имам нужда от вашата помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 02 Сеп 2009, 13:12

Ех сутринта изпуснах да ги снимам как и двамата полицаи си говореха по телефоните в движение ама ще ги хвана то това си е обичаино да си вътят селските реинджари и да си лафят по телефоните :mhihi: :mhihi:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 02 Сеп 2009, 13:43

Идеята е много добра, ще се оглеждам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 02 Сеп 2009, 14:32

това ми е хляба- така ще го направя, 4е поне санкции да има

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Koz » 03 Сеп 2009, 11:09

Иначе и аз съм засичал доста нарушения на Катаджии ама не съм ги снимал...до сега ме е яд само що не можах да им направя клип като едната патрулка опъна ръчна до нас на завоя :D
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...

Потребител
Аватар

Мнение от gigabyte » 03 Сеп 2009, 12:11

Koz написа:Иначе и аз съм засичал доста нарушения на Катаджии ама не съм ги снимал...до сега ме е яд само що не можах да им направя клип като едната патрулка опъна ръчна до нас на завоя :D

Ръчни мръчни.. По Хамериката се едно при спешните случаи не дърпат ръчните ,там даже си имат полицейско обръщане пък ти говориш за ръчни :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Koz » 03 Сеп 2009, 14:22

gigabyte написа:
Koz написа:Иначе и аз съм засичал доста нарушения на Катаджии ама не съм ги снимал...до сега ме е яд само що не можах да им направя клип като едната патрулка опъна ръчна до нас на завоя :D

Ръчни мръчни.. По Хамериката се едно при спешните случаи не дърпат ръчните ,там даже си имат полицейско обръщане пък ти говориш за ръчни :mhihi: :mhihi:

Гледай си ''хамериканците'' и недей приказва празни приказки :winky:
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Re: имам нужда от вашата помощ

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 10 Ное 2009, 20:06

Здравейте колеги, съвсем случайно попаднах на темата и гледам, че снимки на статията няма, та ето снимки на въпросния октомврийски брой ;) С високо качество се водят снимките, така че можете да си увеличите да почетете малко :winky:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Последна промяна Любо /ba1_hu1/ на 12 Ное 2009, 16:57, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 10 Ное 2009, 20:16

кажете само за какво кола на бнб е отпреде на първата снимка?!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 10 Ное 2009, 22:15

За този автомобил е писано в по-предишен брой!
Последна промяна Mitaka85 на 12 Ное 2009, 16:14, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 10 Ное 2009, 22:56

начи първо да кажем, че си прав /ест не е така/ какво общо би имала колата с кат от където и да е дошла?
тя тая журналистика за тва е такава помия, щото се върви само в една посока и сичко като кон с капаци, са тебе не те знам до колко се вписваш в тая сфера, ама се се пише как секи сичко много знае и бум- лайно
и кажи за този автомобил защо е конфискуван, как си разбрал, че е, кои са тея другите, колко са, какви са, точно тоя с тоя рег номер ли е конфискувания или каквото там се знае във ваще среди
и какво е тва закона за движение, то са нали се разбира какво е ама нито е пълно нито е с главна тоя закон, тва като гледам е и корицата, не знам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 11 Ное 2009, 0:32

Ейййй колега гледам снимката с говорещия и паркирал неправилно полицай която ти дадох е публикувана.... Много яко ... Интерсно ми е тоя идиот дали я е виждал... Аз още си ги съдя за тоя акт... :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 11 Ное 2009, 2:13

Ех как обичаме да квалифицираме нещата от раз или директно в бяло или да ги очерним без да се замислим така лекинко, че понякога черното не е баш такова а бяло ...
Та да ви нахвърлям малко неща за размисъл, например, комшията ви вижда как някой се вмъква във вас и като съвестен гражданин звъни на органите, те идват ама пусти късмет няма къде да паркират пред вас на разрешено място и продължават надолу по улицата докато намерят такова, докато се върнат пеш и въпросния апаш ви изнесал ценностите...... :mhihi: , или пък същата ситуация само че са дошли да задържат някой и пак няма разрешено място за паркиране, слагат му прангите и го влачат като мечка 6 преки надолу където е спряна чинно патрулката на паркинг... :mhihi:
И така вероятни ситуации без брой !
Пичове не казвам, че няма органи злоупотребяващи и спиращи например да си пият кафето или да си платят сметката за GSM-a ама да се плюе във всяка ситуация е също грешно !
Следващите статии на журналята очаквам да са, защо пожарната не спазва правилата и спира където и падне при пожар, защо линейките не спазват и те ... :mhihi:

Сега се присетих за един приятел, който преди години като видеше бавно движеща се патрулка по главната в моя град, която е строго пешеходна зона започваше да храни и да вика, че нямат право без пуснат буркан и на запад го нямало тва' никъде, е наложи ми се да отида на запад миналия месец, в Германия, и разхождайки се в Кьон по главната, която в 20.00 ч е меко казано пренаселена от народ какво да видя, полицейско пасатче комби бавничко си се движи из навалицата ! :mhihi: На другия ден, по обяд, на площада пред гарата 2-3 патрулки спряни една до друга , представяте ли си на площада ...... не ги е срам. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 11 Ное 2009, 3:07

GRIPEN написа::

:banghead: Ти чел ли си ЗДвП :shock: знаеш ли какво е специален режим на движение, при какви ситуации се прилага и как? Я пак си пресметни теорията за цветовете и дали кат се наА... става черно или леко кафяво :conf:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 11 Ное 2009, 4:28

alX3m написа:

:banghead: Ти чел ли си ЗДвП :shock: знаеш ли какво е специален режим на движение, при какви ситуации се прилага и как? Я пак си пресметни теорията за цветовете и дали кат се наА... става черно или леко кафяво :conf:

Продължавай да осмисляш написаното от мен, до тук не си се справил добре ! :winky:
Да ти го напиша така, че да го смелиш по-лесно : спряна патрулка неправилно със изключена лапма не означава, винаги, че органите са на кафе ! Може да е спряна поради изброените от мен причини по-горе, да гонят, прибират някой или да потушават семеен скандал в дадения блок и тн и тн и лампата може да е била пусната докато пристигне там може и да не е била пусната, зависи от ситуацията, и няма смисъл да се врътка тая лампа на място докато органите са някъде да си вършат работата (е стига да не е такова място и такава ситуация при която да не се вижда спряната кола и да стане някоя катастрофа :) ). А ако впросните органи гледат да угодят на гражданина Х който видиш ли ще мине от там и ще види неправилно паркираната кола и ще си рече: "глей ся тез на кви са праат, как са се паркирали на никъде, я да ги снимам и да ги изтипосам в нета та да ги оплюят всички" ще загубят ценно време да реагират на хипотетичната ситуация докато намерят място за правилно паркиране a като загубят ценното време гражданина Y който ги е повикал ще се развика : "аре бе от кога ви чакам, де се мотате" и кат' нищо ще набие една жалба в районнто, че не са взели отношение навреме. Ся' стана ли ти ясно какво исках да кажа ? :winky:

А на въпроса ти, представи си чел съм го, и то за първи път преди мноооого години.... и съм хаберлия какво е специален режим на движение. :winky:

А да те питам аз нещо, тез' дет' съм ги споменал, че се движат по централните части на градовете и тук и У немско без пуснати буркани под какъв режим са кат' си ги чел законите ? :mhihi:
Последна промяна GRIPEN на 11 Ное 2009, 8:32, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 11 Ное 2009, 7:35

GRIPEN написа:
alX3m написа:

Продължавай да осмисляш написаното от мен, до тук не си се справил добре ! :winky:
Да ти го напиша така, че да го смелиш по-лесно : спряна патрулка неправилно със изключена лапма не означава, винаги, че органите са на кафе ! Може да е спряна поради изброените от мен причини по-горе, да гонят, прибират някой или да потушават семеен скандал в дадения блок и тн и тн и лампата може да е била пусната докато пристигне там може и да не е била пусната, зависи от ситуацията, и няма смисъл да се врътка тая лампа на място докато органите са някъде да си вършат работата. А ако впросните органи гледат да угодят на гражданина Х който видиш ли ще мине от там и ще види неправилно паркираната кола и ще си рече: "глей ся тез на кви са праат, как са се паркирали на никъде, я да ги снимам и да ги изтипосам в нета та да ги оплюят всички" ще загубят ценно време да реагират на хипотетичната ситуация докато намерят място за правилно паркиране a като загубят ценното време гражданина Y който ги е повикал ще се развика : "аре бе от кога ви чакам, де се мотате" и кат' нищо ще набие една жалба в районнто, че не са взели отношение навреме. Ся' стана ли ти ясно какво исках да кажа ? :winky:

А на въпроса ти, представи си чел съм го, и то за първи път преди мноооого години.... и съм хаберлия какво е специален режим на движение. :winky:

А да те питам аз нещо, тез' дет' съм ги споменал, че се движат по централните части на градовете и тук и У немско без пуснати буркани под какъв режим са кат' си ги чел законите ? :mhihi:

И си прав, и не си... В Русе имат практика на един небезисвестен булевард (или квот е там) да спират я в най-крайна лява лента (пътя се състои от 3 ленти) , я в насрещното , я върху острова... пускат си радарчето и си чакат рибките да клъвнат :evil: Всичко хубаво, нека си пазят там с радарчето, ама барем да са спрели кат нас , простосмъртните... (не че е позволено спирането на целия тоя път, но как да е...) , но тва да ми спрът в най-крайна лява лента или в насрещното си е чисто злоупотребяване :banghead: С тия безсмислени знаци, за смях на цяла България станаха, ами и продължават да бъдат нагли и да вардят точно на тях :bang: Как им викаха на тия места.... "касички" ли беше , кво беше :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата