Форум ****
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Извинявам се колеги но просто съм видял че така го правят с "извадено от" и затова и аз така го направих, а иначе за информацията тя не е ли публична в крайна сметка? И мога ли да ползвам информацията на форума ?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
В този си вид си е чиста кражба
Никъде не видях имената на човека написал статиите
И трябва да поискате писмено разрешение от управата на клуба

Никъде не видях имената на човека написал статиите

И трябва да поискате писмено разрешение от управата на клуба

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ползваш чужда информация за комерсиален (фирмен) сайт и форум, за писането на която вероятно взимаш заплата! БМВ клуб България е собственик на нашия форум и не е оторизирал ползването на информацията в рекламирания от теб (също без наше съгласие) сайт! Ако не ти дреме за юридическата страна, мисля, че е редно поне от морален аспект да осъзнаеш нередността на тези действия. Уважаваме и ползваме услугите на мобиле.бг, нека не разваляме отношенията между сайтовете ни! Настоявам откраднатите текстове да бъдат премахнати от вашия сайт незабавно, освен ако авторите им не ги пуснат лично и от свое име!!!
Never mistake motion for action...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Боби, не ни е целта да се комерсиализираме до толкова, но е обидно да си си правил труда да превеждаш статии, да събираш информация и на края темата ти да се окаже на друго място пусната от друго име и на всичкото отгоре някой да взема пари за това
дори да не гледаме правната страна на нещата някак си не е морално 

X-citer написа:............но е обидно да си си правил труда да превеждаш статии, да събираш информация и на края темата ти да се окаже на друго място пусната от друго име и на всичкото отгоре някой да взема пари за товадори да не гледаме правната страна на нещата някак си не е морално
обидно е и друго...да си си направил труда да преведеш и да събереш информация и да я постнеш в даден форум, за да е достъпна за редовите юзъри и в един момент да се окаже, че авторското право пък е собственост на този форум...дето не схващам пък точно кво участие има в създаването на въпросния пост...

но пък явно по някакъв неразбираем за мен начин е морално....

X-citer написа:Боби, не ни е целта да се комерсиализираме до толкова, но е обидно да си си правил труда да превеждаш статии, да събираш информация и на края темата ти да се окаже на друго място пусната от друго име и на всичкото отгоре някой да взема пари за товадори да не гледаме правната страна на нещата някак си не е морално
Любо, познавам Митко( Acceleration)доста добре.
И силно ме съмнява това, че е решил да изкара някой лев на гърба на човек който САМО е превел нещо от друго място в нет-а.
Мисля, че е решил да попуализира форума и клуба.
Според мен той е горд че е част от тази общност! Горд е, че може да направи нещо
за някой който си е направил труда да си "вади" очите и да превежда инфо за любимата на всички ни марка!
Ако аз бях автор(или човека преводач), щях да се радвам че ползват инфото което съм побликувал.
zazomazo написа:X-citer написа:............но е обидно да си си правил труда да превеждаш статии, да събираш информация и на края темата ти да се окаже на друго място пусната от друго име и на всичкото отгоре някой да взема пари за товадори да не гледаме правната страна на нещата някак си не е морално
обидно е и друго...да си си направил труда да преведеш и да събереш информация и да я постнеш в даден форум, за да е достъпна за редовите юзъри и в един момент да се окаже, че авторското право пък е собственост на този форум...дето не схващам пък точно кво участие има в създаването на въпросния пост...![]()
но пък явно по някакъв неразбираем за мен начин е морално....
колега, не пиши тук, защото такива са правилата
важи авторското право

зависи как разбираш нещата - приемаш, че има БМВ общност с БМВ форум, автомобилна общност с някой друг форум или нещо казано и написано просто ей така, да го има в интернет
освен това ако е копи и пейст от автора, едва ли някой ще каже нещо
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Слави,освен че чета! понякога и асимилирам прочетеното!
а в последно време,просто само си чета и се чудя!

а в последно време,просто само си чета и се чудя!
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4