Форум ****

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 26 Авг 2009, 9:05

Извинявам се колеги но просто съм видял че така го правят с "извадено от" и затова и аз така го направих, а иначе за информацията тя не е ли публична в крайна сметка? И мога ли да ползвам информацията на форума ?

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Авг 2009, 9:46

Аз в предишният си пост мисля съм ти направил нужната извадка от информацията, за която питаш...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acceleration » 26 Авг 2009, 9:52

ок ясно ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 26 Авг 2009, 9:59

В този си вид си е чиста кражба :idea:
Никъде не видях имената на човека написал статиите :idea:
И трябва да поискате писмено разрешение от управата на клуба :idea:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acceleration » 26 Авг 2009, 10:23

готово оправени са !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Авг 2009, 12:46

Ползваш чужда информация за комерсиален (фирмен) сайт и форум, за писането на която вероятно взимаш заплата! БМВ клуб България е собственик на нашия форум и не е оторизирал ползването на информацията в рекламирания от теб (също без наше съгласие) сайт! Ако не ти дреме за юридическата страна, мисля, че е редно поне от морален аспект да осъзнаеш нередността на тези действия. Уважаваме и ползваме услугите на мобиле.бг, нека не разваляме отношенията между сайтовете ни! Настоявам откраднатите текстове да бъдат премахнати от вашия сайт незабавно, освен ако авторите им не ги пуснат лично и от свое име!!!
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 26 Авг 2009, 18:31

Напълно съм съгласен с горната позиция!

Предлагам тогава да се въведе ред най-накрая тук?!
Направете достъпа чрез SMS, плаща 2,40 лв. с ДДС и ползва НИК-а си един месец! Ако не го поднови, губи го!
Така няма кой да чете и да не си плаща!

И, те така!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 26 Авг 2009, 21:09

Боби, не ни е целта да се комерсиализираме до толкова, но е обидно да си си правил труда да превеждаш статии, да събираш информация и на края темата ти да се окаже на друго място пусната от друго име и на всичкото отгоре някой да взема пари за това :confused: дори да не гледаме правната страна на нещата някак си не е морално :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 26 Авг 2009, 22:04

X-citer написа:............но е обидно да си си правил труда да превеждаш статии, да събираш информация и на края темата ти да се окаже на друго място пусната от друго име и на всичкото отгоре някой да взема пари за това :confused: дори да не гледаме правната страна на нещата някак си не е морално :confused:

обидно е и друго...да си си направил труда да преведеш и да събереш информация и да я постнеш в даден форум, за да е достъпна за редовите юзъри и в един момент да се окаже, че авторското право пък е собственост на този форум...дето не схващам пък точно кво участие има в създаването на въпросния пост... :kuku:

но пък явно по някакъв неразбираем за мен начин е морално.... :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 26 Авг 2009, 22:06

X-citer написа:Боби, не ни е целта да се комерсиализираме до толкова, но е обидно да си си правил труда да превеждаш статии, да събираш информация и на края темата ти да се окаже на друго място пусната от друго име и на всичкото отгоре някой да взема пари за това :confused: дори да не гледаме правната страна на нещата някак си не е морално :confused:

Любо, познавам Митко( Acceleration)доста добре.
И силно ме съмнява това, че е решил да изкара някой лев на гърба на човек който САМО е превел нещо от друго място в нет-а.
Мисля, че е решил да попуализира форума и клуба.
Според мен той е горд че е част от тази общност! Горд е, че може да направи нещо
за някой който си е направил труда да си "вади" очите и да превежда инфо за любимата на всички ни марка!
Ако аз бях автор(или човека преводач), щях да се радвам че ползват инфото което съм побликувал.

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Авг 2009, 22:47

zazomazo написа:
X-citer написа:............но е обидно да си си правил труда да превеждаш статии, да събираш информация и на края темата ти да се окаже на друго място пусната от друго име и на всичкото отгоре някой да взема пари за това :confused: дори да не гледаме правната страна на нещата някак си не е морално :confused:

обидно е и друго...да си си направил труда да преведеш и да събереш информация и да я постнеш в даден форум, за да е достъпна за редовите юзъри и в един момент да се окаже, че авторското право пък е собственост на този форум...дето не схващам пък точно кво участие има в създаването на въпросния пост... :kuku:

но пък явно по някакъв неразбираем за мен начин е морално.... :roll:

колега, не пиши тук, защото такива са правилата
важи авторското право :mhihi:
зависи как разбираш нещата - приемаш, че има БМВ общност с БМВ форум, автомобилна общност с някой друг форум или нещо казано и написано просто ей така, да го има в интернет
освен това ако е копи и пейст от автора, едва ли някой ще каже нещо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 26 Авг 2009, 22:52

човек си изказва мнението! и кво следва!?
не пиши тук! ;)

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Авг 2009, 22:56

ти въобще не четеш
не ми е в стила да пиша обяснения с хиляди думи иначе има какво да се каже
ако си го разбрал така - ОК, това беше лично мнение, не ангажирам никого с него :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 26 Авг 2009, 23:04

Слави,освен че чета! понякога и асимилирам прочетеното! :D
а в последно време,просто само си чета и се чудя!

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Авг 2009, 23:06

St.Dilov написа:Слави,освен че чета! понякога и асимилирам прочетеното! :D
а в последно време,просто само си чета и се чудя!

не си сам :mhihi:
"не пиши тук" е шега, то е ясно
все пак всеки сам си решава, а като започне да пише важат някакви правила ... и така :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата