Заслужава ли си да купя това BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 23 Авг 2009, 19:28

BMW_wow написа:TUZara Искаш да кажеш че си взимал кола без да я огледаш на място и без да знаеп как е като цяло..

По принцип ще ми е трудно да се доверя само на описанието на колата и т.н а и двигателя се надявам да е наред най-вече та не знам как ще стане след като не разбирам от коли достатъчно за да знам кое как трябва да и е
Колега като не разбираш вземаш някой който разбира.Ти май не си чувал че кола,жена и прасе са на късмет.Какво толкова умуваш не мога да те разбера.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 23 Авг 2009, 19:29

Не знам какво се чудиш толкова все едно ще копуваш самолет или апартамент,имаш ли парите говориш с колегата карате я на една диагностика и я взимаш!Аз моята по 3 снимки на кръст от Германия я взех ти се чудиш!
Стреляй смело,даже и да не става за кола на части ще си избиеш парите!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар

Мнение от TUZara` » 23 Авг 2009, 19:29

Взимал съм кола по снимка от германия...Питаха харесва ли ти - да-докарвай я...Когато ходих да си я взема от шела с бащата с една торбичка от Хигия с 13000лв. в нея и чакам колата 124 купе широка лайсна и чакаме колата да дойде когато я видяхме не вярвах,че това е за нса...Стойм и гледаме.Когато я видяхме на немски номера се усетихме и скочихме и забравихме парите на масата...Така,че не е нужно да я тестваш 2 месеца за да намериш перфектната кола.Може да тестваш някоя всичко да е ОК и след седмица да е леш..да е била само закърпена.Собственика на колата е маняк.Има доста парички пича и колата е гледана с мерак и пари,така,че няма смисъл от притеснение.Продава я защото си е взел Е60 535 с уникална визия,а не защото нещо и има.Ако имаш парите - взимай я-няма да съжеляваш.Поне аз бих я взел.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 23 Авг 2009, 19:49

и моята кола я порачах само по снимки и по думите на приятеля ми който ми я докара от Италия :D
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 23 Авг 2009, 21:02

Виж сега брато всичко е късмет ;) Тя ако е напудрена за продан ти и да гледаш пак може да те обуят ;) Така че ако имаш кешовицата и мислиш че това е твоята кола иди поне я виж ;) А ако е така както казва Тузара значи ше се върнеш с нея :DАз моята кола я видях в Мобиле на снимки от преди 2 години когато е била адската лимка ;) Е като отидох и я видях останах малко разочарован,но пак я отнесох :D
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Авг 2009, 22:41

BMW_wow написа:TUZara Искаш да кажеш че си взимал кола без да я огледаш на място и без да знаеп как е като цяло..

Колега и аз мойта така я лапнах, то колата сама те взима, то кат жената косурите после......

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 23 Авг 2009, 22:43

Чип да я прави 163 к.с. и то оригинален чип .... Да знаете, аз не бих дал толкова пари за колата. Да направена, изглежда добре. Джантите са пари салона е пари, всичко не сток е пари, дори и състоянието да е перфектно, трябва наистина да си голям ентусиаст и да имаш пари в повече за да я купиш. Не съм фен на Е36 сигурно затова не бих дал 8 000 освен ако не е поне 328 или М преди 2 години струваха толкова в тази конфигурация. Сега за над 5 000 лева няма да иска никой да я застрахова, няма акциз които да я прави екзотична, не е от последните години на производство. Просто една запазена и гледана кола в която са вложени пари. Които за съжаление трудно могат да се избият с продажбата.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 23 Авг 2009, 23:05

Взимай я БЪРЗООООООООО :) :D
Че и мен почна да ме тресе ПАК треската за ... гледано по-мощно Е36 8) :mhihi: Любим, ама мноо любим модел ;) А тази еее... :shock: :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 23 Авг 2009, 23:16

Заради годината няма да искат да я застраховат над 5000.
Иначе.
Педалите са боклуци или поне монтирани брутално.
Салона е от англичанка (по снимките), в което няма нищо лошо.
Не е с дигитална клима (пак се преживява).
...ама тоя чип и тези 163 коня... как са ги измислили :) Ако се поразтърсите малко, ще видите че нищо не може да избута това 1.8 нагоре като коне, освен на Downing Atlanta Supercharger kit-a, който oт това което съм чел вади 170 коня на колелата при 7.5lb boost.
От т.нар. пълен М-пакет липсват праговете.

Моите изводи са, че колата е един правеняк от стоковица. От там нататък се стреля насляпо дали момчето, което е правило колата е технически грамотно и е изпипало монтажите както трябва, или са му се досвидявали стотинки за дребните неща и всичко е правено с рапидки, свински опашки и изолирбанд. Като гледам в Е36, много малко хора са склонни да извадят поялник... Най-лесно проличава като се свали кората над педалите и се погледне нагоре. Ако е адската плетеница от свински опашки и гьотере, ясна работата :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 23 Авг 2009, 23:21

liloff написа:...

