и пак роми вилнеят срещу полицаи !!! ДОКОГА
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
pimpi написа:Аз пък да споделя една случка от личен опит - докато бях в USA 2006-та година на 20метра от мен 6 полицаи застреляха едно негро и шестимата защото извади пистолет (ПРЕДИ ДА ГО ИЗПОЛЗВА !!!). Застреляха го като куче, дойде линейка провериха го дали мърда с подритване и се врътнаха ! За мен щом стреляш по полицай ПОЛИЦАЯТ ТРЯБВА ДА СТРЕЛЯ ПО ТЕБ ! Разбира се не да става стрелбище по улиците, но престъпниците трябва да знаят, че и на тях има какво да им се случи ! Колегата по-горе е прав закона в тази страна е на страната на престъпниците независимо мангали или не ! Това е което трябва да се промени. Не е странно, че се стреля по полицаите - правят го навсякъде по света, странното е реакцията на нашата полиция да обърне и другата буза !? Дано бат Бойко вземе мерки по този и въпрос ! И да уточня нито съм полицай нито ги обичам, дори напротив много ме дразнят повечето, но за добро или лошо те трябва да всяват ред и респект, а при сегашната ситуация всяват само смях и подигравки ! Утре тея мангали ще посегнат на моето семейство и полицията няма да ми помогне, ще се наложи аз да ги застрелям и да ме съдят като убиец !
Колега, ти видя какво стана с полицая от с. Бояджик заради няколко шамара (може би несъществуващи) на цигани, които си позволиха да оскверняват и да се гаврят с националният ни флаг-1000 лв. глоба и УВОЛНЕНИЕ за това, че е взел отношение. Прави си сметката за какви "правомощия" говорим изобщо...
Никой не мое ма връне на селу!
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
Аз немоа аджеба да проумея за какво им се дава оръжие на тея полицаи като не го ползват?
е тва е глупава държава глупави закони за тва ги праят на калинки тея полицаи .. шото те дефактно нема кво да направят със тоя пиклив закон , за кво във Щатите сички ги е бъз от полицията? щото полицията има правата да те прави каквото сметне за добре .. и има правомощие да ти разпарчадиса тиквата като извадиш пистолет да се праиш на мъж камоли да стреляш е тва е нема оправия и така ше си остане ..

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
saleen написа:pimpi написа:Аз пък да споделя една случка от личен опит - докато бях в USA 2006-та година на 20метра от мен 6 полицаи застреляха едно негро и шестимата защото извади пистолет (ПРЕДИ ДА ГО ИЗПОЛЗВА !!!). Застреляха го като куче, дойде линейка провериха го дали мърда с подритване и се врътнаха ! За мен щом стреляш по полицай ПОЛИЦАЯТ ТРЯБВА ДА СТРЕЛЯ ПО ТЕБ ! Разбира се не да става стрелбище по улиците, но престъпниците трябва да знаят, че и на тях има какво да им се случи ! Колегата по-горе е прав закона в тази страна е на страната на престъпниците независимо мангали или не ! Това е което трябва да се промени. Не е странно, че се стреля по полицаите - правят го навсякъде по света, странното е реакцията на нашата полиция да обърне и другата буза !? Дано бат Бойко вземе мерки по този и въпрос ! И да уточня нито съм полицай нито ги обичам, дори напротив много ме дразнят повечето, но за добро или лошо те трябва да всяват ред и респект, а при сегашната ситуация всяват само смях и подигравки ! Утре тея мангали ще посегнат на моето семейство и полицията няма да ми помогне, ще се наложи аз да ги застрелям и да ме съдят като убиец !
Колега, ти видя какво стана с полицая от с. Бояджик заради няколко шамара (може би несъществуващи) на цигани, които си позволиха да оскверняват и да се гаврят с националният ни флаг-1000 лв. глоба и УВОЛНЕНИЕ за това, че е взел отношение. Прави си сметката за какви "правомощия" говорим изобщо...
Първо в закона няма наказание "шамари", има само "затвор"

И второ - оправдаха го на втора инстанция

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Nikkie написа:Аз немоа аджеба да проумея за какво им се дава оръжие на тея полицаи като не го ползват?е тва е глупава държава глупави закони за тва ги праят на калинки тея полицаи .. шото те дефактно нема кво да направят със тоя пиклив закон , за кво във Щатите сички ги е бъз от полицията? щото полицията има правата да те прави каквото сметне за добре .. и има правомощие да ти разпарчадиса тиквата като извадиш пистолет да се праиш на мъж камоли да стреляш е тва е нема оправия и така ше си остане ..
![]()
Най- доброто "оръжие" е нормативната база, която да ти позволява без притеснение да прилагаш закона, а не да бъдеш негова жертва, за това, че си свършил работата си. С тия закони и съдилища и с АК47 да си въоръжен-все си от прецаканата страна. По нашите закони докато върши задълженията си полицаят се води "неприкосновен"-но по какъв начин-в никой нормативен акт не е упоменато-изобщо глупава и недомислена работа.
- saleen
- старши ентусиаст
-
flame написа:saleen написа:pimpi написа:Аз пък да споделя една случка от личен опит - докато бях в USA 2006-та година на 20метра от мен 6 полицаи застреляха едно негро и шестимата защото извади пистолет (ПРЕДИ ДА ГО ИЗПОЛЗВА !!!). Застреляха го като куче, дойде линейка провериха го дали мърда с подритване и се врътнаха ! За мен щом стреляш по полицай ПОЛИЦАЯТ ТРЯБВА ДА СТРЕЛЯ ПО ТЕБ ! Разбира се не да става стрелбище по улиците, но престъпниците трябва да знаят, че и на тях има какво да им се случи ! Колегата по-горе е прав закона в тази страна е на страната на престъпниците независимо мангали или не ! Това е което трябва да се промени. Не е странно, че се стреля по полицаите - правят го навсякъде по света, странното е реакцията на нашата полиция да обърне и другата буза !? Дано бат Бойко вземе мерки по този и въпрос ! И да уточня нито съм полицай нито ги обичам, дори напротив много ме дразнят повечето, но за добро или лошо те трябва да всяват ред и респект, а при сегашната ситуация всяват само смях и подигравки ! Утре тея мангали ще посегнат на моето семейство и полицията няма да ми помогне, ще се наложи аз да ги застрелям и да ме съдят като убиец !
Първо в закона няма наказание "шамари", има само "затвор"![]()
1.А употреба на физическа сила и помощни средства има ли, или няма-в предвидените от закона случаи?
2.Наказание "затвор" за такива простотии няма, има една глобичка по една наредба на общината, която никой никога няма да плати

3.Кога го оправдаха? Когато обществото настръхна и се възмутиха адски много хора! Иначе-дръжки-хващаш пътя!
saleen написа:flame написа:saleen написа:pimpi написа:Аз пък да споделя една случка от личен опит - докато бях в USA 2006-та година на 20метра от мен 6 полицаи застреляха едно негро и шестимата защото извади пистолет (ПРЕДИ ДА ГО ИЗПОЛЗВА !!!). Застреляха го като куче, дойде линейка провериха го дали мърда с подритване и се врътнаха ! За мен щом стреляш по полицай ПОЛИЦАЯТ ТРЯБВА ДА СТРЕЛЯ ПО ТЕБ ! Разбира се не да става стрелбище по улиците, но престъпниците трябва да знаят, че и на тях има какво да им се случи ! Колегата по-горе е прав закона в тази страна е на страната на престъпниците независимо мангали или не ! Това е което трябва да се промени. Не е странно, че се стреля по полицаите - правят го навсякъде по света, странното е реакцията на нашата полиция да обърне и другата буза !? Дано бат Бойко вземе мерки по този и въпрос ! И да уточня нито съм полицай нито ги обичам, дори напротив много ме дразнят повечето, но за добро или лошо те трябва да всяват ред и респект, а при сегашната ситуация всяват само смях и подигравки ! Утре тея мангали ще посегнат на моето семейство и полицията няма да ми помогне, ще се наложи аз да ги застрелям и да ме съдят като убиец !
Първо в закона няма наказание "шамари", има само "затвор"![]()
1.А употреба на физическа сила и помощни средства има ли, или няма-в предвидените от закона случаи?
2.Наказание "затвор" за такива простотии няма, има една глобичка по една наредба на общината, която никой никога няма да плати![]()
3.Кога го оправдаха? Когато обществото настръхна и се възмутиха адски много хора! Иначе-дръжки-хващаш пътя!
Хайде, хайде, пом. Средства има при арест, а мангалите са паднали по стълбите в районното

И закона е закон дори да е лош. Не може да набиеш някой щото наказанието е малко

И според мен е много хубаво обществото да е коректив на съдебната система

- saleen
- старши ентусиаст
-
Не е така колега, пишеш общи приказки, при това неверни, затова с теб не ми се спори.
saleen написа:Не е така колега, пишеш общи приказки, при това неверни, затова с теб не ми се спори.
Според мен общи, но валидни точно в този случай.
Ама ти дори не казваш с кое от 3-те ми последни твърдения не си съгласен

При това положение наистина няма как да спорим.
Най-малкото защото не съм човек, който ще каже, че не си прав без да знае позицията ти

И вие обаче не знаете на коя позиция сте. В 90% от темите плюете полицаите, сега сте възмутени, че някой им посяга. Това ако го беше направило някое хлапе с БМВ, нали щяхте да опищите махалата, че е било в правото си? Сега понеже са цигани и вече полицията трябва да има повече власт и да стреля. А утре когато някой наш герой извади пистолет на някой полицай и му посегне към пагоните ще го изкарате герой.
Дразнят ме неориентираните хора.
Колега, прав си! Как така полицая ще бие човека, защото той не е направил нещо толкова лошо. Бит е незаслужено! Той сваля Българското знаме - това според теб не заслужава ли "шамари"? Или си имаме добре разботеща правораздавателна система и няма нужда, а? Ако според теб полицаят не е бил в правото си-кажи, за да знам, че няма смисъл да спорим!flame написа:saleen написа:flame написа:saleen написа:pimpi написа:
Хайде, хайде, пом. Средства има при арест, а мангалите са паднали по стълбите в районното![]()
![]()
И закона е закон дори да е лош. Не може да набиеш някой щото наказанието е малко![]()
И според мен е много хубаво обществото да е коректив на съдебната система
М даа,винаги обичаш да спориш и най вече да си опозиция.
Полицаите са могли напълно законно да използват оръжие,но правилно са преценили ,че една стрелба в населено място би застрашила живота на доста цивилни.А може и да е повлияло страха.
Чл. 74. (1) Полицейските органи могат да използват оръжие като крайна мярка:
1. при въоръжено нападение или заплаха с огнестрелно оръжие;
Всеки случай си има особености,трябва за част от секундата да вземеш правилното решение,а нямаш време да прецениш точно кое е най правилно.В случая проблема идва от изненадата,полицая е човешко същество а не някой командос от филмите,и първата му реакция е да се скрие,и той като обикновения човек има страх.Ако това се беше случило при операция когато всеки очаква някакво нападение сега и двамата джагали щяха да са мъртви.Но дори и тогава е много трудно да дръпнеш спусака.
Полицаите са могли напълно законно да използват оръжие,но правилно са преценили ,че една стрелба в населено място би застрашила живота на доста цивилни.А може и да е повлияло страха.
Чл. 74. (1) Полицейските органи могат да използват оръжие като крайна мярка:
1. при въоръжено нападение или заплаха с огнестрелно оръжие;
Всеки случай си има особености,трябва за част от секундата да вземеш правилното решение,а нямаш време да прецениш точно кое е най правилно.В случая проблема идва от изненадата,полицая е човешко същество а не някой командос от филмите,и първата му реакция е да се скрие,и той като обикновения човек има страх.Ако това се беше случило при операция когато всеки очаква някакво нападение сега и двамата джагали щяха да са мъртви.Но дори и тогава е много трудно да дръпнеш спусака.

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
няма закони няма държава затова е така!!!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
ferdy написа:И вие обаче не знаете на коя позиция сте. В 90% от темите плюете полицаите, сега сте възмутени, че някой им посяга. Това ако го беше направило някое хлапе с БМВ, нали щяхте да опищите махалата, че е било в правото си? Сега понеже са цигани и вече полицията трябва да има повече власт и да стреля. А утре когато някой наш герой извади пистолет на някой полицай и му посегне към пагоните ще го изкарате герой.

62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5