за душевна утеха.
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4