Напълно подкрепям. Изглежда пипната, но гледай да не се получи така че да трябва да си пипаш джоба после за допълнителни разходи.
А и като лично мнение да си вземеш вече толкова стара кола... при условие че за още 3-3500 можеш да си вземеш с 10 години по-нова кола(вярно не толкова "наточена", ма пък и то с тия 150 коня да кажем че е наточено...)... просто не е рентабилно.
Вярно е, че бензинов двигател на БМВ, ако е гледан е почти вечен..но 16 години не ми се вярва да я е гледал някой..

Като заключение ще кажа, че ако плануваш да я държиш повече от две година и половина - две - въобще не си заслужава.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 23 Авг 2009, 23:45

Aбе, колеги, кой говори изобщо за рентабилност при покупка на толкова стар модел като Е36... Тук въпроса опира до това колко си фен точно на този модел. Ако момчето е такъв, за тази кола парите си заслужават. Аз не бих се замислила нито миг, ако ги имам и съм на 20-на и няколко години. И повече не мога да отделя. За мен Е36 си остава един от най-красивите и здрави стари модели на марката :bowdown: Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BMW_wow » 23 Авг 2009, 23:48

точно това е че годините ме притесняват доста.. а и вече двигателя как е не знам ако я даде човека за 6 000 :|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 23 Авг 2009, 23:50

Apassionata написа:Aбе, колеги, кой говори изобщо за рентабилност при покупка на толкова стар модел като Е36... Тук въпроса опира до това колко си фен точно на този модел. Ако момчето е такъв, за тази кола парите си заслужават. Аз не бих се замислила нито миг, ако ги имам и съм на 20-на и няколко години. И повече не мога да отделя. За мен Е36 си остава един от най-красивите и здрави стари модели на марката :bowdown: Изображение

Кака, баш бая си е до рентабилност. Мен не ме плаши колата като кола, плаши ме Ганьо (избери си произволна личност, за да си го представиш) какво е направил по колата в мечтите си да upgrade-не ;)
Засега най-малко нашарените коли са Z3-ките и Compact-ите, въпреки че днес едни люлински лъвчета искаха да си играят и се бяха вкарали във филма по Сливница. ;)

Аватар

Мнение от TUZara` » 24 Авг 2009, 0:10

По колата пакета си е оригинален,климата си работи,а салона е от англичанка - да,но е перфектен.Говорил съм с момчето 5 пъти и
щях да я взимам за мене.Чипа не помня при Лъчо ли беше слаган или беше казал,че е немски stage 2 не помня вече гледах много коли тогава и се поомотах.По колата не са жалени пари при правенето и и знам,че се потдържа само в официални сервизи на БМВ.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 24 Авг 2009, 1:54

Тази година 93, За толкова пари 6826 лв трябва да е отлична машината.. или качваш се и караш без да има хлоп троп и неща за смяна. Диагностиката трябва да каже, че всичко е ОК. Ако всичко е така както пише, изглежда колата е на ценител и ако вземеш сток, за да постигнеш този вид ще трябва да излезнеш от бая пари.. по груби цени, които съм гледал за моята ...салон 800 лв, джанти 800, борд 300 с монтажа, Алпайн 200, лайсни 150, добавка задна 100 броня предна и тя дин куп, ейнджъл 75, и други...

инак

Ксенонови фарове - на снимките не личи или ксенона е 4300к
Стерео уредба Аллпайн е едно от най-добрите
Шибедах - готина екстра!
Пълен оптичн M-Пакет,
външен - няма прагове ; задната броня е нормалната но с ///М добавка
вътрешен - много готини седалки, определно много по-добри като усещане, има забележка по страниците, нормално за кола в която се возят хора.
Оригинален софтуерен чип - 163 к. с. - 318 ис е 142 к.с. мисля! 20кс с чип на атмо. :shock: но ако диното е показало :bowdown:
черен таван - готина екстра
кожен подлакътник - ткакто си трябва
М-огледала (електрически + подгряване) ел и подгрев е мн добре!,
големият борд-компютър е с оригиналната ръчка за управление, нещо пикселите май не са мн ОК иначе е готина екстра и ако е с чек още по-добре
angel eyes на фаровете - добра визия
рингове в таблото -
М-кови джанти 17' (5 бр. ) с добри гуми 225/45/17, хубав модел
с последно спортно гърне с 2 накрайника ripspeed - стига да не реве като за последно е ОК
М-кови педали, - 2 липсват

И все пак това са снимки :) на живо ще се види най-добре!
Успех и на двама ви !!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата