Голям Проблем!!!!
Модератор: Общи модератори
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: Голям Проблем!!!!
sannikolaus написа:Колеги, проблема не е в колата, а в задкормилното устройство!Проблемът е, че ми взеха книжката. Някой знае ли за 0.94 промила колко време ще съм без документи и дали не може по някакъв начин да направя врътка да си я взема?
Направи врътка да не караш пиян по-добре. Съвсем сериозно.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Re: Голям Проблем!!!!
lowshow написа:LiTtLeRoCk написа:Аз лично бих ти пожелал повече книжка да не видиш.Не мога да разбера с какъв акъл се качвате зад волана след употреба на алкохол.Що за човек рискува освен своя живот(не,че ми дреме) но и на други невинни жертви по пътя.sannikolaus написа:Колеги, проблема не е в колата, а в задкормилното устройство!Проблемът е, че ми взеха книжката. Някой знае ли за 0.94 промила колко време ще съм без документи и дали не може по някакъв начин да направя врътка да си я взема?
+1
@sannikolaus с къв акъл си тръгнал пиян да караш... ако бях на мястото на полицаите освен книжката да ти зема щят те натроша от бой още до колата

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
и аз съм напълно ЗА за по-строги наказния за употребилите алкохол преди шофиране,
а относно казаното от колегата по-горе смея да твърдя с гордост че при мен положението е същото - 3-4 пъти годишно алкохол, и то главно заради колата, заради нея вече изобщо не вкусвам концентрат, просто предпочитам да съм с нея вместо да смуча алкохол. интересното в такива случаи е че се налага да возя поразвеселени другари.
а иначе да си призная чат пат карам след 1 максимум 2 бири, айде за една добре но за повече не се гордея.
п.с.
мислете малко с това дето ви е между ушите, не може да си позволявате такива неща при положение не сте сами на пътя
а относно казаното от колегата по-горе смея да твърдя с гордост че при мен положението е същото - 3-4 пъти годишно алкохол, и то главно заради колата, заради нея вече изобщо не вкусвам концентрат, просто предпочитам да съм с нея вместо да смуча алкохол. интересното в такива случаи е че се налага да возя поразвеселени другари.
а иначе да си призная чат пат карам след 1 максимум 2 бири, айде за една добре но за повече не се гордея.
п.с.
мислете малко с това дето ви е между ушите, не може да си позволявате такива неща при положение не сте сами на пътя

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Да, знам, че всички са прави до тук. Не се хваля както казват някой колеги, дори напротив. А и за пръв път ми се случва да се кача зад волана след консумация на алкохол!!! Единственото, заради което пиша тук е да знам горе доло колко време ще съм пешеходец. А това, че няма да се повтори си е съвсем друг въпрос! Все пак благодаря на всички отговорили до тук!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
чакай да върна една страничка назад... че се чудя в бмв форум ли съм , или на Дядо Господ... вече се явиха 2 деви марий, и няколко исуса...
ще лежиш без книжка колега... колкото трябва...
ще лежиш без книжка колега... колкото трябва...
Чл. 174. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок от 1 до 12 месеца и глоба от 200 до 500 лв. + 10 к.т., който управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина с концентрация на алкохол в кръвта над 0,5 на хиляда до 1,2 на хиляда включително, установена с медицинско изследване и/или с техническо средство, определящо съдържанието на алкохол в кръвта чрез измерването му в издишвания въздух, а водач, придобил правоспособност за управление на моторни превозни средства от две години, и водач на моторно превозно средство за обществен превоз на хора и опасни товари - с лишаване от право да управлява моторно превозно средство от 2 до 12 месеца и глоба от 300 до 600 лв. + 10 к.т.
Много е относително за колко ще те накажат, защото се взимат в предвид и предишни нарушения. Надявам се, че втори път няма да я допуснеш тази грешка

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
6 месеца няма да имаш книжка няма да имаш пробация слушай ушев кво ти казва
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колега ,недей да караш и да пиеш,че ще си разлееш пиенето

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Баща ми катастрофира с колата ми и то с 3.46 промила алкохол(миналата година на 30-ти октомври)И до колкото знам е една година без книжка пък и за парите не знам и не ме интересува
За такива с алкохол,които карат по-добре е да не им са дават книжки въобще.Или си шофьор и караш по правилата или въобще не караш.Има си таксита градски транспорт и т.н

За такива с алкохол,които карат по-добре е да не им са дават книжки въобще.Или си шофьор и караш по правилата или въобще не караш.Има си таксита градски транспорт и т.н
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
Koz написа:Има си таксита градски транспорт и т.н
то и такситата вече не са безопасни! вчера вечерта двама приятели на моя приятелка са напили момчетата и както му е реда си фащат такси до някъв друг град забрайх има ли и значение .. та става дума че са излиза извъградско и бакшиша тъп и прост са забучил с около 180 в някакъв стълб. Наще хора целите начупени едва са ги сглобили в болницата а бакшиша нищо му няма, след кръвна проба са установили че той бил доста по пиян отколкото момчетата ! сами си правете изводите

и кампании прайха, и клипове по телевизията прайха да не са кара пил или с превишена скорост и ефект нулев секи ден по новините съобщават за нови катастрофи и убити хора...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
И аз кат са напия си зимам резервен шефйор и одим с него на сбирки на vw и bmw, паля гумите на колата, след туй той ма вози обратно и си лафим чак до сутринта докат изтрезнея, че требе да одим на работа.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колега, знам( или се надявам) че ще си вземеш поука, но все пак има един мъничък проблем. Той се казва начин на мислене. Как мислиш ти значи. Ето как: Има ли някаква врътка и т.н. Ключовата дума тук е врътка. Трябва да се престане с този начин на мислене. Има наказание, търпиш го. Аз стоях без книжка един месец и наистина не си карах колата, беше за превишена скорост. Но на мен ми подейства много отрезвяващо този месец, купих си колело и си джитках с него, ама мисълта че не мога да си карам колата ме изяде. И на края на месеца си имах нужните изводи, пожелавам го същото и на теб. Прегрешил си, изтърпи си наказанието, само тогава ще има ефект от него и после и ти ще си доволен. То колега, на всеки нещо му е за първи път, при някой много боли, на други има харесва, тъй че не е събитие. Също и 50 лв./8т. ме сдобриха с колана, имам колеги дето имат познати в полицията и правят врътката ако ги хванат. И аз имам, но не правя врътка с колана. Тъй че всичко е до начин на мислене, пожелавам ти да работиш в тази посока.