Търся порода куче!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds
Мечтае да кара: M6

Мнение от bmwmania1 » 21 Авг 2009, 18:03

това е човека http://www.dog-ejdan.com/
0%
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Авг 2009, 18:35

kagebista написа:http://www.youtube.com/watch?v=sZv3XMvKPtw
http://www.youtube.com/watch?v=LbN5jJxTKtE

:shock:

Имам клип питбул вс два пъти по едър от него кангал боят е в пит с холдъри в него, както си го правят. Няма да го пускам щото е прекалено брутален, но до 20- тата минута питбула яде як бой докато кангала се измори и в крайна сметка бе приет в отделението по коремна хирургия на др. Питбул ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Купе с 2 врати
Мечтае да кара: Купе с 4 врати
Детайли за колата: Седем напред, две назад

Мнение от ARR_ » 21 Авг 2009, 18:59

Мой приятел има такова куче. Ако искаш мога да го питам от къде го е взел.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 21 Авг 2009, 21:45

абе човека не пита кво куче да си вземе за боеве,ами си търси точно тази порода!
явно си е преценил за какво му трябва.
колега ,а може ли да споделиш защо точно тази порода си избрал?

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Авг 2009, 22:15

Stanchev написа:нещо не може да ме съгласи, че един питбул ще умори това магаре :roll:
и предпочитам дого аржентино пред питбула.

Догото е слекция правена за лов на пуми, питбула също би се справил, но най интересно ще ми е с бул териера ако успее да го захапе добре :winky: няма сила дето ще му отвори устата на това "изчадие"
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 21 Авг 2009, 23:31

Не искам куче за бой! Искам стопанин на терена си. Искам голямо-най-голямото защото харесвам такива магарета. И ИСКАМ да е добро и да не се налага като правя гости с барбекю да го затварям в клетка да се дере от злоба. Но искам и като се наложи да пази докаго спя или докато ме няма - да пази като господар и като знае че ме няма да не допуска никой освен мен вкъщи. Да различава добрия от лошия - а това кучетата си го могат само от погледа и миризмата на човека дори.....

Бях се засилил за кавказец. Но когато видях това кутре направо останах без думи. Виждам благородния му нрав на стопанин и как като порасне ще си отстоява на територията. Но и като чета все повече за това как трябва да е възпитано и малко ме е страх дали ще се справя и ще му утвърдя характера. Зает човек съм, а трябват грижи и възпитание в първата година.

Не съм и посредствен човек и имам куче което гледам вече 19 години и го обичам като член от семейството и семейството го обича като такова. За мен това не е вещ, не е придобивка, а нещо което ще е равносилно на другар в нужда ;)

ебати обяснението ама се вкарах във филма :mhihi:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 21 Авг 2009, 23:41

bum_bum написа:Много ги въдят по тия градове с предимно турско население- Кърджали, Хасково, Йвайловград и т.н.

голем off: има няма един град уцели ... да оставим настрана, че в единия грам няма турско население :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

re

Мнение от KEVIN-30 » 22 Авг 2009, 0:00

Колега имам познат който притежава мужки КАНГАЛ,обу4ено и послу6но до командата ДРЪЖ.Кучето е на 1,5 години подарено от шеф на ГОРСКО СТОПАНСТВО град ИСПЕРИХ.В него регион се срещат доста екземпляри също.Добър пазач и изпълнява командите си на които е научено.
Породата идва от източните части на ТУРЦИЯ и северен ИРАК ие тренирано за пазач на стадата с овце.
Незнам каква кръстоска е ,но в ТУРСКИ форум с клипове където гледах го наричат КУРТЛАР (ВЪЛКО-УБИЕЦ).
Имаше клип в който в клетката на ТИГЪР пуснаха КАНГАЛА и битката беше равностойна.
2-ри клип, 4 КАНГАЛА със диво ПРАСЕ,просто прасето го убиха.
Относно тренирането на КАНГАЛ гледах как с превързани въжета КАНГАЛА тегли селско=стопански ТРАКТОР.
Мога дати събера пове4е информациа относно самия КАНГАЛ,като нрав-характер-привързаност към стопанина си от моя приятел който има такова куче.
Влез тук и напиши TURKISH KANGAL,KANGAL vs WOLF
www.video.google.com
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 22 Авг 2009, 0:15

КГБ,това харесва ли ти?

