Голям Проблем!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 31 Авг 2009, 22:57

Моралистите, убиха виновника.
P.S. Не карайте пили алкохол :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: Голям Проблем!!!!

Мнение от Feanor » 31 Авг 2009, 22:59

sannikolaus написа:Колеги, проблема не е в колата, а в задкормилното устройство! :mrgreen: Проблемът е, че ми взеха книжката. Някой знае ли за 0.94 промила колко време ще съм без документи и дали не може по някакъв начин да направя врътка да си я взема?

Направи врътка да не караш пиян по-добре. Съвсем сериозно.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Re: Голям Проблем!!!!

Мнение от pantzer3 » 31 Авг 2009, 23:14

lowshow написа:
LiTtLeRoCk написа:
sannikolaus написа:Колеги, проблема не е в колата, а в задкормилното устройство! :mrgreen: Проблемът е, че ми взеха книжката. Някой знае ли за 0.94 промила колко време ще съм без документи и дали не може по някакъв начин да направя врътка да си я взема?
Аз лично бих ти пожелал повече книжка да не видиш.Не мога да разбера с какъв акъл се качвате зад волана след употреба на алкохол.Що за човек рискува освен своя живот(не,че ми дреме) но и на други невинни жертви по пътя.

+1

@sannikolaus с къв акъл си тръгнал пиян да караш... ако бях на мястото на полицаите освен книжката да ти зема щят те натроша от бой още до колата :evil:

:yes:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 31 Авг 2009, 23:19

и аз съм напълно ЗА за по-строги наказния за употребилите алкохол преди шофиране,
а относно казаното от колегата по-горе смея да твърдя с гордост че при мен положението е същото - 3-4 пъти годишно алкохол, и то главно заради колата, заради нея вече изобщо не вкусвам концентрат, просто предпочитам да съм с нея вместо да смуча алкохол. интересното в такива случаи е че се налага да возя поразвеселени другари.

а иначе да си призная чат пат карам след 1 максимум 2 бири, айде за една добре но за повече не се гордея.

п.с.
мислете малко с това дето ви е между ушите, не може да си позволявате такива неща при положение не сте сами на пътя
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI

Мнение от sannikolaus » 31 Авг 2009, 23:28

Да, знам, че всички са прави до тук. Не се хваля както казват някой колеги, дори напротив. А и за пръв път ми се случва да се кача зад волана след консумация на алкохол!!! Единственото, заради което пиша тук е да знам горе доло колко време ще съм пешеходец. А това, че няма да се повтори си е съвсем друг въпрос! Все пак благодаря на всички отговорили до тук!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 31 Авг 2009, 23:31

чакай да върна една страничка назад... че се чудя в бмв форум ли съм , или на Дядо Господ... вече се явиха 2 деви марий, и няколко исуса...
ще лежиш без книжка колега... колкото трябва...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 31 Авг 2009, 23:42

Чл. 174. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок от 1 до 12 месеца и глоба от 200 до 500 лв. + 10 к.т., който управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина с концентрация на алкохол в кръвта над 0,5 на хиляда до 1,2 на хиляда включително, установена с медицинско изследване и/или с техническо средство, определящо съдържанието на алкохол в кръвта чрез измерването му в издишвания въздух, а водач, придобил правоспособност за управление на моторни превозни средства от две години, и водач на моторно превозно средство за обществен превоз на хора и опасни товари - с лишаване от право да управлява моторно превозно средство от 2 до 12 месеца и глоба от 300 до 600 лв. + 10 к.т.

Много е относително за колко ще те накажат, защото се взимат в предвид и предишни нарушения. Надявам се, че втори път няма да я допуснеш тази грешка :winky: .
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 31 Авг 2009, 23:57

6 месеца няма да имаш книжка няма да имаш пробация слушай ушев кво ти казва

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Сеп 2009, 0:03

Колега ,недей да караш и да пиеш,че ще си разлееш пиенето
Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Koz » 01 Сеп 2009, 0:44

Баща ми катастрофира с колата ми и то с 3.46 промила алкохол(миналата година на 30-ти октомври)И до колкото знам е една година без книжка пък и за парите не знам и не ме интересува :evil:

За такива с алкохол,които карат по-добре е да не им са дават книжки въобще.Или си шофьор и караш по правилата или въобще не караш.Има си таксита градски транспорт и т.н
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 01 Сеп 2009, 1:01

Koz написа:Има си таксита градски транспорт и т.н

то и такситата вече не са безопасни! вчера вечерта двама приятели на моя приятелка са напили момчетата и както му е реда си фащат такси до някъв друг град забрайх има ли и значение .. та става дума че са излиза извъградско и бакшиша тъп и прост са забучил с около 180 в някакъв стълб. Наще хора целите начупени едва са ги сглобили в болницата а бакшиша нищо му няма, след кръвна проба са установили че той бил доста по пиян отколкото момчетата ! сами си правете изводите :evil:

и кампании прайха, и клипове по телевизията прайха да не са кара пил или с превишена скорост и ефект нулев секи ден по новините съобщават за нови катастрофи и убити хора...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Сеп 2009, 8:52

Бреееей, мноо трезвеници тук! :mhihi:
Аз пък си пииииия колкото ми е кеф! :D
Ама след това ходя пеша или предварително си вземам резервен шофьор :D :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Сеп 2009, 9:09

И аз си пия, само слагам колана да ме крепи за седалката :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 01 Сеп 2009, 9:17

И аз кат са напия си зимам резервен шефйор и одим с него на сбирки на vw и bmw, паля гумите на колата, след туй той ма вози обратно и си лафим чак до сутринта докат изтрезнея, че требе да одим на работа. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 01 Сеп 2009, 9:40

Колега, знам( или се надявам) че ще си вземеш поука, но все пак има един мъничък проблем. Той се казва начин на мислене. Как мислиш ти значи. Ето как: Има ли някаква врътка и т.н. Ключовата дума тук е врътка. Трябва да се престане с този начин на мислене. Има наказание, търпиш го. Аз стоях без книжка един месец и наистина не си карах колата, беше за превишена скорост. Но на мен ми подейства много отрезвяващо този месец, купих си колело и си джитках с него, ама мисълта че не мога да си карам колата ме изяде. И на края на месеца си имах нужните изводи, пожелавам го същото и на теб. Прегрешил си, изтърпи си наказанието, само тогава ще има ефект от него и после и ти ще си доволен. То колега, на всеки нещо му е за първи път, при някой много боли, на други има харесва, тъй че не е събитие. Също и 50 лв./8т. ме сдобриха с колана, имам колеги дето имат познати в полицията и правят врътката ако ги хванат. И аз имам, но не правя врътка с колана. Тъй че всичко е до начин на мислене, пожелавам ти да работиш в тази посока.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата