имам нужда от вашата помощ
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Ех сутринта изпуснах да ги снимам как и двамата полицаи си говореха по телефоните в движение ама ще ги хвана то това си е обичаино да си вътят селските реинджари и да си лафят по телефоните

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Koz написа:Иначе и аз съм засичал доста нарушения на Катаджии ама не съм ги снимал...до сега ме е яд само що не можах да им направя клип като едната патрулка опъна ръчна до нас на завоя
Ръчни мръчни.. По Хамериката се едно при спешните случаи не дърпат ръчните ,там даже си имат полицейско обръщане пък ти говориш за ръчни

gigabyte написа:Koz написа:Иначе и аз съм засичал доста нарушения на Катаджии ама не съм ги снимал...до сега ме е яд само що не можах да им направя клип като едната патрулка опъна ръчна до нас на завоя
Ръчни мръчни.. По Хамериката се едно при спешните случаи не дърпат ръчните ,там даже си имат полицейско обръщане пък ти говориш за ръчни![]()
Гледай си ''хамериканците'' и недей приказва празни приказки

Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Re: имам нужда от вашата помощ
Здравейте колеги, съвсем случайно попаднах на темата и гледам, че снимки на статията няма, та ето снимки на въпросния октомврийски брой
С високо качество се водят снимките, така че можете да си увеличите да почетете малко

Последна промяна Любо /ba1_hu1/ на 12 Ное 2009, 16:57, променена общо 1 път
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
За този автомобил е писано в по-предишен брой!
Последна промяна Mitaka85 на 12 Ное 2009, 16:14, променена общо 2 пъти
начи първо да кажем, че си прав /ест не е така/ какво общо би имала колата с кат от където и да е дошла?
тя тая журналистика за тва е такава помия, щото се върви само в една посока и сичко като кон с капаци, са тебе не те знам до колко се вписваш в тая сфера, ама се се пише как секи сичко много знае и бум- лайно
и кажи за този автомобил защо е конфискуван, как си разбрал, че е, кои са тея другите, колко са, какви са, точно тоя с тоя рег номер ли е конфискувания или каквото там се знае във ваще среди
и какво е тва закона за движение, то са нали се разбира какво е ама нито е пълно нито е с главна тоя закон, тва като гледам е и корицата, не знам
тя тая журналистика за тва е такава помия, щото се върви само в една посока и сичко като кон с капаци, са тебе не те знам до колко се вписваш в тая сфера, ама се се пише как секи сичко много знае и бум- лайно
и кажи за този автомобил защо е конфискуван, как си разбрал, че е, кои са тея другите, колко са, какви са, точно тоя с тоя рег номер ли е конфискувания или каквото там се знае във ваще среди
и какво е тва закона за движение, то са нали се разбира какво е ама нито е пълно нито е с главна тоя закон, тва като гледам е и корицата, не знам
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ейййй колега гледам снимката с говорещия и паркирал неправилно полицай която ти дадох е публикувана.... Много яко ... Интерсно ми е тоя идиот дали я е виждал... Аз още си ги съдя за тоя акт... 

Ех как обичаме да квалифицираме нещата от раз или директно в бяло или да ги очерним без да се замислим така лекинко, че понякога черното не е баш такова а бяло ...
Та да ви нахвърлям малко неща за размисъл, например, комшията ви вижда как някой се вмъква във вас и като съвестен гражданин звъни на органите, те идват ама пусти късмет няма къде да паркират пред вас на разрешено място и продължават надолу по улицата докато намерят такова, докато се върнат пеш и въпросния апаш ви изнесал ценностите......
, или пък същата ситуация само че са дошли да задържат някой и пак няма разрешено място за паркиране, слагат му прангите и го влачат като мечка 6 преки надолу където е спряна чинно патрулката на паркинг...
И така вероятни ситуации без брой !
Пичове не казвам, че няма органи злоупотребяващи и спиращи например да си пият кафето или да си платят сметката за GSM-a ама да се плюе във всяка ситуация е също грешно !
Следващите статии на журналята очаквам да са, защо пожарната не спазва правилата и спира където и падне при пожар, защо линейките не спазват и те ...
Сега се присетих за един приятел, който преди години като видеше бавно движеща се патрулка по главната в моя град, която е строго пешеходна зона започваше да храни и да вика, че нямат право без пуснат буркан и на запад го нямало тва' никъде, е наложи ми се да отида на запад миналия месец, в Германия, и разхождайки се в Кьон по главната, която в 20.00 ч е меко казано пренаселена от народ какво да видя, полицейско пасатче комби бавничко си се движи из навалицата !
На другия ден, по обяд, на площада пред гарата 2-3 патрулки спряни една до друга , представяте ли си на площада ...... не ги е срам. 
Та да ви нахвърлям малко неща за размисъл, например, комшията ви вижда как някой се вмъква във вас и като съвестен гражданин звъни на органите, те идват ама пусти късмет няма къде да паркират пред вас на разрешено място и продължават надолу по улицата докато намерят такова, докато се върнат пеш и въпросния апаш ви изнесал ценностите......

И така вероятни ситуации без брой !
Пичове не казвам, че няма органи злоупотребяващи и спиращи например да си пият кафето или да си платят сметката за GSM-a ама да се плюе във всяка ситуация е също грешно !
Следващите статии на журналята очаквам да са, защо пожарната не спазва правилата и спира където и падне при пожар, защо линейките не спазват и те ...

Сега се присетих за един приятел, който преди години като видеше бавно движеща се патрулка по главната в моя град, която е строго пешеходна зона започваше да храни и да вика, че нямат право без пуснат буркан и на запад го нямало тва' никъде, е наложи ми се да отида на запад миналия месец, в Германия, и разхождайки се в Кьон по главната, която в 20.00 ч е меко казано пренаселена от народ какво да видя, полицейско пасатче комби бавничко си се движи из навалицата !

GRIPEN написа::

alX3m написа:GRIPEN написа::
Ти чел ли си ЗДвП
знаеш ли какво е специален режим на движение, при какви ситуации се прилага и как? Я пак си пресметни теорията за цветовете и дали кат се наА... става черно или леко кафяво
Продължавай да осмисляш написаното от мен, до тук не си се справил добре !

Да ти го напиша така, че да го смелиш по-лесно : спряна патрулка неправилно със изключена лапма не означава, винаги, че органите са на кафе ! Може да е спряна поради изброените от мен причини по-горе, да гонят, прибират някой или да потушават семеен скандал в дадения блок и тн и тн и лампата може да е била пусната докато пристигне там може и да не е била пусната, зависи от ситуацията, и няма смисъл да се врътка тая лампа на място докато органите са някъде да си вършат работата (е стига да не е такова място и такава ситуация при която да не се вижда спряната кола и да стане някоя катастрофа

А на въпроса ти, представи си чел съм го, и то за първи път преди мноооого години.... и съм хаберлия какво е специален режим на движение.

А да те питам аз нещо, тез' дет' съм ги споменал, че се движат по централните части на градовете и тук и У немско без пуснати буркани под какъв режим са кат' си ги чел законите ?

Последна промяна GRIPEN на 11 Ное 2009, 8:32, променена общо 1 път
GRIPEN написа:alX3m написа:GRIPEN написа::
Ти чел ли си ЗДвП
знаеш ли какво е специален режим на движение, при какви ситуации се прилага и как? Я пак си пресметни теорията за цветовете и дали кат се наА... става черно или леко кафяво
Продължавай да осмисляш написаното от мен, до тук не си се справил добре !![]()
Да ти го напиша така, че да го смелиш по-лесно : спряна патрулка неправилно със изключена лапма не означава, винаги, че органите са на кафе ! Може да е спряна поради изброените от мен причини по-горе, да гонят, прибират някой или да потушават семеен скандал в дадения блок и тн и тн и лампата може да е била пусната докато пристигне там може и да не е била пусната, зависи от ситуацията, и няма смисъл да се врътка тая лампа на място докато органите са някъде да си вършат работата. А ако впросните органи гледат да угодят на гражданина Х който видиш ли ще мине от там и ще види неправилно паркираната кола и ще си рече: "глей ся тез на кви са праат, как са се паркирали на никъде, я да ги снимам и да ги изтипосам в нета та да ги оплюят всички" ще загубят ценно време да реагират на хипотетичната ситуация докато намерят място за правилно паркиране a като загубят ценното време гражданина Y който ги е повикал ще се развика : "аре бе от кога ви чакам, де се мотате" и кат' нищо ще набие една жалба в районнто, че не са взели отношение навреме. Ся' стана ли ти ясно какво исках да кажа ?![]()
А на въпроса ти, представи си чел съм го, и то за първи път преди мноооого години.... и съм хаберлия какво е специален режим на движение.
А да те питам аз нещо, тез' дет' съм ги споменал, че се движат по централните части на градовете и тук и У немско без пуснати буркани под какъв режим са кат' си ги чел законите ?
И си прав, и не си... В Русе имат практика на един небезисвестен булевард (или квот е там) да спират я в най-крайна лява лента (пътя се състои от 3 ленти) , я в насрещното , я върху острова... пускат си радарчето и си чакат рибките да клъвнат

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3