Търся порода куче!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bmwmania1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525tds
- Мечтае да кара: M6
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
kagebista написа:http://www.youtube.com/watch?v=sZv3XMvKPtw
http://www.youtube.com/watch?v=LbN5jJxTKtE
Имам клип питбул вс два пъти по едър от него кангал боят е в пит с холдъри в него, както си го правят. Няма да го пускам щото е прекалено брутален, но до 20- тата минута питбула яде як бой докато кангала се измори и в крайна сметка бе приет в отделението по коремна хирургия на др. Питбул

- ARR_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Купе с 2 врати
- Мечтае да кара: Купе с 4 врати
- Детайли за колата: Седем напред, две назад
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
абе човека не пита кво куче да си вземе за боеве,ами си търси точно тази порода!
явно си е преценил за какво му трябва.
колега ,а може ли да споделиш защо точно тази порода си избрал?
явно си е преценил за какво му трябва.
колега ,а може ли да споделиш защо точно тази порода си избрал?
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Stanchev написа:нещо не може да ме съгласи, че един питбул ще умори това магаре
и предпочитам дого аржентино пред питбула.
Догото е слекция правена за лов на пуми, питбула също би се справил, но най интересно ще ми е с бул териера ако успее да го захапе добре

Не искам куче за бой! Искам стопанин на терена си. Искам голямо-най-голямото защото харесвам такива магарета. И ИСКАМ да е добро и да не се налага като правя гости с барбекю да го затварям в клетка да се дере от злоба. Но искам и като се наложи да пази докаго спя или докато ме няма - да пази като господар и като знае че ме няма да не допуска никой освен мен вкъщи. Да различава добрия от лошия - а това кучетата си го могат само от погледа и миризмата на човека дори.....
Бях се засилил за кавказец. Но когато видях това кутре направо останах без думи. Виждам благородния му нрав на стопанин и как като порасне ще си отстоява на територията. Но и като чета все повече за това как трябва да е възпитано и малко ме е страх дали ще се справя и ще му утвърдя характера. Зает човек съм, а трябват грижи и възпитание в първата година.
Не съм и посредствен човек и имам куче което гледам вече 19 години и го обичам като член от семейството и семейството го обича като такова. За мен това не е вещ, не е придобивка, а нещо което ще е равносилно на другар в нужда
ебати обяснението ама се вкарах във филма
Бях се засилил за кавказец. Но когато видях това кутре направо останах без думи. Виждам благородния му нрав на стопанин и как като порасне ще си отстоява на територията. Но и като чета все повече за това как трябва да е възпитано и малко ме е страх дали ще се справя и ще му утвърдя характера. Зает човек съм, а трябват грижи и възпитание в първата година.
Не съм и посредствен човек и имам куче което гледам вече 19 години и го обичам като член от семейството и семейството го обича като такова. За мен това не е вещ, не е придобивка, а нещо което ще е равносилно на другар в нужда

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
bum_bum написа:Много ги въдят по тия градове с предимно турско население- Кърджали, Хасково, Йвайловград и т.н.
голем off: има няма един град уцели ... да оставим настрана, че в единия грам няма турско население

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
re
Колега имам познат който притежава мужки КАНГАЛ,обу4ено и послу6но до командата ДРЪЖ.Кучето е на 1,5 години подарено от шеф на ГОРСКО СТОПАНСТВО град ИСПЕРИХ.В него регион се срещат доста екземпляри също.Добър пазач и изпълнява командите си на които е научено.
Породата идва от източните части на ТУРЦИЯ и северен ИРАК ие тренирано за пазач на стадата с овце.
Незнам каква кръстоска е ,но в ТУРСКИ форум с клипове където гледах го наричат КУРТЛАР (ВЪЛКО-УБИЕЦ).
Имаше клип в който в клетката на ТИГЪР пуснаха КАНГАЛА и битката беше равностойна.
2-ри клип, 4 КАНГАЛА със диво ПРАСЕ,просто прасето го убиха.
Относно тренирането на КАНГАЛ гледах как с превързани въжета КАНГАЛА тегли селско=стопански ТРАКТОР.
Мога дати събера пове4е информациа относно самия КАНГАЛ,като нрав-характер-привързаност към стопанина си от моя приятел който има такова куче.
Влез тук и напиши TURKISH KANGAL,KANGAL vs WOLF
www.video.google.com
Породата идва от източните части на ТУРЦИЯ и северен ИРАК ие тренирано за пазач на стадата с овце.
Незнам каква кръстоска е ,но в ТУРСКИ форум с клипове където гледах го наричат КУРТЛАР (ВЪЛКО-УБИЕЦ).
Имаше клип в който в клетката на ТИГЪР пуснаха КАНГАЛА и битката беше равностойна.
2-ри клип, 4 КАНГАЛА със диво ПРАСЕ,просто прасето го убиха.
Относно тренирането на КАНГАЛ гледах как с превързани въжета КАНГАЛА тегли селско=стопански ТРАКТОР.
Мога дати събера пове4е информациа относно самия КАНГАЛ,като нрав-характер-привързаност към стопанина си от моя приятел който има такова куче.
Влез тук и напиши TURKISH KANGAL,KANGAL vs WOLF
www.video.google.com
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
kagebista написа:Не искам куче за бой! Искам стопанин на терена си. Искам голямо-най-голямото защото харесвам такива магарета. И ИСКАМ да е добро и да не се налага като правя гости с барбекю да го затварям в клетка да се дере от злоба. Но искам и като се наложи да пази докаго спя или докато ме няма - да пази като господар и като знае че ме няма да не допуска никой освен мен вкъщи. Да различава добрия от лошия - а това кучетата си го могат само от погледа и миризмата на човека дори.....
Не съм и посредствен човек и имам куче което гледам вече 19 години и го обичам като член от семейството и семейството го обича като такова. За мен това не е вещ, не е придобивка, а нещо което ще е равносилно на другар в нужда![]()
Вземи си лабрадор.

Може ли да употребя темата за 9 бебета Дого Аржентино? В момента се продават 7 момчета и 2 момичета. Ако някой прояви интерес, на лично съобщение мога да дам телефон за контакт.
Ако поровите в нета има снимки как изглежда кучето от тази порода. При добро гледане не е агресивен и става супер приятел.
Ако поровите в нета има снимки как изглежда кучето от тази порода. При добро гледане не е агресивен и става супер приятел.
Да караш Peugeot е страст!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
kagebista написа:Не искам куче за бой! Искам стопанин на терена си. Искам голямо-най-голямото защото харесвам такива магарета. И ИСКАМ да е добро и да не се налага като правя гости с барбекю да го затварям в клетка да се дере от злоба. Но искам и като се наложи да пази докаго спя или докато ме няма - да пази като господар и като знае че ме няма да не допуска никой освен мен вкъщи. Да различава добрия от лошия - а това кучетата си го могат само от погледа и миризмата на човека дори.....
Не съм и посредствен човек и имам куче което гледам вече 19 години и го обичам като член от семейството и семейството го обича като такова. За мен това не е вещ, не е придобивка, а нещо което ще е равносилно на другар в нужда![]()
Много ти добро обяснението даже. Мислил ли си за средноазиатка? Това е за мен лично кучето с главно К и адски много си приличат с кангала?
Има доста по-свестен избор от развъдници и кучила и няма забрана за износ.
По разни големи изложби срещам великолепни представители и мога да те свържа с накои от тях ако искаш. Скоро е световното в Братислава и ние ще участваме там така, че бих могъл да си поговоря с развъдчици на Алабайчета там. Цената ако ми е вярна информацията клони към наколко хиляди евро за качествено куче обаче, имай го предвид.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
NeoPrint написа:kagebista написа:Не искам куче за бой! Искам стопанин на терена си. Искам голямо-най-голямото защото харесвам такива магарета. И ИСКАМ да е добро и да не се налага като правя гости с барбекю да го затварям в клетка да се дере от злоба. Но искам и като се наложи да пази докаго спя или докато ме няма - да пази като господар и като знае че ме няма да не допуска никой освен мен вкъщи. Да различава добрия от лошия - а това кучетата си го могат само от погледа и миризмата на човека дори.....
Много ти добро обяснението даже. Мислил ли си за средноазиатка? Това е за мен лично кучето с главно К и адски много си приличат с кангала?
Има доста по-свестен избор от развъдници и кучила и няма забрана за износ.
По разни големи изложби срещам великолепни представители и мога да те свържа с накои от тях ако искаш. Скоро е световното в Братислава и ние ще участваме там така, че бих могъл да си поговоря с развъдчици на Алабайчета там. Цената ако ми е вярна информацията клони към наколко хиляди евро за качествено куче обаче, имай го предвид.
Верна ти е информацията,расовите екземпляри са си доста цифра.Две кутрета бяха платени за 7000 евро с незнам си какво потекло отнай добрия развъдник в Турция.С докарването до бг цифрата скочи доста.
И след една година загинаха по най гадния начин,и с това свърши моя шанс да се здобия с такова куче.Ако си готов за такива цифри ще говоря и ще ти дам телефони и адрес на развъдника.Тва което се предлага в България е 90% мелези или подобие на породата.

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3