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 22 Авг 2009, 1:21

kagebista написа:Не искам куче за бой! Искам стопанин на терена си. Искам голямо-най-голямото защото харесвам такива магарета. И ИСКАМ да е добро и да не се налага като правя гости с барбекю да го затварям в клетка да се дере от злоба. Но искам и като се наложи да пази докаго спя или докато ме няма - да пази като господар и като знае че ме няма да не допуска никой освен мен вкъщи. Да различава добрия от лошия - а това кучетата си го могат само от погледа и миризмата на човека дори.....

Не съм и посредствен човек и имам куче което гледам вече 19 години и го обичам като член от семейството и семейството го обича като такова. За мен това не е вещ, не е придобивка, а нещо което ще е равносилно на другар в нужда ;)

Вземи си лабрадор. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 22 Авг 2009, 2:42

Вземи си една или две немски и не се занимавай с глупости ;)
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 22 Авг 2009, 15:53

Може ли да употребя темата за 9 бебета Дого Аржентино? В момента се продават 7 момчета и 2 момичета. Ако някой прояви интерес, на лично съобщение мога да дам телефон за контакт.
Ако поровите в нета има снимки как изглежда кучето от тази порода. При добро гледане не е агресивен и става супер приятел.
Да караш Peugeot е страст!

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 22 Авг 2009, 20:02

kagebista написа:Не искам куче за бой! Искам стопанин на терена си. Искам голямо-най-голямото защото харесвам такива магарета. И ИСКАМ да е добро и да не се налага като правя гости с барбекю да го затварям в клетка да се дере от злоба. Но искам и като се наложи да пази докаго спя или докато ме няма - да пази като господар и като знае че ме няма да не допуска никой освен мен вкъщи. Да различава добрия от лошия - а това кучетата си го могат само от погледа и миризмата на човека дори.....

Бях се засилил за кавказец. Но когато видях това кутре направо останах без думи. Виждам благородния му нрав на стопанин и как като порасне ще си отстоява на територията. Но и като чета все повече за това как трябва да е възпитано и малко ме е страх дали ще се справя и ще му утвърдя характера. Зает човек съм, а трябват грижи и възпитание в първата година.

Много ти добро обяснението даже. Мислил ли си за средноазиатка? Това е за мен лично кучето с главно К и адски много си приличат с кангала?
Има доста по-свестен избор от развъдници и кучила и няма забрана за износ.
По разни големи изложби срещам великолепни представители и мога да те свържа с накои от тях ако искаш. Скоро е световното в Братислава и ние ще участваме там така, че бих могъл да си поговоря с развъдчици на Алабайчета там. Цената ако ми е вярна информацията клони към наколко хиляди евро за качествено куче обаче, имай го предвид.

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 22 Авг 2009, 20:19

С последното изречение на Неопринта се изчерпа темата :mhihi:
Може да заключвате :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 22 Авг 2009, 20:51

NeoPrint написа:

Много ти добро обяснението даже. Мислил ли си за средноазиатка? Това е за мен лично кучето с главно К и адски много си приличат с кангала?
Има доста по-свестен избор от развъдници и кучила и няма забрана за износ.
По разни големи изложби срещам великолепни представители и мога да те свържа с накои от тях ако искаш. Скоро е световното в Братислава и ние ще участваме там така, че бих могъл да си поговоря с развъдчици на Алабайчета там. Цената ако ми е вярна информацията клони към наколко хиляди евро за качествено куче обаче, имай го предвид.

Верна ти е информацията,расовите екземпляри са си доста цифра.Две кутрета бяха платени за 7000 евро с незнам си какво потекло отнай добрия развъдник в Турция.С докарването до бг цифрата скочи доста.
И след една година загинаха по най гадния начин,и с това свърши моя шанс да се здобия с такова куче.Ако си готов за такива цифри ще говоря и ще ти дам телефони и адрес на развъдника.Тва което се предлага в България е 90% мелези или подобие на породата.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата