ел. самобръсначка
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Аз имам няк'ва среден клас филипс, като я взех беше около 150 еур. Ако се бръснеш всеки ден е ок, ако обаче ти порастне малко повече брадата става тегаво, особено ако брадата ти е като мойта - всеки косъм със собствено мнение
Като цяло - не си струва, не е като електрическа четка за зъби

Като цяло - не си струва, не е като електрическа четка за зъби

In Ban We Trust!
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Идеята на тези електрически самобрасначки е улесняване на всекидневното бръснене, т.е. когато се бръснеш всяка сутрин, тогава наистина си заслужава - няма четка, няма крем/гел за бръснене, иначе ако се бръсне човек на три четири дена не е най-удачният вариант ( както е в моя случай). Наскоро купихме на баща ми за подарък Браун, отначало му беше кофти, но след като свикна, каза че всичко е ок. (ма той човека всяка сутрин е пред огледалото). Това е моето скромно мнение 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
acer написа:Преди бях гледал някаква на филипс, ако не се лъжа с екранче на бръсначката за 600-700лв- винаги съм се чудил, ръце ли излизат от тая джаджа да те обръснат
И уста да ти направи нещо друго...
Иначе хубавата ел.самобръсначка си е удобство, но наистина първите 1-2 седмици е тегаво.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
И аз имам електрическа на Филипс ама честно не съм много доволен след като се обръсна пак навсякаде боцка
и си се бръсна с жилет 3 или 4 и си ми е екстра
обаче при всеки е различно 

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
аз се бръсна на 3-4 дни и така да се каже - леко брадясвам, та явно машинката няма да ми се отрази добре....а си мислех, че с нея ще е по лесно, даже често дължината на брадата ми изпреварва дължината на косата....явно ще си се дера с ножчетата.... 

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
И мойта приятелка искаше да ми подари едно такова... сега като чета.. добре че си избрах друг подарък

- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
колега щом се бръснеш на 3-4 дни и бързо ти расте брадата те съветвам да си вземеш нещо от този род http://www.bg-look.com/uredi-za-krasota/remington-PG400#
има си всичко - представка за оформяне на бакенбардите, представка за бръснене - широка и тясна , разни гребенчета и представки за регулиране на дебелината на при подстригване ! Аз ползвам такава машинка и съм много доволен! Почти две години не съм виждал бръснарско ножче ! На 4-5 дни се взимам с тясната преставка за подтригване и съм ОК !
има си всичко - представка за оформяне на бакенбардите, представка за бръснене - широка и тясна , разни гребенчета и представки за регулиране на дебелината на при подстригване ! Аз ползвам такава машинка и съм много доволен! Почти две години не съм виждал бръснарско ножче ! На 4-5 дни се взимам с тясната преставка за подтригване и съм ОК !

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
http://www.bg-look.com/uredi-za-krasota ... ton-PG400#
това ми звучи повече от добре....наистина ли е качествена стока, че много функционалните неща обикновенно са компромис между няколко продукта....
това ми звучи повече от добре....наистина ли е качествена стока, че много функционалните неща обикновенно са компромис между няколко продукта....
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
ами аз съм много доволен от тази специално, и то точно от този сайт си я поръчах, но мисля че беше последната бройка или нещо такова , защото много трудно я намериха и ме забавиха с доставката към 10 дни ! Можеш да провериш все пак и на други места !
А ако примерно държиш на по известна марка може да видиш това http://www.dekom.bg/?page=product_details&structure=Products&instanceID=6538&FCID=FCeb77ea76f80f1798cab9eb70fcd5b17f
то ми се струва даже още по добро, а разликата в цената не е голяма !!!
или разгледай тук http://www.profesionalist.com/3180051-list.aspx
надявам се да съм помогнал
А ако примерно държиш на по известна марка може да видиш това http://www.dekom.bg/?page=product_details&structure=Products&instanceID=6538&FCID=FCeb77ea76f80f1798cab9eb70fcd5b17f
то ми се струва даже още по добро, а разликата в цената не е голяма !!!
или разгледай тук http://www.profesionalist.com/3180051-list.aspx
надявам се да съм помогнал

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Вземи си Жилет Фюжън и забрави за други бръсначки. Тия електрическите не са за гъста и твърда брада.
Варианта с тример (има на Ремингтън в Техно маркет за по 25-30 лв. _ също е добре - по-малък е от обикновена машинка за постригване и хваща супер късо.
Иначе моделите на Филипс от по 200-300 лв. са доста добри , но е малко прекалено за бръсначка....
Браун не съм ползвал
Варианта с тример (има на Ремингтън в Техно маркет за по 25-30 лв. _ също е добре - по-малък е от обикновена машинка за постригване и хваща супер късо.
Иначе моделите на Филипс от по 200-300 лв. са доста добри , но е малко прекалено за бръсначка....
Браун не съм ползвал

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
А някой спомня ли си старите железни самобръсначки ,който бяха с винтче и като го въртиш и цялата самобръсначка се отваря и вътре се слага бръснарското ножче и след това е затваряш ....Много ретро е
). Иначе пробвах с какви ли не,но от почти две години ползвам Gillette Max turbo 3 -по-точно ми е подарък и съм доволен.Преди пробвах всичките серии на Gillette включително и тези,който са като Big-четата ,много бързо се изхабяват. Преди бях доволен от старият SENZOR, но сега откакто съм с Мах турбо 3- не желая да е сменям с други. Освен това батериите са супер издръжливи - изкарват по две години хем се бръсна през ден и не порязват,но напоследък чувам ,че доста се оплакват от тези Gillette-явно качеството не е на ниво и се внасят някакви ефтини боклуци.

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Да споделя и аз опит
.
Майка ми дотътри един от лачените Филипс с неземните дискове и алабала. Еми скъсах си нервите с това нещо. Човек не може да каже, че не бръсне, но не може и да каже, че бръсне.
Бръсна се 2 пъти в седмицата със самобръсначка (жилетка) - определено не става ако е само 2 пъти в седмицата с машинка. Съгласен съм с колегите, че машинката е за всекидневно бръснене, но за мързелите - драпай с жилетката и толко
.
Ако държи жена ти на някакъв мъжки хигиеничен уред - земи един тример.
sineok_pi4_ , сори, че в темата на колегата, но какво аджеба правят теа вибрации на таа жилетка?

Майка ми дотътри един от лачените Филипс с неземните дискове и алабала. Еми скъсах си нервите с това нещо. Човек не може да каже, че не бръсне, но не може и да каже, че бръсне.
Бръсна се 2 пъти в седмицата със самобръсначка (жилетка) - определено не става ако е само 2 пъти в седмицата с машинка. Съгласен съм с колегите, че машинката е за всекидневно бръснене, но за мързелите - драпай с жилетката и толко

Ако държи жена ти на някакъв мъжки хигиеничен уред - земи един тример.

sineok_pi4_ , сори, че в темата на колегата, но какво аджеба правят теа вибрации на таа жилетка?
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3